Kotimaa

Ministerien lomissa on eroja – ke­hi­tys­mi­nis­te­ri Skinnari pitää lomaansa neljässä pätkässä, pisimpään lomailee työministeri Harakka

Pääministeri Antti Rinne (sdp) lomailee kaksi viikkoa heinä-elokuun vaihteessa. Hänen sijaisenaan toimii ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.). KUVA: Mauri Ratilainen
Kotimaa 27.6.2019 15:34
Anna Kilponen

Pääministeri lomailee kaksi viikko heinä-elokuun vaihteessa, häntä sijaistaa ulkoministeri Pekka Haavisto, jolla ei vietä kesälomaa lainkaan.

Valtioneuvosto vahvisti tänään torstaina valtioneuvoston jäsenten vuosilomaan rinnastettavat kesävapaat. Pääministeri Antti Rinne (sdp) lomailee kaksi viikkoa heinä-elokuun vaihteessa. Samaan aikaan lomailee myös valtiovarainministeri Mika Lintilä (kesk.), joten pääministeriä sijaistaa virkaiältään vanhin ministeri, ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.). Haavisto on ministeristä ainoa, jolle ei ole merkitty lomaa lainkaan kesällä.

Ministereiden joukossa on myös heitä, jotka pitävät lomapäiviään pätkittäin. Kehitysministeri Ville Skinnarin (sdp) loma on peräti neljässä, muutaman päivän pituisessa osassa. Puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk.) puolestaan on jakanut lomansa kolmeen osaan heinäkuun aikana, kuten myös liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin (sdp).

Pisimpään ministereistä lomalla on työministeri Timo Harakka (sdp), joka on poissa kahdessa osassa yhteensä 27 päivää heinä-elokuussa. Seuraavaksi pisimpään lomalla ovat rkp:n ministerit Anna-Maja Henriksson (rkp) 26 päivää ja Thomas Blomqvist, joka on vapaalla yhteensä 24 vuorokautta kahdessa osassa heinä-elokuussa.

Vähiten aikaa lomailevat keskustan ministerit Annika Saarikko kuudella vapaapäivällään ja Katri Kulmuni yhdeksällä päivällään.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

183 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi suuri osa suomalaisista vastustaa velkakattoa?

Kyllä velkakatto olisi järkevää. Jos ei pysty hoitamaan asioitaan. Toisethan siinä ovat maksajina muodossa tai toisessa.... Lue lisää...
Dr. Feelguud

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image