Kotimaa

Mag­neet­ti­me­dian uusin juu­ta­lais­kir­joi­tus kiistää holokaustin uhrimäärän

Kotimaa 1.3.2013 12:21
Kaleva

Ylivieskalaisen J. Kärkkäinen Oy:n ilmaisjakelulehti Magneettimedia on julkaissut verkkosivuillaan uuden juutalaisaiheisen artikkelin.

Artikkelissa kielletään holokaustin kuusi miljoonaa uhria viitaten Don Heddesheimerin kirjaan The First Holocaust: Jewish Fundraising Campaigns With Holocaust Claims During and After World War One.

Artikkelin mukaan kirja todistaa, että holokaustin uhrien määrä on myytti.

Tekstissä juutalaisten väitetään levittäneen valheellista propagandaa jo vuosikymmeniä ennen toista maailmansotaa.

Aikaisempi juutalaiskirjoitus syyteharkinnassa

Viime syksynä Magneettimedian kirjoittelusta tehtiin tutkintapyyntö poliisille. Tapaus on parhaillaan syyteharkinnassa.

Tapaus liittyy syksyllä julkaistuun kirjoitukseen "Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke". Kirjoituksessa sionisteja syytettiin muun muassa terrorismista ja maailman valloittamispyrkimyksistä.

Muun muassa Juutalaisseurakuntien neuvosto piti tekstejä rasistisina. Syyttäjä ratkaisee kevään aikana nostaako se syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Magneettimedian uusimmasta artikkelista kertoi ensin Pohjalainen.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (33)

Vielä kerran onneksi olkoon Kärkkäisen Magneettimedialle vuoden Huuhaa-palkinnosta by Skepsis ry. Kerrankin palkinto, jonka saa ansiosta :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ottakaa ihmiset asioista selvää ennen kuin näitä "foliohattu" kommentteja tänne laitatte. Kummasti asioihin löytyy tietoa muualta kuin pelkistä mtv3 uutisista ja salkkareista.....
Onhan se epämukavaa ajatella että asiat saatavatkin olla vähän erinlailla mutta kaikki kun ei ole mukavaa vaikka se niin mukavaa oiskin..;-)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi lapsi mitä vaikutusta vähentäisi Kärkkäisen ostot.Meitä ei hetkäytä vaikka lopettaisit.Israelin ystävät eivät yksinkertaisesti ymmärrä todellisuutta.Ilman on aivan turhaa rahastaa asianajajia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikesta muusta voi historiassa kyseenalaistaa, muttei tätä asiaa, vaikka esittääkin selkeitä todisteita Juutalaisten omista lähteistä. Samaten ei saa arvostella mitään Israelin toimia tai se on antisemitismiä. Sen sijaan jos Israelin miehittämän Palestiinalais alueen asukas tekee samaa tai vähäpätöistä, on se terrorismiä ja oikeuttaa moninkertaisiin ja julmiin kostotoimiin, joita ei saa arvostella tai olet antisemitismi. Sen sijaan jos puolustat vaikka kymmenenvuotiasta palestiinalaispoikaa mielipiteilläsi, joka oli viikkoja vangittuna ja hakattuna epäiltynä kiven heittämisestä, olet terroristien tukija. Miksei suomeenkin keksittäisi samanlainen kaksinaismoraalinen ajattelu. Jos joku erehtyy arvostelemaan mitään Suomesta, niin syytetään häntä antijoksikin ja tänne tulevia ulkomaalaisia, jotka syyllistyvät johonkin pieneenkin rikokseen niin voisi syyttää terroristeiksi. Yhtä järkeen käypää kuin Israelin toiminta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Syyttäjänkin pitää miettiä tarkkaan. Jos hän nostaa syytteen ja asia menee oikeuteen, niin sitten aletaan käymään läpi näitä faktoja. Voipi olla hyvinkin, että oikeuden päätös on vapauttava, koska jutussa kerrottiin vain tosiasioita. Silloin Israelin mobiilisoimat trollit on pakko siirtää viha Suomen oikeuslaitosta tai valtiota kohtaan kun sellaista "valhetta" esittää. Voipi olla järkevämpi syyttäjälle tehdä syyttämättä jättämis päätös...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ennen vanhaan puhuttiin että uhreja oli "jopa" 6 miljoonaa. Jossain vaiheessa se "jopa" jäi pois, en tiedä miksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En voi mitenkään tuomita ko. kirjoitusta huuhaaksi, koska minulla ei ole kiistatonta faktatietoa aiheesta. Joku voisi kyseenalaistaa jutussa esitettyjen väitteiden perusteluina esitetyt jopa 1800 luvulta peräisin olevat lehtileikkeet, joita jutussa esitetään kymmeniä.

