Kotimaa

Kym­me­niä­tu­han­sia vieraita, kromin kiiltoa ja pyö­rä­uu­tuuk­sia – katso kuvia MP 2020 -näyttelystä Helsingistä

Kolme päivää kestävä näyttely kerää väkeä eri puolilta maata. KUVA: Pekka Vuollo
Kotimaa 31.1.2020 15:21
Pekka Vuollo

Yksi moottoripyöräilyn harrastajien vuodenkierron huippukohdista eli perinteinen moottoripyöränäyttely Helsingin Messukeskuksessa avasi ovensa perjantaina.

MP 2020 on motoristien suurtapahtuma. Vuosi sitten näyttelyssä kävi noin 57 000 moottoripyöräilystä ja kaikkeen siihen liittyvästä kiinnostunutta vierasta.

KUVA: Pekka Vuollo

Kolme päivää kestävä näyttely kerää väkeä eri puolilta maata. Suuri osa messuvieraista on motoristeja tai pyörän hankinnasta haaveilevia. Moni jälkimmäiseen joukkoon kuuluvista myös toteuttaa aikeensa. Moottoripyöräkauppa on kasvanut parina viimeksi kuluneena vuonna.

KUVA: Pekka Vuollo

MP 2020 esittelee uusimmat pyörämallit ja varusteuutuudet, mutta tarjoaa myös aimo annoksen tietoa esimerkiksi matkailusta ja turvallisuudesta.

Katso lisää kuvia tapahtumasta.

 

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Julkinen liikenne toemii hesassa tampereella ja etelässä mutta ei toimi oulun suunilla eikä roissakaan vuorotyöläiselle ja luulenpa että kukkaan ei halua jäähä oottaan tuntia pysäkillä esim yövuoron lopuksi että pääsee kotimatkalle :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi parempi jos valtio kustantaisi motoristeille ja urheiluautoilijoille pippelinsuurennusleikkauksen. Säästyisimme pakokaasu- ja melusaasteelta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oletkos koskaan kuullut rauhassa ajamisesta? Moottoripyöräily on aina nautinto. Kesällä ajan kaikki työmatkat moottoripyörällä, nautin joka hetkestä. Päästötkin pienemmät, kuin autossa. Kumpi on järkevämpää, kuljettaa yhtä henkilöä 200 kilonnpainoisella pyörällä, jossa on 600cc moottori. Vai ajaa sama matka yksin 2300 kilon autolla, jossa 3L diesel moottori? Nämä siis minun ajokkini, mutta jokainen voi varmasti miettiä kumpi on järkevämpää. Pyörä myös kuluttaa vähemmän. Ja ei, julkiset eivät ole vuorotyöläiselle vaihtoehto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten moottoripyöräily voi olla aina nautinto. Yksistään viime vuonna, siis 2019, kuoli tieliikenteessä 25 moottoripyöräilijää ja loukkaantui 321 moottoripyöräilijää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi moottoripyörämessuja ei järjestetä käyttäjiensä keskuudessa maaseudulla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

307 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalainen miljardööri lahjoittajana

Tämä uutinen on kyllä monella juttutupalaisella erittäin hankalasti uskottavissa, kun täällä on vuosikaudet tiedetty, et... Lue lisää...
Tuntematon

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

7.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image