Kotimaa

KRP teki kotietsinnän keskustan puo­lue­toi­mis­toon

Kotimaa 7.5.2010 16:04
STT

Keskusrikospoliisi on tehnyt kotietsinnän ja takavarikon keskustan puoluetoimistossa. Kyse on Rovaniemen kelkkatehtaan rakentamiseen liittyvien epäselvyyksien tutkinnasta. Asiasta kertoi Helsingin Sanomat.

Rikostarkastaja Erkki Rossi sanoi STT:lle, että operaatio ei kohdistunut puolueeseen vaan keskustan yhteyspäällikköön Lasse Kontiolaan, joka on epäiltynä lahjusrikoksesta. Muita epäiltyjä ei keskustan puoluetoimistossa ole.

Rossin mukaan operaatio tehtiin ennen vappua.

Keskustan puheenjohtaja, pääministeri Matti Vanhanen sanoo saaneensa muutama viikko sitten tiedon KRP:n käynnistä keskustan puoluetoimistossa. Kyse oli hänen mukaansa ilmeisesti Rovaniemen kelkkatehtaasta.

Vanhanen korosti, että viranomaiset tutkivat keskustan yhteyspäällikön Lasse Kontiolan toimia. Keskusta odottaa viranomaisten tutkimusten tuloksia, eikä järjestä mitään rinnakkaiskäräjiä Kontiolan suhteen.

Kontiolan lisäksi Nova-liikemiehiä Arto Merisaloa ja Tapani Yli-Saunamäkeä epäillään lahjuksen antamisesta ja rovaniemeläistä kunnallispoliitikkoa Ari Ruotsalaista lahjuksen vastaanottamisesta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Eihän tällä ole mitään merkitystä. Nämä umpikepulaiset, jotka ovat juoneet kepumaitonsa jo äidiltä eivät ikinä äänestä muita vaikka kuinka oltaisiin rikostutkinnassa. Vaikka muuttaisivat kaupunkiinn. Ei niiden pääntä käännä mikään. Hyvin valitettavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kepua ei saisi tutkia ????? Mitä enemmän pöyhitään sen haisevampaa tavaraa nousee joka kerta esiin. Toimistojen ratsaaminen oli aivan oikein, ongelma vain on se, että se tuli 6 kuukautta liian myöhään. Kaikki todisteet on tuhottu jo aikoja sitten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten niin poliittinen ajojahti? Kyllä on niin paljon näyttöjä kepun kepulikonsteista, että on turhaa vaahdota mitään mistään ajojahdista. Rikolliset linnaan sitten aikanaan jos näytöt pitävät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kepu se ei petä koskaan! Taaskin Äitienpäivän alla saivat lehdet myyntiä aikaan ja yksinomaan Keskustan ansiosta.Hesari saisi palkita Keskustan hyvästä tuloksestaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rikosepäilty Kepu rp. ja puoluejohtaja kepun Matti Vanhanen haluaa meidän veromarkat Kreikaan. Missä on järjen valo?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

12:57
Konkurssiin mennyt tanskalainen lelujätti Top-Toy myy nyt isosti tavaraa loppuun – myös Oulun Ideaparkin Toys'R'Us tyhjennysmyynnissä
12:21
Tutkinnanjohtaja vahvistaa MTV:lle: Oulun vyyhdessä epäillään, että yksi nuorista tytöistä huumattiin tiedottomaksi ennen tekoa
11:29
Nairobin hotelliin hyökänneet asemiehet eliminoitu, ainakin 14 kuolonuhria, 700 ihmistä evakuoitiin
11:00
Poliisi myöntää: Levin joukkotappelun selvittämiseen niukasti eväitä, joukkio liukeni ravintolasta ennen partion ehtimistä paikalle
10:00
Hiihtouralle vauhtia Vuokatista – Sieviläinen Miska Poikkimäki kilpailee nuorten MM-hiihdoissa
9:40
Ylen journalismin lähtökohtana ovat Ylen arvot Lukijalta
9:32
Britit saattavat lähteä EU:sta ilman sopimusta tai päästä vaihtamaan hallituksen vaaleilla – koostimme vaihtoehtoja

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image