Kotimaa

Mag­neet­ti­me­dian tilalle uusi lehti - Merisalo myyjäksi

Kotimaa 4.11.2013 13:39
STT

Tavarataloyhtiö J. Kärkkäinen on perustanut ilmaisjakelulehti Magneettimedian tilalle uuden kaupallisen lehden. Yhtiön toimitusjohtaja Juha Kärkkäinen kertoo, että KauppaSuomi alkaa ilmestyä lähiaikoina viikoittain sekä lehtenä että verkossa.

- KauppaSuomi on kokonaan uusi lehti, jossa ei ole mitään vanhasta Magneettimediasta. Uusi lehti keskittyy elämisen perusasioihin ja jättää politiikan pois, Kärkkäinen kertoo STT:lle.

Juha Kärkkäinen tuomittiin kaksi viikkoa sitten Magneettimediassa julkaistuista juutalaisvastaisista kirjoituksista sakkoihin. Tuomio tuli kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Tavarataloyhtiön uudessa lehdessä työntekijänä on Arto Merisalo, joka istuu vankilassa tuomiota muun muassa lahjuksen antamisesta.

- Hän keskittyy kaupallisen median myyntityöhön. Merisaloa on tässä autettu saamaan elämänsyrjästä taas kiinni. Tämä asia on sovittu vankilasta käsin, Kärkkäinen selvittää.

KauppaSuomi-lehteä aletaan tavarataloyhtiön mukaan jakaa Lahden, Oulun ja Ylivieskan ympäristöissä yli 366 000 talouteen.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Hyvä, että viimeinkin päästään tuosta Magneettimedialehden aivan surkeista ja ällöttävistä jutuista, jotka vaikuttivat varmaan jo Kärkkäisen kaupan myyntiinkin heikentävästi. Kauppasuomi -lehti näyttää nyt ihan luettavalta ja asialliselta, joten jatkakaa samalla linjalla. Jos Merisalo on menneisyydessään tehnyt jotain tuomittavaa, niin hän kyllä on kärsinyt siitä jo ihan tarpeeksi, joten kaikkea hyvää hänelle tämän uuden lehden tiimoilta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nonniin, nyt lähti asiat rullaamaan. Työkkäristä kun ei löydy hyviä tekijöitä, niin otetaan sitten vankilasta. Odotan kyllä mielenkiinnolla muutaman vuoden sisällä tulevia uusia " skandaaleita" :). Aikapa sen näyttää, mitä tuleman pitää. Toivottavasti kuitenkin olen väärässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vai että ihan elämäsyrjästä kiinni, ja asia sovittu vankilasta käsin. Mitähän tuostakin osaisi ajatella... eikö Merisalo ollut ennen vankilaan joutumista 'elämänsyrjässä kiinni', vai oliko kenties liiankin lujasti. Mitä hän itse ajatellee tuosta holhouksesta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivotan onnea ja menestystä.
Pohjois-Suomi tarvitsee Kärkkäisen laisen hyvän tavaratalon

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perusasioihin keskittyminen on hyvä homma. Hienoa että Merisaloa on tässä autettu saamaan elämänsyrjästä taas kiinni ja asiatkin on sovittu vankilasta käsin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

8:00
Perinteinen Pertin hiihto järjestetään leudosta talvesta ja lumipulasta huolimatta – Kempeleessä on painettu pitkää päivää talkoohengessä
7:33
Oulun koulujen ilo tarttuu myös vieraisiin – huipputasoiseksi kuvailtu suomalainen koulutus houkuttelee kansainvälisiä vieraita Tilaajille
7:00
Lähi-Tapiolan pääjohtaja Juha Koponen odottaa viranomaiselta lupaa – "Perehdytys olisi tehty, vaikkei Fiva olisi puuttunut nimitykseen"
7:00
Migrin päätöstä kunnioitettava – vastaanottokeskus Pudasjärvellä lakkautettava Lukijalta
6:42
Lääkäripulasta kärsivässä Kemissä puhkesi riita siitä, kuka asiaa saa kommentoida julkisuuteen – Kaupunginjohtaja puuttui tilannetta kritisoineen lääkärin viestintään Tilaajille
6:27
Varoitus: Pohjois-Suomessa huono ajokeli – Oulun seudulla pieniä liikenneonnettomuuksia
6:13
Oulussa on paljon suojelun arvoisia puutalolähiöitä, Karjasilta on valtakunnallisesti ainutlaatuinen ja merkittävä – "Noin ehyttä, tarinaltaan vahvaa ja suurta aluetta ei ole toista Suomessa" Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa lumipyryn vuoksi.
Ajokeli on paikoin huono Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi maan itäosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

150 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

perussuomalaiset vastasivat ”hoitajakeskustelun komeimmasta voltista”

Marinin hallitus toimii aivan toisella tasolla verrattaessa sitä Sipilän oikeistohallituksen leikkauspolitiikkaan ja tod... Lue lisää...
persuilla huono muis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image