Kotimaa

Näyttelijä Pihla Viitala yllättyi kutsusta Linnan juhliin: "On hienoa, että pre­si­dent­ti­pa­ri on valveutunut tasa-ar­vo­ky­sy­myk­sis­sä"

Kotimaa 6.12.2018 20:56 | Päivitetty 6.12.2018 20:59
Markku Uhari

Näyttelijä Pihla Viitala saapui Linnan juhliin leppoisan aamupäivän jälkeen.

Näyttelijä Pihla Viitala nautti Linnan juhlien tunnelmasta.

– Nukuimme pitkään ja kävimme metsässä lapsen kanssa poimimassa oksia. Sitten ruvettiin valmistautumaan juhliin, hän sanoo.

Viitalan mukaan ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi on luovuttava saavutetuista eduista.

– Jos kaikki ryhtyvät yhdessä toimimaan asian eteen, niin jossain vaiheessa tuloksia pitäisi syntyä.

Viitala on tuttu muun muassa Ylen Karppi-sarjasta. Hän esitti sarjassa rikosetsivä Sofia Karppia. Viitala saapui juhliin suomalaisen suunnittelijan puvussa.

Mitä kutsu Linnan juhliin merkitsi sinulle?

– Kyllä se merkitsi minulle paljon. Se jotenkin yllätti. Totta kai oli hauska saada tunnustusta tehdystä työstä. On hienoa, että presidenttipari on valveutunut tasa-arvokysymyksissä, Viitala pohtii.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Hohhoijaa, Vai että: "On hienoa, että presidenttipari on valveutunut tasa-arvokysymyksissä, Viitala pohtii.". Siis kyllä kait tälläisen sivistysvaltion Presidentti tuollaiset perus-asiat kuin tasa-arvon ymmärtää ja tietty hyväksyykin ja tuo julkikin. Eli noiden seikkojenko perusteella P.Viitala arvelee kutsun saaneensa(?) Eiköhän lie julkkis-näyttelijä ja näyttävässä sarjassa olo "kylttyyri" sektori -osaston -edustajana sen kutsun peruste..
Kun katsoin eka kättely-jakson, kyllä ärsytti se millä ansioilla ihmiset noihin kekkekreihin pääsee.. Ymmärrän SOTAVETERAANIT itseoikeutettuna, hehän ovat olleet aikoinaan avainhenkilöt siihen, että noita (nykyisin)puku-näyttelyjä yleensäkään voidaan pitää. Ymmärrän ansioituneet yritysjohtajat ja yrittäjät, ansioituneet urheilijat, jne., kansanedustajat myös, he kun virkansa(valitettavasti, eikä missään nimessä ansioista..) puolesta pääsee juhliin, mutta ns.turhat julkkset, jotka nykyään "leukaa louskuttaa" mediassa, kuka milläkin kanavalla, pitäis jättää kutsumatta. Yksi esimerkki muuan A.LInnanahde. Mitä hänkin muuta on kuin itseänsä julkituonut viime vuodet.. Valitunut arvaus, että Pres. Niinistön poliittinen ideologia(kokoomuslaisuus) on se peruste, että jotkin "ansiottomat" saa kutsun.. Valistunut arvaus sekin, että kohta nämä "ansiottomat" pasteerailee Kokoomuksen kansanedustaja-ehdokkaana vaaleissa, nimeä ja näyttävyyttä kun on saanut ja vaikutus-ympäristö on pääkaupunkiseutu.. Se pisti "korvaan" kans, kun alussa toimittaja kukista kertoile, että "ruiskaunokki" kuuluu kukkalajitelmiin ja sehän on Kokoomus-puolueen tunnus-kukka. Kokoomus-puolue(S.Niinistöhän kyllä on vakuuttanut olevansa koko kansan presidentti..) pitää näköjään näkyä "mainokseksi" Presidentin linnassakin ja varsinkin Itsenäisyysjuhlissa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

15.2.
Jänis jumitti Rajakylässä, mutta eipä hätää – palokunta tuli ja päästi pupujussin pälkähästä
15.2.
Latvalalle karmea pettymys Ruotsin MM-rallissa – "Yritin ajaa liian kovaa suhteessa olosuhteisiin"
15.2.
Kempeleläinen Emmi Pälvilä on palkintosijoja kahmiva magneetti – lehtien ja kirjeiden lajittelu Postissa vaihtuu hetkessä cheertanssiin
15.2.
Ministeriö aloittaa jätelainsäädännön uudistamisen – Muutoksen taustalla on uusi EU:n jätedirektiivi
15.2.
Trumpin törkeys oli Nastyn alkusysäys – Koreografi Susanna Leinonen: "Tuntuu, että luisumme taaksepäin naisten oikeuksissa"
15.2.
Kun Tiina, 40, kokeili seksin myymistä ensimmäisen kerran, hän hämmästyi asiakkaiden paljoudesta – Tällaisia ovat Tiinan työpäivät ja asiakkaat Tilaajille
15.2.
Oulun vanhojen tanssit videolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Maan pohjoisosassa sekä Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa luoteistuuli on voimakasta keskiyöllä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

367 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Juttutupa, läpileikkaus oululaisista

Minä mitään vääristele! Se on vain propagandaa!! Samaahan se suotaa tenavakin vailla mitään faktaa, vuodesta toiseen itk... Lue lisää...
Tanhutähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image