Kotimaa

Lauantaina on luvassa sateita koko maahan, sunnuntaiksi poutaantuu

Ennusteiden mukaan Oulussa sataa lauantaina iltapäivällä ja alkuillasta. KUVA: Jaakko Mylly
Kotimaa 14.9.2018 21:17 | Päivitetty 14.9.2018 21:19
STT, Kaleva

Lauantaista on tulossa sadepäivä koko Suomeen. Maan etelä- ja keskiosaan saapuu sadealue lännestä, ja illalla sateet leviävät myös Lappiin.

Päivän ylin lämpötila on lauantaina Lapissa 7–14 astetta ja muualla maassa 12–15 astetta.

Sadetta saadaan lauantaina paikoin runsaat 20 millimetriä, mutta useimmilla paikoin kertymä jää kuitenkin 5–15 millimetriin.

Ilmatieteen laitos on antanut lauantaille kaikille merialueille varoituksen mahdollisesti vaarallisesta tuulesta. Merellä tuuli puhaltaa enimmillään noin 14 metrin sekuntivauhdilla.

Sunnuntai on poutapäivä suurimmassa osassa maata. Sateet kuitenkin jäävät Pohjois-, Keski- ja Itä-Lapin ylle sunnuntai-iltaan asti.

Ilmatieteen laitoksen mukaan viikonlopun lämpötilat ovat vuodenaikaan nähden tavanomaisia. Ensi viikolla lämpö saattaa nousta ajankohtaan nähden keskimääräisen yläpuolelle.

Katso paikkakuntakohtainen sääennuste Kalevan Sää-sivulta.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Uutisvirta

122
Uimarantojen vähäiset parkkipaikat jokakesäinen ongelma Oulussa – "Aika hurjan näköistä, kun nurmikoilla on autoja miten sattuu"
87
Asuntosijoittaminen on vilkasta Oulun alueella – "Se on ihan hyvä tapa säästää, että nuorena ostaa yhden tai kaksi sijoitusasuntoa"
37
Asunnon liian korkea lämpötila helteellä voi oikeuttaa vuokranalennukseen – "10–20 prosenttia siltä ajalta, kun huoneiston lämpötila ylittää 32 astetta"
34
Työttömyys laski Pohjois-Pohjanmaalla verrattuna viime vuoteen – katso tästä, millä aloilla on eniten avoimia työpaikkoja
26
Kalevan kesäterassiäänestyksen voitosta käytiin kova kilpailu – voittajaksi nousi kauppatorin Keltainen Aitta, hopeaa Tuiraan
21
Qstockin liikennejärjestelyt huolettavat Pikisaaren asukkaita – aiemmin autoiluun saaressa vaadittiin festivaalin aikana ajolupa, nyt järjestelystä ollaan luovuttu
21
Työministeri Harakan ensi toimet työllisyyden parantamiseksi – työttömille yksilöllistä valmennusta ja palkkatukeen lisää rahaa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image