Kotimaa

Näyttelijä Pihla Viitala yllättyi kutsusta Linnan juhliin: "On hienoa, että pre­si­dent­ti­pa­ri on valveutunut tasa-ar­vo­ky­sy­myk­sis­sä"

Kotimaa 6.12.2018 20:56 | Päivitetty 6.12.2018 20:59
Markku Uhari

Näyttelijä Pihla Viitala saapui Linnan juhliin leppoisan aamupäivän jälkeen.

Näyttelijä Pihla Viitala nautti Linnan juhlien tunnelmasta.

– Nukuimme pitkään ja kävimme metsässä lapsen kanssa poimimassa oksia. Sitten ruvettiin valmistautumaan juhliin, hän sanoo.

Viitalan mukaan ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi on luovuttava saavutetuista eduista.

– Jos kaikki ryhtyvät yhdessä toimimaan asian eteen, niin jossain vaiheessa tuloksia pitäisi syntyä.

Viitala on tuttu muun muassa Ylen Karppi-sarjasta. Hän esitti sarjassa rikosetsivä Sofia Karppia. Viitala saapui juhliin suomalaisen suunnittelijan puvussa.

Mitä kutsu Linnan juhliin merkitsi sinulle?

– Kyllä se merkitsi minulle paljon. Se jotenkin yllätti. Totta kai oli hauska saada tunnustusta tehdystä työstä. On hienoa, että presidenttipari on valveutunut tasa-arvokysymyksissä, Viitala pohtii.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Hohhoijaa, Vai että: "On hienoa, että presidenttipari on valveutunut tasa-arvokysymyksissä, Viitala pohtii.". Siis kyllä kait tälläisen sivistysvaltion Presidentti tuollaiset perus-asiat kuin tasa-arvon ymmärtää ja tietty hyväksyykin ja tuo julkikin. Eli noiden seikkojenko perusteella P.Viitala arvelee kutsun saaneensa(?) Eiköhän lie julkkis-näyttelijä ja näyttävässä sarjassa olo "kylttyyri" sektori -osaston -edustajana sen kutsun peruste..
Kun katsoin eka kättely-jakson, kyllä ärsytti se millä ansioilla ihmiset noihin kekkekreihin pääsee.. Ymmärrän SOTAVETERAANIT itseoikeutettuna, hehän ovat olleet aikoinaan avainhenkilöt siihen, että noita (nykyisin)puku-näyttelyjä yleensäkään voidaan pitää. Ymmärrän ansioituneet yritysjohtajat ja yrittäjät, ansioituneet urheilijat, jne., kansanedustajat myös, he kun virkansa(valitettavasti, eikä missään nimessä ansioista..) puolesta pääsee juhliin, mutta ns.turhat julkkset, jotka nykyään "leukaa louskuttaa" mediassa, kuka milläkin kanavalla, pitäis jättää kutsumatta. Yksi esimerkki muuan A.LInnanahde. Mitä hänkin muuta on kuin itseänsä julkituonut viime vuodet.. Valitunut arvaus, että Pres. Niinistön poliittinen ideologia(kokoomuslaisuus) on se peruste, että jotkin "ansiottomat" saa kutsun.. Valistunut arvaus sekin, että kohta nämä "ansiottomat" pasteerailee Kokoomuksen kansanedustaja-ehdokkaana vaaleissa, nimeä ja näyttävyyttä kun on saanut ja vaikutus-ympäristö on pääkaupunkiseutu.. Se pisti "korvaan" kans, kun alussa toimittaja kukista kertoile, että "ruiskaunokki" kuuluu kukkalajitelmiin ja sehän on Kokoomus-puolueen tunnus-kukka. Kokoomus-puolue(S.Niinistöhän kyllä on vakuuttanut olevansa koko kansan presidentti..) pitää näköjään näkyä "mainokseksi" Presidentin linnassakin ja varsinkin Itsenäisyysjuhlissa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

8:00
Essee: Ihminen on sama aina ja kaikkialla – Jos ihmiset lukisivat enemmän, suvaitsemattomuutta, rasismia ja vihaa olisi vähemmän Tilaajille
7:00
Päivän elokuvapoiminnat: Kuinka Päätalosta tuli kirjailija? Kai Lehtinen on mainio tulkki uraansa aloittelevalle Kallelle
7:00
Tapani Brotheruksen talo täyttyi pakolaisista Chilessä 1970-luvun, sankaritarina nousi julkisuuteen kunnolla vasta nyt
7:00
Miksi äiti saa olla puhelimella, mutta lapsi ei? Suosittu bloggari vetää tiukkaa linjaa ja potee huonoa omaatuntoa – Kokosimme vinkit ruutulasten vanhemmille Tilaajille
7:00
Poistuuko yksityisen osakeyhtiön vähimmäis­pääomavaatimus? Kaupallinen yhteistyö
21.4.
Ukrainan presidentiksi nouseva Volodymyr Zelenskyi on oligarkin tukema näyttelijä ja yrittäjä
21.4.
Pikkuleijonien taival MM-mitalipeleihin mutkistui entisestään – tappioputki kolme ottelua

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

ISMO LEIKOLA SEURAAVA PRESIDENTTI.

Paljon sitä metsää ole, mutta nyt on varmaa, että ei oo paljon älliäkään. Lue lisää...
Ei sulla

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

22.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image