Kotimaa

Noin 50 evakuoitiin junapalon vuoksi maan alta Vantaalla - lähijunille viivettä

Kotimaa 2.7.2018 20:16 | Päivitetty 2.7.2018 21:20
STT

Noin 50 ihmistä evakuoitiin maan alta lähijunasta Vantaalla maanantai-iltana, kun kehäradalla Aviapolisin tunnelissa olleessa junassa syttyi pieni tulipalo.

Pelastuslaitos sai noin kello 19.30 hälytyksen suuresta liikennevälinepalosta maan alla. Lopulta palo kuitenkin osoittautui junan keulassa pienellä liekillä käryttäneeksi ja savuttaneeksi sähkölaitteeksi.

VR tiedotti kello 20:n jälkeen, että tilanne oli ohi. VR kertoi liikenteen olleen "kärynneen junan" vuoksi poikki Aviapolisin kohdalla.

Rataliikennekeskuksen mukaan liikenne oli palaamassa normaaliksi kello 21. VR kuitenkin kehotti matkustajia varautumaan myöhästymisiin ja mahdollisiin kehäradan lähiliikenteen junien perumisiin tuon jälkeenkin illalla.

Poliisi ja VR selvittävät sähkölaitteen syttymissyytä.

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image