Kotimaa

Kuolleen lentäjän löytöpaikkaa ei paljasteta tut­kin­nal­li­sis­ta syistä

Kotimaa 13.11.2013 20:39
STT

Hawk-hävittäjien yhteentörmäyksessä kuolleen lentäjän löytöpaikkaa ei paljasteta tutkinnallisista syistä, kertoo Lentosotakoulun johtaja Jukka Ahlberg. Samasta syystä ei paljasteta, oliko turmassa kuollut kapteeni käyttänyt heittoistuinta.

Ilmavoimat vahvistaa, että onnettomuudesta selviytynyt lentäjä oli käyttänyt heittoistuinta. Ahlbergin mukaan vielä ei tiedetä, mitä toiselle heittoistuimelle on käynyt. Tutkintaa on hidastanut turmapaikan hankala sijainti ja pimeys.

Aiemmin päivällä kerrottiin, että ilmassa olisi havaittu kaksi varjoa samanaikaisesti. Ahlbergin mukaan Ilmavoimilla ei ole asiasta varmaa tietoa.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Valitettava onnettomuus jollaisia sattuu onneksi harvoin.Voimia menehtyneen omaisille,ja toipumista pelastuneelle lentäjälle.Voimia koko lentäjäkaartille,tämä on henkisesti kova paikka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todella ikävä juttu. Ei tuonne ole muilla asiaakaan, kuin omaisilla ja viranomaisilla. sehän pitää jo kaikilla meillä muilla ymmärtää. V. -86 myös putosi Misin maastoon Hawk,lentäjä menehtyi, ja silloin ainoastaan Lennoston ja It:n porukka oli paikalla virkavallan lisäksi, siis vartioimassa aluetta sivullisilta. Näitä sattuu, kun paljon lennetään, osanotto omaisille, nuori kaveri meni, ja liian varhain.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

112
Polttoainetta 100 litraa tunnissa ja noin 4000 katsojaa – Tractor Pullingin SM-sarjan viides osakilpailu pidettiin Tyrnävällä
66
IS: Tuomas Enbuske kertoo, miksi kolaroi sähkötolppaan Sievissä
57
Puheenaihe: Onko Suomi kallis matkailumaa suomalaisille? Matkailu- ja ravintolapalvelujen edusmies Timo Lappi: Alkoholin verotus suomalaisissa ravintoloissa on EU-maiden kireintä
46
Miksi ihmiset nousivat henkilöautosta keskellä tietä? – Poliisi kertoo tänään lisää Luumäen kolarista, jossa kaksi jäi rekan alle ja kuoli
37
HS: Venäjä pohti Karjalan palauttamista Suomelle vuonna 1991 – "Venäjän mukaan alueellisia ongelmia oli niin Krimillä kuin Karjalassakin"
35
Vain kuningatar Elisabet saa syödä joutsenia Britanniassa – hovi pitää tiukasti kiinni hullunkurisista perinteistään
21
Pakkausjätteen kierrätyksessä huimia eroja kunnittain vertailtuna – Oulussa muovia ei ole pakko kerätä erikseen

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio ja Tervola.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Etelä-Lapissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ei varmaankaan löydy.. Jos Teuvon varassa on yhteiskunnan ja eduskunnan päätökset niin sama lähteä ruotsiin. Miehellä o... Lue lisää...
Vanhus48

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image