Kotimaa

Näyttelijä Pihla Viitala yllättyi kutsusta Linnan juhliin: "On hienoa, että pre­si­dent­ti­pa­ri on valveutunut tasa-ar­vo­ky­sy­myk­sis­sä"

Kotimaa 6.12.2018 20:56 | Päivitetty 6.12.2018 20:59
Markku Uhari

Näyttelijä Pihla Viitala saapui Linnan juhliin leppoisan aamupäivän jälkeen.

Näyttelijä Pihla Viitala nautti Linnan juhlien tunnelmasta.

– Nukuimme pitkään ja kävimme metsässä lapsen kanssa poimimassa oksia. Sitten ruvettiin valmistautumaan juhliin, hän sanoo.

Viitalan mukaan ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi on luovuttava saavutetuista eduista.

– Jos kaikki ryhtyvät yhdessä toimimaan asian eteen, niin jossain vaiheessa tuloksia pitäisi syntyä.

Viitala on tuttu muun muassa Ylen Karppi-sarjasta. Hän esitti sarjassa rikosetsivä Sofia Karppia. Viitala saapui juhliin suomalaisen suunnittelijan puvussa.

Mitä kutsu Linnan juhliin merkitsi sinulle?

– Kyllä se merkitsi minulle paljon. Se jotenkin yllätti. Totta kai oli hauska saada tunnustusta tehdystä työstä. On hienoa, että presidenttipari on valveutunut tasa-arvokysymyksissä, Viitala pohtii.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Hohhoijaa, Vai että: "On hienoa, että presidenttipari on valveutunut tasa-arvokysymyksissä, Viitala pohtii.". Siis kyllä kait tälläisen sivistysvaltion Presidentti tuollaiset perus-asiat kuin tasa-arvon ymmärtää ja tietty hyväksyykin ja tuo julkikin. Eli noiden seikkojenko perusteella P.Viitala arvelee kutsun saaneensa(?) Eiköhän lie julkkis-näyttelijä ja näyttävässä sarjassa olo "kylttyyri" sektori -osaston -edustajana sen kutsun peruste..
Kun katsoin eka kättely-jakson, kyllä ärsytti se millä ansioilla ihmiset noihin kekkekreihin pääsee.. Ymmärrän SOTAVETERAANIT itseoikeutettuna, hehän ovat olleet aikoinaan avainhenkilöt siihen, että noita (nykyisin)puku-näyttelyjä yleensäkään voidaan pitää. Ymmärrän ansioituneet yritysjohtajat ja yrittäjät, ansioituneet urheilijat, jne., kansanedustajat myös, he kun virkansa(valitettavasti, eikä missään nimessä ansioista..) puolesta pääsee juhliin, mutta ns.turhat julkkset, jotka nykyään "leukaa louskuttaa" mediassa, kuka milläkin kanavalla, pitäis jättää kutsumatta. Yksi esimerkki muuan A.LInnanahde. Mitä hänkin muuta on kuin itseänsä julkituonut viime vuodet.. Valitunut arvaus, että Pres. Niinistön poliittinen ideologia(kokoomuslaisuus) on se peruste, että jotkin "ansiottomat" saa kutsun.. Valistunut arvaus sekin, että kohta nämä "ansiottomat" pasteerailee Kokoomuksen kansanedustaja-ehdokkaana vaaleissa, nimeä ja näyttävyyttä kun on saanut ja vaikutus-ympäristö on pääkaupunkiseutu.. Se pisti "korvaan" kans, kun alussa toimittaja kukista kertoile, että "ruiskaunokki" kuuluu kukkalajitelmiin ja sehän on Kokoomus-puolueen tunnus-kukka. Kokoomus-puolue(S.Niinistöhän kyllä on vakuuttanut olevansa koko kansan presidentti..) pitää näköjään näkyä "mainokseksi" Presidentin linnassakin ja varsinkin Itsenäisyysjuhlissa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

13.10.
Syyrian armeija liittymässä taisteluun Turkin hyökkäystä vastaan – pakoteuhkaukset tai asevientikiellot eivät taivuta Erdogania
13.10.
Metsästäjä nousi tielle pysähtyneestä autosta ja ampui koppelon Savukoskella – haulikko ja saalis takavarikoitiin
13.10.
Jenni Saarinen pisti ennätykset uusiksi ja sijoittui neljänneksi Finlandia Trophyssa
13.10.
Kansallismielisen Laki ja oikeus -puolueen johtaja Jaroslaw Kaczynski julistautui vaalivoittajaksi Puolassa
13.10.
Lämpötilat pysyvät Oulussa vielä plussan puolella – keskiviikkona kannattaa varautua huonoon ajokeliin, taivaalta voi tulla vettä, räntää tai lunta
13.10.
Hailuodon lautan kantavuus on muuttunut, Merisilta-lautta huollossa useita viikkoja
13.10.
Kaisa Sali päätti uransa kuudenteen sijaan Havaijin Ironmanissa – "Olo on tyhjä, mutta onnellinen"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä Kuusamon kunnassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu paikoin huonoksi yöllä ja aamulla Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Turkki hyökkäsi syyriaan

106 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Leipäjonossa kuultua

Kommentoijalle haluttaisi sanoa, että leipäjonokeskustelu on Suomessa niin loppuun kaluttu ja populistinen aihe, joka ei... Lue lisää...
Peruspekka

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

14.10.

Fingerpori

14.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image