Kotimaa

Keskustan puo­lue­hal­li­tus: "Toivomme, että Sdp tekee tarvittavat joh­to­pää­tök­set hallituksen toimintakyvyn pa­laut­ta­mi­sek­si"

Kotimaa 2.12.2019 19:18
Antti Karvonen

Keskustan puoluehallituksen kokous on päättynyt.

Keskustan puoluehallituksen tiedotteessa todetaan, että puoluehallituksen mielestä viikonvaihteessa saadut selvitykset Posti-tapauksesta eivät ole riittäviä. 

– Suomen ja suomalaisten asioiden hoitamiseksi hallituksen toimintakyky on palautettava mahdollisimman nopeasti, tiedotteessa sanotaan.

– Puoluehallitus toivoo, että Sdp tekee tarvittavat johtopäätökset hallituksen toimintakyvyn palauttamiseksi.

Keskusta antaa kuitenkin tukensa viiden hallituspuolueen yhdessä sopimalle hallitusohjelmalle sekä Sdp:n, Keskustan, Vihreiden, Vasemmistoliiton ja RKP:n hallitusyhteistyölle.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (43)

Sen yhen kerran, kun kepulta odotettiin päätöksentekoa, he sysäävät vastuun, jälleen kerran, toisille.
Jos kepu olisi ruoka, se olisi munaton, maidoton, gluteeniton ja ennen kaikkea mauton. Rakennuksena ollessaan julkisivulautakunta määräisi kepun purettavaksi.

Luottaako joku ihan oikeasti kepun kykyyn hoitaa tämän naan asioita?

Nyt kun Rinne ilmoitti, ettei aio erota, niin toivottavasti kepulla on sen verran selkärankaa, että eduskunnan epäluottamusäänestyksessä äänestävät opposition esityksen mukaisesti. Muuten heille nauraa naurismaan aidatkin.

Mutta, kepu pettää AINA !!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse asiassa tämä on potut pottuina jossa SDP vaati Keskustalta Jäätteenmäen eroa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskusta pettää aina. En tule enään koskaan äänestämään keskustaa. Kannatus tulee olemaan jatkossa 5-10%

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt kun kepuleilla on löysät omissa huosuissa, huomio kiinnitetään ruokkoamisen ajaksi Rinteeseen. Kun tämä on saatu pelattua ulos, ollaan kuin löysiä ei olisi ollutkaan. Kulmunistakin tehdään taitava taktikko, vaikka petos oli ainoa ulospääsy tilanteesta jolla "kasvoja menettämättä" voidaan jatkaa ministeritason örvellystä. Hallituksen kaatamalla ministeripostit menetetään loppukaudeksi, niin kepuleilta kuin myös vihreiltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huonosta pääministeristä kärsii hallitus mutta huonosta hallituksesta kärsii koko valtakunta! Meillä on nyt molemmat "huonot"!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt kun on tallin ovi auki voi kaikki ketat tyhjentää. Kyllä niitä uusia talikoita löytyy jos vanhoista on varret poikki. Suomessa on miljoonia vaihtoehtoja. Rakentakaa uusiksi koko suomi talo ja joka ei siihen mahdu menkööt pois...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuten arvattavissa oli Keskustan teinipuheenjohtaja ei uskalla sanoa suoraan, että eroa Antti. Kaikenlaisia puheenjohtajia se keskustakin valitsee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän se aika suoraan tuli selväksi ettei luottamusta synny ellei Antti eroa ja tämä on todella oikein tehty keskustalta! Ei tässä jäänyt epäselvyyttä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei näe sokea Reetta! Reetta kylläkin seuraa radiosta uutisia. Kyllä sokea Reettaakin osaa ajatella ja järkeillä ihan itse! Reetta voi olla myös eri mieltä hallituksesta kuin sinä. Saattaa jopa olla Rinteen Antin kannattaja. Niin, että....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivon että Sauli tekee tarvittavat johtopäätökset ja on kutsumatta näitä kahtasataa kansanedustajaa perjantain itsenäisyyspäivän juhliinsa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se vain niin, että kyllä Antin on nyt väistyttävä suosiolla että päästään jotenki eteenpäin. Paaterolla oli selekärankaa ja erosi, siitä hatun nosto hänelle. Sama eropassi myös Haavistolle ja Ohisalolle, käyttävät törkeällä tavalla valtaa. On Trumppimaista valtapolitiikkaa. Hallitus on toimintakyvytön jos Antti ja nämä kaksi muuta ministeriä jatkavat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asiaa on turha kierrellä. Hallituksella joko on eduskunnan luottamus tai sitä ei ole keskiviikkona. Jos ei ole, se on sen hallituksen loppu. Joka silloin erehtyy kannattamaan luottamusta pääministerille, niin ei ole ainakaan kelvollinen mihinkään hallitukseen, sillä valheen tukija on samassa asemassa kuin valehtelija.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskustalta oikea päätös. Jonkun pitää ottaa ohjakset, kun mopo karkaa oikealla ja vasemmalla. Persuvetoista hallitusta tämä maa ei ehjänä kestä, Vihreät jakaisivat kaiken pois ja jäisivät odottelemaan, että toisipa joku takaisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (43)