Se on kuitenkin kiistaton tosiasia, että vuonna 1939 alkaneessa Suomen talvisodassa menestynyt Suomen kansa puolusti maataan tunkeutujaa vastaan sankarillisesti, mikä on kansainvälisesti hyväksytty sankarilliseksi yhden kansan voimainponnistukseksi. Palestiinassa arabikansat yrittävät samaa juutalaisvaltiota vastaan ja heidät on jo vuosikymmenien ajan leimattu rikollisiksi terroristeiksi.

Totuus on juuri sellainen, kuin sen halutaan olevan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Verkkomedia uutisoi samanlailla asiasta, mutta sitä ei näin painosteta. Tässä vain on tarkoitus painostaa julkaisuun liittyvää kauppaa lopettamaan julkaisu yleisöltä mahdollisesti saaman negatiivisen reaktion takia. Juttuhan perustui faktoihin ja suurin osa täälläkin arvostelleista perustaa käsityksensä tietoihin joita Israelin mukaan saa kyseenalaistaa ja siksi he viskelevät täällä ensimmäisenä "kiviä".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se, että jo 1. maailmansodan jälkeen levitettiin myyttiä 6 miljoonasta tapetusta juutalaisesta, ei ole väite, se on fakta.
2. maailmansodan jälkeen on esim. Auschwitchin lukuja juutalaisten osalta pudotettu jostain 4 miljoonasta miljoonan pintaan. Luku "kuusi miljoonaa" on kuitenkin pyhä; selitys kuuluu, että se erotus on sitten tapettu muualla.

Mikäkö on totuus? En tiedä.
Kaikkea pitää kutenkin saada tutkia ja kaikki pitää saada kyseenalaistaa. Kieltämisillä vain vahvistetaan hörhöjen uskoa salaliittoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asiointini Kärkkäisen myymälöissä loppui nyt!
Minun harrastus hankintani siirtyvät jollekkin toiselle kamerakauppiaalle. Mukava oli asioida, mutta äänestän jaloillani. Kiitokset myyjille, palvelu oli hyvää ja ystävällistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihme huuhaata koko lehti. Miten salaliittoteorioiden ja amerikkalaisten huuhaatutkijoiden juttujen julkaisu palvelee liikevaihtoa? Pitakoon J.K. roinansa, ei kiinnosta tukea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yhtä mieltä voidaan kuitenkin kaikki olla siitä että meidän yhteiskuntamme on sairas ja sairaus näkyy ahneuden huipentumana. Kaikki on altistettu kilpailun alttarille ja voiton tavoittelulle. Yhteen hiileen ei puhalleta vaan kaikki tavoittelevat omaa etua. Tapahtuu koulusurmia ja yli puoli miljoonaa kansalaista käyttää säännöllisesti masennuslääkkeitä. Kukaan ei tätä pysty kieltämään. Kysymys kuuluukin onko sairaassa yhteiskunnassa terveet terveitä vai sairaita. Mielestäni sairaassa yhteiskunnassa terveyden merkki on jos sairastaa ja voi pahoin, koska ympäristö ja yhteiskunta sairastaa myös. Se näkyy väkisten myös yksilöissä.

