Kotimaa

Nordea: Ocra on poistanut Nordean nimen verk­ko­si­vuil­taan

Kotimaa 6.7.2016 19:56
STT

Veroparatiisipalveluita tarjoava Ocra on poistanut Nordean nimen verkkosivuiltaan, Suomen Nordea tiedottaa. Nordea antoi illalla lausunnon, jonka mukaan se ei tee yhteistyötä Ocran kanssa.

Ocra Worldwide -konserni suositteli aiemmin verkkosivuillaan Suomen Nordeaa offshore-palveluita haluaville.

Nordean mukaan se avasi 2000-luvun alkupuolella pankkitilejä joillekin Ocra Finlandin asiakkaille Suomessa. Asiakkaat olivat pääosin venäläisiä, jotka tarvitsivat tilejä kansainvälistä kaupankäyntiä varten.

– Nordea tutki kaikkien asiakkaiden taustat, joille tili avattiin. Tilejä ei ole avattu enää vuosiin, ja Ocra on myös lopettanut toimintansa Suomessa, pankki toteaa lausunnossaan.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Veroparatiisien maine täytyy nostaa. Kuka ihme ja missä on sen määrittänyt, että verojen maksaminen on hyvä asia? Katsokaa nyt mitä he rahoillamme tekevät. Suomalaisten rahoja on syydetty miljardeja maamme ulkopuolelle ja se on sietämätöntä.

Ja miten nyt suut pannaan kun brexitin jälkeisessä Britanniassa suunnittelevat jo yhtä maailman alimmista yritysveroista? Britannia aikoo houkutella suuria määriä yrityksiä maahan ja sitä kautta tarjota kansalleen täyden työllisyyden. Sitten meillä on oma veroparatiisi aivan tuossa vieressä.

Höpinät sikseen: meillä kaikilla tulee olla mahdollisuus suojautua ahnetta hallintoa vastaan viemällä rahat turvaan veroparatiiseihin. Joko se tai sitten myös Suomessa luovutaan järkyttävästä verotuksesta. Kukaan ei halua tämmöistä riistoa enää. Poliitikkojen ahneus on saatava kuriin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ocra on poistanut nordean verkkosivultaan omatoimisesti vai nordean pyynnöstä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No inkä ihmeen takia pitää lopettaa asiakkuus ,ja yhteistyö ,eihän näissä kuitenkaan mitään laitonta ole ,vai istuuko joku ,tai tuleeko istumaan telkien takana siitä syystä ,että roudaa rahojansa maasta toiseen ??
Ei istu ,eikä tule istumaan ainakaan Suomessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja tälläkö on jonkun näköistä merkitystä? tulevat kikkailemaan tulevaisuudessakin kunnes jäävät uudestaan jostain kiinni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

9:16
Tutkimus: Nuoret matkustavat usein ilman matkavakuutusta, yli 60-vuotiaat ovat kattavimmin vakuuttettuja
8:46
Metallica lahjoitti Suomen-vierailullaan rahaa vähävaraisten lasten auttamiseksi
8:34
Äimärautiolla testailtiin uudistettuja toimisto- ja tekniikkatiloja – raviradan henkilökunta pääsi uusiin tiloihin
8:21
Presidentti Donald Trumpin twiitit tuomittiin rasistisiksi - Yhdysvaltojen edustajainhuone äänesti asiasta
7:22
Minkki tekee ympäristössä tuhojaan – lakimuutoksen myötä haitalliseksi vieraslajiksi luokiteltua eläintä tehopyydetään Oulun kaupungin alueilla
7:00
Jos et pääse Poriin, avaa televisio – suora lähetys on mahtavaa palvelua
7:00
Hartaanselkä on öinen kalastuskeidas keskellä kaupunkia, jossa viihtyy myös oululainen Seppo Salo: "Olen nautintokeskeinen kalastaja. En välttämättä edes halua kalaa" Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Keski-Pohjanmaan maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Tornio ja Utsjoki.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image