Uutisvirta

17:04
Kokoomuksen Orpo esittää, että hallitustunnustelija olisi sdp:n pääministeriehdokas – "On hieman erikoista, että Antti Rinne toimisi tunnustelijana"
16:56
Pohjantiellä tapahtui peräänajo-onnettomuus Kontinkankaan liittymästä pohjoiseen päin
16:52
Perussuomalaiset harkitsee välikysymystä, jos vihreiden Haavisto jatkaa ulkoministerinä uudessa hallituksessa
16:35
Tutkimus Oulun poliisitalon sairastumisryöpyn syistä valmistui: Työtiloissa runsaasti myrkyllisiä bakteereita ja homeita
16:24
Käräjäoikeus piti Päivi Anttikosken kertomusta syrjinnästä uskottavana, mutta katsoi, ettei hän ollut valitsijoiden mielestä tehtävään paras
15:43
Perussuomalaisten kannatus jatkaa nousuaan gallupeissa – professori Jokisipilä: "Voi nousta 30 prosenttiin"
15:31
Punamultakriisi lauennut? – SDP ja keskusta vakuuttavat löytäneensä taas toisensa
109
Antti Rinne nousemassa hallitustunnustelijaksi – "Ensin on epäluottamusta pääministeri-Rinnettä kohtaan, mutta ei hallitustunnistelija-Rinnettä kohtaan, onhan tämä erikoista"
71
Iin kunta voitti ison eurooppalaisen kilpailun ilmastohankkeellaan – "Koska Ii pystyy tähän, siihen pystyy koko Eurooppa", sanoi Micropoliksen Leena Vuotovesi
63
Teollisuusliitto aloittaa laajat lakot – Pohjois-Suomessa lakkoillaan muun muassa Nokialla, SSAB:lla ja isoilla kaivoksilla
25
Keskustan sisäinen WhatsApp-ryhmä suljettiin vuotojen takia jo lauantaina – Ryhmäjohtaja Kurvinen: "Tällainen toiminta vie luottamusta, pidän sitä suorastaan törkeänä"
21
Lännen Median kysely: Sanna Marin sdp:n puoluevaltuutettujen kärkiehdokas pääministeriksi – joka kolmas valtuutettu ei osaa tai halua nimetä suosikkiaan
21
HS: Teollisuutta uhkaavien lakkojen vuoksi Fermionin lääketehtaalla Oulussa aloitettu alasajo – muun muassa syöpälääkkeen valmistus keskeytyy
14
Pääministerin valinta etenee: Sdp:n puoluehallitus kokoontuu ja valitsee hallitustunnustelijan – Miten ja milloin Suomi saa uuden pääministerin?

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Venäjän uhkaa ei ymmärretä!

330 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Puolison puute voi tappaa miehen!

Eihän se uutinen noin ollut. Yksinäisyyteen mies ottaa viinaa ja sairastuu haimatulehdukseen ja sitten poks. Lue huomise... Lue lisää...
no,

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

5.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image