Kotimaa

Juha Kaarivaara hoitamaan SRK:n pääsihteerin tehtäviä toistaiseksi

Kotimaa 15.1.2014 22:34
Kaleva

Suomen Rauhanyhdistysten keskusyhdistyksen (SRK) uuden pääsihteerin työtehtävät jaetaan kolmen henkilön kesken. Pääsihteerin tehtäviä hoitaa toistaiseksi lähetystyönsihteeri Juha Kaarivaara.

Lähetystyön toimialan vetäjäksi valittiin perhe- ja diakoniatyön sihteeri Jouni Hintikka ja viestinnän kokonaisuudesta vastaa Päivämiehen päätoimittaja Olli Lohi.

Julkaisutyön toimialan vetäjänä jatkaa edelleen kustannuspäällikkö Ari-Pekka Palola ja talouden toimialan vetäjänä vs. talouspäällikkö Senja Koivukangas.

Valinnan teki vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen työvaliokunta keskiviikkoiltana Oulussa.

Lue lisää 16.01.2014 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (38)

Ne yli viisikymmentä vuotta, jotka olen ollut vl, olen aina kuullut opetettavaksi, että rikokset täytynyt sovittaa myös maallisen tuomioistuimen edessä, eikä rippi ole pahuuden peite. Jos joku ei ole niin menetellyt ei se ole opetuksen vika.

Taitaa muuten olla niin, että juuri kukaan ei edes ripittäydy Pf teoistaan. Olen varma, että suurimmalla osalla vl ihmisistä ei ole ollut aavistustakaan, että tällaista rikosta voisi tapahtua vl nimeä kantavalla. Eikä tällaisen teon tekijä voi olla sydämestään uskovainen. Tosin Jeesuksen sanojen mukaan kaikki synnit annetaan katuvalle anteeksi paitsi Pyhän Hengen pilkka. Katumus ei ole oikea, jos ei mene myös maallisen tuomioistuimen tuomittavaksi.

Muuten kirkon ei vl pappikaan ei saa kirkkolain mukan ilmiantaa henkilöä, joka hänelle tuollaisesta kauheudesta ripittäytyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se mahtava homma, että löytyi uusi pääsihteeri. Näin se menee, että kaikki järjestyy ajallaan. Mikään asia ei jää tuuliajolle ja aina on oikeat ihmiset löytynyt kantamaan vastuuta. En tunne uutta henkilöä mutta kommentit puhuu jo heti hyvää kieltä hänestä, että voi olla ihan rauhassa. Siunausta ja jaksamista työhön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa on uskonnonvapaus.
Tilastojen valossa vl piireissä on huomattavasti VÄHEMMÄN pedofiliaan syyllistyneitä (yksikin on kyllä liikaa ) mutta siinä suhteessa vl lapset ovat turvatummassa asemassa, kuin ei vl.

Minä vl naisena ja ison perheen äitinä voin kertoa sinulle " kysyn vaan" että elämä tässä liikkeessä on minulla paljon onnellisempaa, kuin lapsuudenkodissani, joka ei ollut lestadiolainen. Kukaan ei ole pakottanut minua olemaan vl. Ei kannatta ottaa todesta kaikkea, mitä meistä kirjoitetaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tietääkseni tällaista uhrien vaientamistapaa ei ole muilla käytössä kuin vl liikkeellä. Tästä kai enimmäkseen kritiikissä on kysymys eikä siitä missä on enemmän tai vähemmän, uhri saa apua paremmin kun ei ole mukana tässä liikkeessä ja tekijä on jäänyt harvemmin kiinni kun on tässä liikkeessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kysyn vielä, mistä sinä tiedät, että tekijä jää harvemmin kiinni muualla, onko siitä tehty tilasto???

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen kuulunut tähän uskonyhteisöön koko pitkän ikäni ja en ole vielä nähnyt enkä kuullut mitään tuollaista "vaientamistapaa",se ei kuulu meidän opetukseen eikä tapoihin.Jos joku on erehtynyt tuollaiseen syntiin niin ei se ole koko liikkeen vika tai tapa.
Jos jonkin seuran tai yhteisön jäsen vaikka syyllistyy rattijuopomukseet niin ei siitäkään voida kaikkia yhteisöön kuuluvia syyllistää ja sen yhteisön tavaksi sanoa.Se on melkoisen loukkaavaa väittää noin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kysyn vaan ei ymmärrä lahko-sanan merkitystä . Uutisillakin voidaan asioita vääristellä .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö tätä lahkoa voida kieltää toimimasta Suomessa? Tuntuu kauhealta miten paljon pahaa siellä on tehty uutisten perusteella viattomille lapsille ja naisille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos lahkoja aletaan kieltää niin minun mielipide on se, että aloitetaan kieltäminen lahkoista sanan varsinaisessa merkityksessä. Eli eikö ensimmäisenä voitaisi kieltää juutalaiset kokoontumasta Suomessa. Ne ne vasta ovat pahoja uskovaisia, lukemieni juttujen perusteella!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos näkemys jää vain uutisten varaan, niin kuva ei todellakaan ole kovin ruusuinen. Onneksi useimpien vl:ien todellisuus on jotain aivan muuta kuin lehtiuutisten perusteella voisi luulla. Vanhoillislestadiolaisuus ei muuten ole lahko, vaan Suomen ev.lut. kirkkoon kuuluva herätysliike.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmaanki hyviä ja osaavia miehiä on valittu, mutta olisin odottanut, että olisi siihen sopinut jo yksi sisarki mukaan. Joko se olisi aika avata ovia naisillekin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä mies valittiin, toivottavasti myös valitaan vakinaiseen pestiin. Siunausta ja voimia Juha Kaarivaaralle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi aina toivotetaan siunausta? En ymmärrä. Eikös sitä pitäs sanoa että "anna poika palaa" ennen kuin kärähdät?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja jälleen alkaa uusi kieroilun ja salailun aikakausi. Aluksi ollaan niin avoimia ja välittäviä, mutta sitten sulkeudutaan, kun tulee ne hankalat kysymykset; insesti, naisen kehon itsemääräämisoikeus ja itse kysymys oikeutuksesta vääristyneeseen uskonoppiin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (38)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image