Kotimaa

Kes­kus­ta­lai­nen Suomenmaa jyrkkänä: Väyrysen peliin ei pidä lähteä

Kotimaa 3.2.2018 4:24
STT

Keskustan pää-äänenkannattaja Suomenmaa ottaa lauantain pääkirjoituksessaan tiukan kannan Paavo Väyrysen suunnitelmiin haastaa Juha Sipilä puolueen puheenjohtajuudesta.

Suomenmaa linjaa, että keskustan ei pidä ottaa Väyrystä puheenjohtajaehdokkaaksi, jos tämä ei eroa perustamastaan kansalaispuolueesta. Väyryseltä pitäisi lehden mukaan myös edellyttää sitä, että hän jää keskustan jäseneksi, vaikka häviäisi puheenjohtajakisan.

- Tämä on vähintä, mitä itseään kunnioittavan puolueen on vaadittava puheenjohtajaehdokkaaksi pyrkivältä henkilöltä, Suomenmaa paaluttaa.

Väyrynen on ilmoittanut eroavansa keskustasta, jos häviää puheenjohtajaäänestyksen puoluekokouksessa.

Sipilä ilmoitti torstaina Väyrysen ilmoituksen jälkeen olevansa valmis rehtiin kilpaan puheenjohtajuudesta. Suomenmaan mukaan Väyrysen ehdoilla rehti kilpa ei voi toteutua.

Ylipäätään lehti pitää Väyrysen suunnitelmaa "harvinaisen röyhkeänä jopa Väyrysen mittakaavassa". Suomenmaa arvioi Väyrysen laskeskelevan saavansa puheenjohtajakilvan varjolla puhetilaisuuksia ympäri Suomea, väittelymahdollisuuksia Sipilän kanssa sekä komean lähdön puolueesta "sataprosenttisen varman tappion" jälkeen.

- Toisin sanoen koko keskustan organisaatio kunnallisjärjestöistä puheenjohtajaan saakka alistettaisiin palvelemaan koko kevään ajaksi vain ja ainoastaan Väyrysen kansalaispuolueen eduskuntavaalikampanjaa, Suomenmaa siunailee.

- Keskustalla pitää olla sen verran itsetuntoa, että se ei tällaiseen käsikirjoitukseen alistu.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (55)

Lukekaapa Ilta-Samonista juttua Paavosta. Taitaa tämä mies tosiaankin olla Venäjän kätyri. Ainakin hänellä on hyvät yhteydet Suomessa asuviin venäläisiin ja presidentin vaalien aikaan teki yhteistyötä Suomessa asuvien venäläisten kanssa jopa sellaisen Suomessa toimivan yhdistyksen kanssa, joka yritti järjestää Suomeenkin Venäjän voitonpäivän marssin. Ei tainnutkaan Paavo saada ääniä keskustalta vaan kaikki Suomessa asuvat venäläiset äänestivät häntä. Että sellainen velikulta meillä on Paavo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Paavo! Keskustapuolue kaipaa todella kovan tuuletuksen. On turha puhua kenenkään mistään moraalista, kun tähänkäään asti ei kenelläkään poliitikolla ole ollut mitään moraalia, muuten kuin vaalien aluspuheissa! Jos näillä politikoillamme olisi mitään moraalia, niin eivät he olisi vuodesta 5 kuukautta lomalla! Miten me kansalaiset näitten lomien suhteen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Isänmaata tuhoava Sipilä on syytä syrjäyttää ja puolueen palata takaisin rakentamaan Suomea nykyisen järjettömän repimisen sijaan.

'' Rahalla ei ole "isänmaata": rahamiehillä ei ole isänmaallisuutta eikä kunniallisuutta: heidän ainoa tavoite on hyötyminen. '' - Napoleon Bonaparte
_

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilä puhui vielä pari päivää sitten rehdistä kilpailusta? Nyt se rehtiys jo unohdettiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan se omituista, kun toisen puolueen puheenjohtaja pyrkii keskustapuolueen johtoon. Suunnittelee myös persujen ja sinisten kaappausta samaan porukkaan. Miten neljän puolueen johtaja saisi pidettyä äänestysnapit järjestyksessä eduskunnassa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se jää nähtäväksi, että kuka kantaa pettuleipää kainalossa syödäkseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavollahan pettua on pian purtavaksi asti. Ei pääsee edes ehdokkaaksi, sillä säännöt kieltävät toisen puolueen jäsenen ehdokkuuden.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavon moraali alittaa jo hänen yya-ajan moraalin. Paavon etu on erään ulkomaan etu. Edelleen. Kunniapuheenjohtajan arvosta ei ole enää mitään jäljellä. Kunnian tilalle on tullut katkeruus, katkeruus, katkeruus .......