99 % ihmisistä saattaa kiistää ja olla uskomatta näihin vaihtoehtoisiin totuuksiin (magneettimedian julkaisuihin), mutta minä kuulun tähän 1% joka uskoo nyt esimerkiksi soodan parantavaan voimaan enemmän kuin meidän terveydenhuoltoon joka on valjastettu myöskin voiton tavoitteluun. Uskon myös että siionistit ( todella rikkaita ihmisiä) pyrkivät tekemään maailmasta sellaisen jossa kaikki elävät epätietoisuudessa ja pieni vähemmistö määrää miten muiden tulisi elää. Ja tätä kehitys suuntaa on jatkettu jo pitkään. Kenties holokaustista lähtien tai jopa sitä ennen. Ja totuus on varmasti vääristynyt näiden 70 vuoden aikana. Ystävät hyvät puhalletaan yhteen hiileen ja siihen kuuluu se että ajatellaan omilla aivoilla. Kiistetään vallitsevat totuudet ja pyritään aina nähdä kuplan ulkopuolelle. Tervetuloa vuoteen 2013 ajattelemaan omilla aivoilla , itsetutkiskelun ja virallisen totuuden kyseenalaistamis aikakaudelle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voitko antaa saman tien myös ohjeet miten tehdään oikeaoppinen foliohattu, ettei hallitus pääse salakuuntelemaan ajatuksia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suhdeluku on tutkitusti 80/20 josta suurempi luku kuvaa ajattelukyvyttömien määrää, eli ihmisiä joilta puuttuu taito kyseenalaistaa. Onneksi sanomalehtien myynti laskee koko ajan ja vaihtoehtoista mediaa on tarjolla netissä aivan kotimaan kielellä.
Kansa joka uskoo kaiken mitä MTV, CNN, Reuters, AFB... suoltaa on tuhoon tuomittu sillä näiden pääomistajina on yksi taho. Arvatkaa mikä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä taas olen aina ihmetellyt että miksi tällaisia juttuja ei saisi julkaista? Koko vapaan tiedottamisen ja sanavapauden perustana on se ettei mitään ainoaa oikeaa virallista totuutta ole olemassakaan. Jokainen voi itse päättää lukeeko noita juttuja vai ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän tämä liike ole boikotissa jo melko monella. Minulla ainakin. Syy yrityksen ongelmiin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pseudohistorioitsijat yrittävät kaikin tavoin muuttaa menneisyytta mieleisekseen. Hyvä yhteenveto Skepsiksen sivuilla holokaustin kieltämisestä. Kannattaa käydä katsomassa - vaikka siellä antisemitismi onkin nimetty äärioikeistolaiseksi toiminnaksi, aivan samalla tavalla antisemiittejä ovat afalaiset, äärivasemmistolaiset ja islamistit - tuo epäpyhä allianssi... Magneettimedia onkin jo leimautunut huuhaasivustoksi, liekö tavaratalon tavara samaa laatua...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki julkisuus ei ole hyvää mainosta. Tuon lehden suoltama soopa on välillä jopa vaarallista, jos lukija ei osaa olla kriittinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nämä magneettimedian jututt ei ole enään "sammakoita" jotka lipsahtelisi "vahingossa". Syyttäjän ja tuomareiden kannattaisi ottaa asiat huomiiot tehdessään ratkaisua ensimmäisestä tutkintapyynnöstä. Aivan uskomatonta punaniskaisuutta. Vuosi on kuitenkin 2013 jota eletään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (33)

Uutisvirta

16:55
Mäkäräiselle kuusi ohilaukausta yhteislähdössä – jäi viimeisten joukkoon
16:38
Lukijoiden lempilapaset - lähetä kuva suosikkilapasistasi
15:35
Iivo Niskanen sivakoi 15 kilometrin kisan voittoon Otepäässä, antoi vahvan kuntonäytteen kohti MM-latuja
15:27
Kansanedustajat yrittävät estää brexitin ilman sopimusta – Britannian parlamenttiin tuodaan maanantaina kaksi uutta lakialoitetta
14:50
VR ja onnettomuustutkintakeskus selvittävät Helsinki-Oulu -junan vaunussa kuultua kovaa ääntä ja tärähdystä – juna jäi Lahteen tutkittavaksi
14:00
Pariisista Kittilään lentänyt Boeing-matkustajakone ilmoitti laskusiivekkeen viasta ja laskeutui Rovaniemelle, kyydissä noin 150 matkustajaa
13:22
Tuhkapussi terassilla sytytti mökin Posiolla, Kolarissa haisi käry kukkakaupassa
44
Oulussa herättiin talven tähän asti kylmimpään päivään, maan hyytävin pakkanen Ylitorniolla – Oulussa voidaan hätyytellä pian -30 asteen lukemia
42
Kärpät virittelee raskaan sarjan täsmähankintaa – seura tiukasti Jussi Jokisen perässä, sopimus erittäin lähellä
30
Analyysi: Yli tuhannen NHL-pelin Jussi Jokinen olisi Kärpille loistava lisä, mutta toisi päävalmentaja Mannerille yhden ison haasteen
27
Puheenaihe: Tuliko Oululle seksuaalirikoksista mainetahra? – "Yhtä vähän Turkua on puukotusten jälkeen pidetty terrorismin tyyssijana"
26
Yle: Neljä puoluetta valmis supistamaan ilmavoimien hävittäjien määrää, puolustusministeri taas nostaisi määrän sataan - "Kyse siitä, puolustetaanko koko maata"
24
Ilmastonmuutos laskee Reinin vedenpinnan tasoa – Kuljetusongelmat Reinillä hidastivat viime vuonna Saksan talouden kasvua
16
Trumpin kompromissiehdotus hallinnon avaamiseksi: 370 kilometriä teräsaitaa riittää, 2 750 uutta rajavalvojaa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

240 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Alkoholin käyttäjillä huono itsetunto

Juoppoja ikäni seuranneena heidän itsetuntonsa on ylikehittynyttä. Siksi viisaan neuvot lopettaa juominen ei mene jakelu... Lue lisää...
Late vanahana

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image