Kotimaa

Lontoon poliisi ei valaise Suomen kansalaisen pidätyksen taustoja - KRP ter­ro­ri­tut­kin­nas­ta: Englanti on tämän jutun isäntä

Kotimaa 14.6.2018 11:08 | Päivitetty 14.6.2018 11:12
STT

Sekä Britannian että Suomen viranomaiset pysyvät vaitonaisina terrorismitutkinnasta, jonka perusteella Suomen kansalainen otettiin kiinni Heathrow'n lentokentällä Lontoossa sunnuntaina. 29-vuotiasta miestä epäillään terroriteon valmistelusta.

Lontoon poliisi kertoi STT:lle torstaiaamuna, ettei kerro tutkinnasta enempää kuin keskiviikkona tiedotettiin.

Suomen kansalainen on saanut pidätysmääräyksen, joka vanhenee ensi sunnuntaina. Lontoon poliisin mukaan kiinniotto ei liittynyt miehen toimintaan lentokentällä.

Keskusrikospoliisin johtovalmiuspäivystäjä, rikoskomisario Olli Töyräs kertoi torstaiaamuna olleensa asiasta yhteydessä suojelupoliisiin. Sekä KRP että Supo vaikenevat visusti tutkinnan yksityiskohdista. Töyrään mukaan KRP on asiassa "hiljainen toimija".

- Tämä pidätys on tapahtunut Englannissa. Englanti on tämän jutun isäntä niin sanotusti, Töyräs sanoi.

Suojelupoliisista korostettiin niin ikään, etteivät suomalaisviranomaiset voi mennä asiassa yksityiskohtiin brittiviranomaisten ohi.

MAINOS

Kommentoi

Engalnnin mediassa on paljastettu taustoja, miksi siitä ei Suomessa "tiedetä" mitään? Nimi ei epäillyllä ole kovin suomalainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Termi "Suomen kansalainen" riittää jo valaisemaan riittävästi tapauksen taustoista. Hyvä että jäi kiinni Suomen sijasta Englannissa, jossa ei varmasti päätä silitellä terrroristien kohdalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hävettää olla Suomalainen mies, mikä meihin on mennyt kun meistä nykyään tullut tämmöisiä. Mitähän pahaa meistä suomimiehistä maailmallakin ajatellaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi aina puhutaan köyhyydestä.

Hallitusvalittelijat ovat tyytymättömiä omaan elämäänsä samoin kuin ay-valittelijat, jotka avaavat joka päivä ainakin yh... Lue lisää...
miksi aina haukutaan...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

25.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image