Kotimaa

Medvedev saapuu Ouluun puolenpäivän aikaan

Dmitri Medvedev saapuu Ouluun puolenpäivän aikaan. KUVA: ATEF SAFADI / EPA
Kotimaa 9.12.2016 10:08 | Päivitetty 9.12.2016 10:18
Kaleva

Venäjän pääministerin Dmitri Medvedevin lento laskeutuu Oulun lentoasemalle tänään perjantaina noin kello 11.30.

Reaaliaikaisesti lentoliikennettä seuraavan Flightradal24-palvelun mukaan Vnukovon kentältä Moskovasta on lähtenyt noin kello kymmenen aikaan kohti Suomea kaksi konetta, joissa on Venäjän valtiojohtoa kuljettavien koneiden lentotunnukset. Niistä toisessa matkustaa todennäköisesti Medvedev ja toisessa hänen seurueeseensa kuuluvia henkilöitä.

Medvedev saapuu Ouluun pääministeri Juha Sipilän (kesk.) kutsusta. Kyseessä on pääministerien toinen kahdenvälinen tapaaminen. 

Sipilän mukaan hän aikoo keskustella Medvedevin kanssa taloudesta ja turvallisuudesta. Tarkoitus on käydä läpi muun muassa Syyrian ja Itämeren tilannetta.

Oulun lentoasemalla nähtiin jo maanantaina suuri venäläinen lentokone, joka toi ilmeisesti pääministerin vierailulla tarvittavia tavaroita.

Maanantaina Oulun lentoasemalla nähtiin suuri venäläiskone.

Medvedeviä varteen Ouluun tuodaan esimerkiksi pääministerin oma auto.

Tapaamisen aluksi pääministereille tarjotaan lounas Oulun kaupungintalolla. Tarjolla on muun muassa poroa, lempeää kukkakaalikeittoa ja juhlaleivoksia.

Medvedevin vierailu aiheuttaa Oulun keskustassa liikennejärjestelyjä. Osa kaupungintalon lähellä olevista kaduista on suljettu liikenteeltä.

Kaleva.fi seuraa Venäjän pääministerin Dmitri Medvedevin vierailua Oulussa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Terve tuloa, vaikka olenkin hieman pettynyt. Olisin mielelläni nähnyt Dmitri Medvedevin saapuvan vierailulle venäläisvalmisteisella matkustajakoneella, Airbus A319-115CJ koneen sijaan. Uudet Tupolevit ovat kyllä vertailukelpoisia ilma-aluksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toiveeni toteutui. Nyt on Oulunsalon kentällä kaksi Tupolevia, TU 214ON, toinen elektroniseen tiedusteluun varustettu, ja toinen matkustajaversio.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se nyt eu, mielisiä ketuttaa. Suomi rapautui eu, talutuksessa selvitystilaan. Nyt irtaannutaan eu, talutuksesta ja alkaa vanhat hyvät kekkos ajat. Vain tyhmät ja katkerat ihmiset haluaa kurjuutta ja eu,ta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tervetulloo vaen Timitri Suomeen ja Ouluun. Täällä meillä on lepponen kaalikeittopata jo lämminnä. Toverithan on tottunu syömään kaalta iät ja ajat..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaalikeittoa sitä syödään täällä rapakuntoisessa eu,ssakin. Ruokajonot kasvaa eu,ssa. Näin täällä kurjuudessa. Eu,n hajoaminen on todella hyvä asia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

170
"Sotkun munkkeja" myynyt yrittäjä Vesa Mustakangas: "Tavoitteena oli myydä puhdasta lähiruokaa" – Savilaakson leipomo lopetti munkkien toimituksen
35
Puola ja Unkari pääsivät Suomen EU-kokouksessa helpolla – Suomi ja EU-komissio haluavat tulevaisuudessa sulkea demokratiaa halveksivien maiden rahahanat
35
Sarjakärki oli liian kova Lipolle – pesisleiri ja ilmaiskampanja täyttivät Raksilan lehterit
25
Liikenneministeri Sanna Marin Helsingin Sanomissa: "Tampereen ja Turun tunnin juniin on suhtauduttu aivan liian optimistisesti"
20
Qstockin rakentaminen alkaa viikonloppuna – katso kartasta, miten festivaali muuttaa liikennejärjestelyjä
19
The Guardian: Persianlahden tilanne kiristyi dramaattisesti – Pidätetyn brittitankkerin miehistö on nyt Iranissa satamassa ja yhä laivassa
15
Kaakkurissa juostaan portaita ja poljetaan maastossa – Liikuntamaassa riittää treenaajia, vaikka alue ei ole vielä läheskään valmis

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio ja Tervola.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Vihaan juttutupaa, tai sitten en

87 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Pienellä paikkakunnalla kykenee toimia vaikka sahayrityksessä ym. ammateissa, mutta miten on toiminta hieman laajemmin k... Lue lisää...
Hakkarainen on äijä,...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image