Kotimaa

KRP teki kotietsinnän keskustan puo­lue­toi­mis­toon

Kotimaa 7.5.2010 16:04
STT

Keskusrikospoliisi on tehnyt kotietsinnän ja takavarikon keskustan puoluetoimistossa. Kyse on Rovaniemen kelkkatehtaan rakentamiseen liittyvien epäselvyyksien tutkinnasta. Asiasta kertoi Helsingin Sanomat.

Rikostarkastaja Erkki Rossi sanoi STT:lle, että operaatio ei kohdistunut puolueeseen vaan keskustan yhteyspäällikköön Lasse Kontiolaan, joka on epäiltynä lahjusrikoksesta. Muita epäiltyjä ei keskustan puoluetoimistossa ole.

Rossin mukaan operaatio tehtiin ennen vappua.

Keskustan puheenjohtaja, pääministeri Matti Vanhanen sanoo saaneensa muutama viikko sitten tiedon KRP:n käynnistä keskustan puoluetoimistossa. Kyse oli hänen mukaansa ilmeisesti Rovaniemen kelkkatehtaasta.

Vanhanen korosti, että viranomaiset tutkivat keskustan yhteyspäällikön Lasse Kontiolan toimia. Keskusta odottaa viranomaisten tutkimusten tuloksia, eikä järjestä mitään rinnakkaiskäräjiä Kontiolan suhteen.

Kontiolan lisäksi Nova-liikemiehiä Arto Merisaloa ja Tapani Yli-Saunamäkeä epäillään lahjuksen antamisesta ja rovaniemeläistä kunnallispoliitikkoa Ari Ruotsalaista lahjuksen vastaanottamisesta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Eihän tällä ole mitään merkitystä. Nämä umpikepulaiset, jotka ovat juoneet kepumaitonsa jo äidiltä eivät ikinä äänestä muita vaikka kuinka oltaisiin rikostutkinnassa. Vaikka muuttaisivat kaupunkiinn. Ei niiden pääntä käännä mikään. Hyvin valitettavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kepua ei saisi tutkia ????? Mitä enemmän pöyhitään sen haisevampaa tavaraa nousee joka kerta esiin. Toimistojen ratsaaminen oli aivan oikein, ongelma vain on se, että se tuli 6 kuukautta liian myöhään. Kaikki todisteet on tuhottu jo aikoja sitten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten niin poliittinen ajojahti? Kyllä on niin paljon näyttöjä kepun kepulikonsteista, että on turhaa vaahdota mitään mistään ajojahdista. Rikolliset linnaan sitten aikanaan jos näytöt pitävät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kepu se ei petä koskaan! Taaskin Äitienpäivän alla saivat lehdet myyntiä aikaan ja yksinomaan Keskustan ansiosta.Hesari saisi palkita Keskustan hyvästä tuloksestaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rikosepäilty Kepu rp. ja puoluejohtaja kepun Matti Vanhanen haluaa meidän veromarkat Kreikaan. Missä on järjen valo?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

45
Tarjoilijoista on pulaa Oulussakin – jopa nuoret alan työttömät epäilevät oman työkyvyn riittävyyttä raskaassa ammatissa
20
Oulun satsattava joukkoliikenteeseen – kysymys on yleishyödyllisestä palvelusta, linjat on hoidettava olipa se taloudellisesti kannattavaa tai ei Lukijalta
17
Metsästäjä nousi tielle pysähtyneestä autosta ja ampui koppelon Savukoskella – haulikko ja saalis takavarikoitiin
13
Syyrian armeija liittymässä taisteluun Turkin hyökkäystä vastaan – pakoteuhkaukset tai asevientikiellot eivät taivuta Erdogania
10
Limingan susille annettiin karkotusmääräys – alueella liikkuu arviolta kolmen suden lauma, jonka ihmisarkuus halutaan palauttaa
10
Kansallismielisen Laki ja oikeus -puolueen johtaja Jaroslaw Kaczynski julistautui vaalivoittajaksi Puolassa
8
Hailuodon lautan kantavuus on muuttunut, Merisilta-lautta huollossa useita viikkoja

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä Kuusamon kunnassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Turkki hyökkäsi syyriaan

108 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Leipäjonossa kuultua

Kommentoija argumentoi perinteisellä liturgialla, joka toki hänelle suotakoon. Faktaa kuitenkin on, että erittäin harva ... Lue lisää...
Peruspekka

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

14.10.

Fingerpori

14.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image