Kotimaa

Kilpailijat eivät aio laskea hintojaan Netflixin takia

Kotimaa 18.8.2012 3:41
STT

Elokuvia ja tv-sarjoja kuukausimaksulla tarjoavan Netflix-palvelun suomalaiset kilpailijat eivät ainakaan toistaiseksi aio muuttaa omia käytäntöjään.

Esimerkiksi MTV Media ei aio muuttaa kanavapakettiensa hinnoittelua uuden tulokkaan aloittaessa.

- Ei tässä vaiheessa. Toki Netflix on kansainvälinen ja varteenotettava toimija. Pääasiassa se toimii kuitenkin pienellä ruudulla esimerkiksi tabletilla, enkä koe siitä välitöntä uhkaa, sanoo MTV Median internet- ja kuluttajaliiketoiminnan johtaja Jorma Härkönen.

Netflix lupaa palvelunsa toimivan monella eri laitteella, myös internet-yhteydellä varustetussa televisiossa. Härkösen mukaan pilvipalvelut eivät ole vielä massojen palvelua.

Myös nettiyhteyden avulla katseltavia televisio-ohjelmia ja elokuvia myyvät Sonera Koti TV ja Elisa Viihde luottavat nykyisten palvelujensa toimivuuteen.

Amerikkalainen Netflix-internetpalvelu alkaa tarjota Pohjoismaissa palvelua, jossa kuukausihinnalla voi katsoa elokuvia ja tv-sarjoja silloin kun haluaa. Palvelun on tarkoitus alkaa syksyllä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Itse 3 päivää katsonut netflixiä 1080p 42" televisiossa ja kun vaihtaa MTV niin melkoista kuraa on lähetys.. että terveisiä vain Jorma Härköselle MTV:lle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykyään internetin kautta näkee niin paljon ilmaista sisältöä myös urheilua että on täysin järjetöntä ja vanhanaikaista ostaa mitään ylihinnoiteltuja maksu-tv paketteja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missähän tynnyrissä Härkösen Jorma mahtaa asua? Netflix on alunperkin suunniteltu toimimaan ihan muissa laitteissa kuin täppäreissä. Voi olla Jormalla kyyti kylmää kun viimenään tajuaa mistä tässä on kyse...
"Mutta eihän nyt kukaan markkinoita yhdellä puhelimella vie"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...mutta käytännössä käytetään läppärillä. Suomessa ei edes YLE Areenaa, joka on eniten levittäytynyt eri päätelaitteisiin, käyteta juurikaan connected tv-laitteilla. Tulevaisuus on eri juttu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...koska Yle on rajoittanut aika tehokkaasti toimintansa vain iPad clientteihin. Netflixin tiedotteen mukaan Netflix tukee tällä hetkellä 800 eri laitetta! Joista suurinosa on digibokseja ja televisioita joissa on suoraan netflix tuki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mtv3 kanavapaketti 19,90e/kk on tarjonnaltaa jo nyt ylivoimaisti heikoin. Samoja 80- ja 90 luvun leffoja näkyy ilmaiseksi tv5 ja foxilta yms b-luokan kanavilta. Tosin ei se ole tyhmä joka pyytää

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielenkiintoinen vaihtoehto, etenkin kun täällä ei näy kuin kolme noista MTV3:n maksullisista kanavista, eikä näkyvyys nähtävästi parane tulevaisuudessakaan. MTV3, pitäkää vaan tunkkinne...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

" Pääasiassa se toimii kuitenkin pienellä ruudulla esimerkiksi tabletilla, enkä koe siitä välitöntä uhkaa" - No voihan sitä katsoa esim Playstation 3:lla ihan 50 tuuman "pieneltä" näytöltä. Käsittämättömän asiantuntematon lausunto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen markkinoilla kytkettyjen tv-laiiteiden määrä kasvaa hitaasti ja vielä hitaammin niiden kytkeminen verkkoon. Netflix joutuu alussa toimimaan pitkän aikaa pc ja tablettijakelun varassa.USA:sakin suurin osa Netflixin käytöstä on pc ja tablettipohjaista edelleenkin vaikka tv-laitekanta ja verkot on ihan eri tasolla kuin Suomessa. Pelikonsolit eivät peliä ratkaise, niinkuin eivät missään muuallakaan ole ratkaisseet Muutos vie enemmän aikaa kuin te kuvittelette!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä tarkoitat tuolla "Netflix joutuu alussa toimimaan pitkän aikaa pc ja tablettijakelun varassa" kommentillasi? Ainakin minä katson Netflix elokuvat AppleTv:stä joka on kytketty TV:sen.
Minusta tuolla ei ole kovin uusia elokuvia, mutta vanhat ovat omaan makuun hyviä, eli olen valmis maksamaan palvelusta. Ihan sama ovatko ne elokuvat näkyneet mtv3:n tapaisista medioista vai ei, kun en niitä sieltä katso.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

haukutaan se ensin hulluksi ja sitten vaietaan kuoliaaksi. Jos nämäkään ei auta yritetään saada kartelliin mukaan, ja viimeisenä keinona estetään saamasta lähetyslupia ja suljetaan yhteydet! Oppii tulemaan kartellimaahan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eli hankittavahan tuo Neflix on kun näyttävät pelkäävän ja mollaavan kuin Persuja konsanaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin kommentoi hidasta kuolemaa tekevät norsut. Minulla ainakin pyörii jo Netflix TV-ruudulla ja sisältö on ihan eri luokkaa kuin näillä rahastajilla. Tervemenoa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Deja vu! Eikös saman tyyppisiä lausuntoja kuultu eräältä puhelinvalmistajalta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

3
Utajärveläisen Attendon hoivakodin asukkaat saivat 750 euron yllätyslaskun – "Attendo tuottaa tukipalvelut ja voi periä niistä mitä haluaa"
2
Oulussa löydetyn hylyn tutkimukset etenevät, mutta ongelmana on miten jäännös säilytetään – "Hylky tuhoutuu helposti nostettaessa kuiville"
2
Oulun kaupungin ympäristöohjelma hyväksyttiin – tavoitteena on olla hiilineutraali vuonna 2040
1
Runssilla: Puistolassa tarjoillaan oman talon herkkuja sekä yltäkylläisesti uusia ja yllättäviä makuja
1
Maakaasuputki Viroon valmistuu etuajassa – Näin rakentajat ratkaisivat risteyskohdan Venäjältä tulevan putken kanssa
1
Kainuun prikaatin varusmies nosti tuvassa aseen toista varusmiestä kohti ja laukaisi – Sakkoja myös kertausharjoituksen väliin jättäneelle reserviläiselle

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Että meitä älykkäitä demareita on. Maailma on hieno paikka, kun meitä viisaita on. Tuntuu siis tosi hyvältä. Lue lisää...
On se hyvä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image