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Demokratia ei siis sovi kepun johdolle.
Paavoa ollaan erottamassa ja mustamaalaamassa.
Paniikki taitaa olla päällä.

Mediapeli ja mustamaalauskampanja todistavat että
Kepun johto pelkää Paavoa. 
Eikä ihme.

Kansa kostaa KEPULLE.

Kun Väyrynen ”ryösti” yli 200 kuntaa Vanhaselta kepun johdossa nousi tukka pystyyn jopa Pekkarisen tupeessa.

PAAVO on Voittaja. 
PAAVO voitti YKSIN KEPUN 🤣🤣

Mitä voi tästä päätellä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis tuossa sinun Paavo hypetyksessä ei ole toden häivääkään. Paavo on itse itsensä alentanut tyhmillä touhuillaan ja toisten haukkumisella. Toivottavasti kepu pääsee nopeasti eroon tuosta loisesta joka loisii kahdessa puolueessa ,koska kepu antaa sille kenkää! Ihan sama miten,kunhan pääsevät eroon. Kukaan ei pelkää mitään,paitsi Paavo ja siksi sillä on ikioma puolue itselleen jonka kunniapuheenjohtajaksi hän itsensä voi ylentää. Siellä on hyvät ylenemis mahdollisuudet 😃

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En oikein näe siinä mitään epädemokraattista, jos edellytetään, että puolueen puheenjohtajavaaliin otetaan vain puolueen jäseniä. Oman puolueen perustamalla Paavo on ansainnut keskustasta erottamisen. Demokratia toteutuu sitten eduskuntavaaleissa, kun kaikki paavomieliset voivat äänestää hänen puoluettaan. En yhtään epäile, etteikö heitä löytyisi, Luulen kuitenkin, että koko jupakka koituu loppujen lopuksi sekä Keskustan, että Paavopuolueen tappioksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässähän ollaan sääntöjä muuttamassa heti kun ehdokas ilmoittautui. Ärrimurri jäitä hattuun ja uskaltaudu keskustelemaan puolueen linjasta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilällä on vain huonoja vaihtoehtoja. Rökäletappio on seuraavissa vaaleissa jo taattu. Se onko kannatus puolueella 10 vai 15 prosenttia riippuu nyt Paavosta. Keskusta on jo käytännössä hajonnut. Sitä ei vain haluta myöntää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jos keskusta on jo hajonnut, niin Väyrynen voi lähteä rakentamaan kansalaispuoluettaan kommunistien ja muiden ääriaineisten seuraan. Ei tämä tukijoukko yleensä ole keskustaa äänestänyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilän johdolla Suomi on saatu rivakkaan nousuun: työttömyys laskee hyvää vauhtia ja työllisten määrä on kohta 72 % työvoimasta samalla kun kansantuote nousee kohisten. Mitä Paavo on tehnyt sen eteen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen talouskasvu johtuu globaalista talouden noususta, eikä suinkaan Suomen hallituksen toimista. Tämä tieto on peräisin oikeilta taloustieteilijöiltä, eikä pääministerin propagandaosastolta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paven anti on ollut pikemminkin negatiivinen ja hän on tehnyt enemmän hallaa maalle. Täällä yrittää ps- ja vihervassarit tehdä parhaansa että saisivat mustamaalattua pääministeriä. Mutta ei se mitään, tulokset puhuvat puolestaan ja kansa kiittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (55)

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kantaväestön sopeuduttava ja suvaittava?

Minusta työttömiä omia kansalaisiamme ei lainkaan tulisi verrata turvapaikanhakijoihin. Työttömille tulisi tehdä kaikki ... Lue lisää...
Ajatteleva Tekijä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

22.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image