Kotimaa

Tilaajille

Mummot ja vaarit miehittävät kuntosalit aamupäivisin – Oululainen Ulla Pyyny, 71: "Jos jäisi vain sohvalle pöt­köt­te­le­mään, niin rapistuisi äkkiä"

Senior Personal Traineriksi kouluttautunut Mari Manninen opasti Ulla Pyynyä juoksumatolla. Kannattaa pitää laitteen kädensijoista kiinni ja kiinnittää myös turvaketju, varmuuden vuoksi. KUVA: Tanja Koskinen
Kotimaa 8.11.2018 19:00 | Päivitetty 8.11.2018 22:03
Päivi Alasuutari

Mitä tekee työelämästä jo vapautunut seniori marraskuisena aamupäivänä, kun pilvet painuvat maata kohti ja sataa tihuuttaa? Aika moni suuntaa kuntosalille lihaskuntoaan kohentamaan. Mari Mustonen, Senior Personal Trainer, tuntee varttuneet treenaajat.

–Hotelli Nallikari Edenin yhteydessä sijaitsevassa Fit Edenissä lämmittelevät Ulla Pyyny, 71, ja Ulla Ström, 72. Myös muu asiakaskunta on lähes täysin varttunutta väkeä.

Kuntosalilla päivystää ohjaajana Senior Personal Traineriksi kouluttautunut Mari Mustonen. Tarkkasilmäisenä hän huomaa, että Pyyny ja Ström eivät käytä juoksumatolla turvanauhaa, joka pysäyttää laitteen, jos sen käyttäjä alkaa jäädä tai jättäytyä vauhdista. Se on asiakkaan turvallisuuden kannalta tärkeä. Mustonen neuvoo. 

Tilaajille

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kommunismi on luonnollinen tapa toimia

247 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Taseet työttömänä

Maailmassa on ainoastaan kaksi täysin varmaa asiaa: aurinko nousee idästä ja tenava haukkuu hallitusta. Avaappas kerran... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

26.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image