Kotimaa

Jälleen yksi lähtijä Nordeasta – Pe­rus­suo­ma­lai­set siirtää tilinsä pois pankista

Nordeasta on lähtenyt useita poliittisia toimijoita.
Kotimaa 16.4.2016 11:49 | Päivitetty 16.4.2016 11:57
STT, Kaleva

Perussuomalaiset siirtää loputkin tilinsä pois Nordeasta Panama-kohun takia. Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo sanoi STT:lle, että tilit siirtyvät kotimaiseen pankkiin.

Slunga-Poutsalon mukaan asiasta on puhuttu jo aikaisemmin, mutta nyt oli oikea hetki. Asiasta päätti perussuomalaisten puoluekokous eilen.

Jo aiemmin SDP, vasemmistoliitto ja Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ovat ilmoittaneet, että siirtävät tilinsä pois Nordeasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (46)

Ei auta mitään Kepu kokoomus ja Persut on pettäneet kansan kaikissa vaali lupauksissa mikään ei ole pitänyt paikkaansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on sitä perussuomalaisten populismia parhaimmillaan,matkitaan toisia puolueita ja yritetään saada äänestäjät luottamaan puolueeseen joka on pettänyt kaikki vaalilupaukset.Sama on tuo soinin ulostulo taksi lupa asiassa,luuleeko ne tosissaan ettei äänestäjät huomaa tuota sumutusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo Arhinmäki puolueineen toistelee jatkuvasti samaa mantraa, että halltus leikkaa kaikken köyhimmiltä eivätkä suurituloiset osallistu talkoisiin. Silti meillä on progressiivinen verotus, jossa tulojen kasvaessa kasvaa myös veroprosentti, omaisuutta verotetaan myös ankarasti. Tämäkö ei ole osallistumista, vaikka vasemmisto aina vetoaa siihen, että verotuloista sitä rahaa kerätään? Yhteiskunnan köyhimmäthän ovat aina niitä, jotka käyttävät sosiaalietuuksia, siis julkisia rahoja yhteisestä kassasta. Sitä eivät käytä niin sanotut "rikkaa", koska he elävät työn teolla ja hyvällä palkalla/eläkkeellä. Vasemmistopuolueet ja vihreät fantasioivat jostain rikkaiden pankista, josta voitaisiin väkisellä käydä aina tiukan paikan tullen ottamassa rahaa jaettavaksi niille, joilla ei sitä ole ja jotka eivät myöskään aio tehdä asian eteen mitään. Tälle löytyy virallinen termikin, kommunismi, mutta se jää tietysti aina mainitsematta...

Jos Paavo porukoineen ei ole populisti, niin sitten ei ole kyllä myöskään yksikään perussuomalainen. Itse pankkiasiaan totetan vain, että hyvä niin, kaikki puolueet pois Nordeasta ja tilit kotimaisiin pankkeihin. Minkä ihmeen takia he edes alun perinkään tukevat ruotsalaista pankkia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta on ollut aina outoa suomalaiset, jotka haluavat rahansa tanskalaisten tai ruotsalaisten haltuun.

On tässä maassa suomalaisiakin pankkeja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

tämä nytt on kyllä sataa ay liikkeille että laarit on täynnä ei kukaan ajattele jos nordea sulkee kaikki konttorit suomessa niin tulee 50000 työtöntä kerta heitolla työministerille oikealotto potti .toivottavasti ei kaikki ole näin ajattelemattomia

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No Nordean väki kuulunee akavaan ja proliittoon. antti tuskin enää kummassakaan, joten mitä sitten

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No minusta ei tarvitse joka puoleen kantaa asiaan kertoa erikseen. Politiikoilta tuossa ei ole mistään muusta kyse kuin äänien kalastelusta.

Enemmänkin tässä pitäisi ruveta tutkimaan noita rehtejä poliitikkoja jotka kehuvat että verojen maksaminen on etuoikeus, mutta silti käyttävät aggressiivista verosuunnittelua, ettei vaan tule yliannostusta etuoikeuksista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikea on sellaisen siirtää rahojaan pois jolla on sijoituksia pankin rahastoissa ja osakkeissa. Helpompaa niiden joilla on vain nollakorkoinen käyttötili. He taas eivät ole kovin hyviä asiakkaita millekään pankille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisiko joku kertoa, milloin nämä Panamajutut ovat tapahtuneet ? Taisivat tapahtua aikana, jolloin asia oli laillista.Ei taida Nordea tänä päivänä auttaa veroparatiisiasioissa. Tekopyhää toimintaa Perussuomalaisilta ja samoin Vasemmistolta !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri tällä viikolla saatiin tietää että Nordean kuprut tapahtuivat myös myöhemmin kuin mitä pankki itse on myöntänyt. Eli ihan valheellista ja tietoista toimintaa josta kuuluukin joutua vastuuseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse asiassa, mihin tällä touhulla oikein pyritään, koska käytännössä juurikaan mikään ei muutu mihinkään suuntaan? Näillä näennäiskannanotoilla ei ole parantavaa vaikutusta rahamaailman rotanpesiin, sillä raha on tehty liikkumaan eikä sillä ole moraalia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totta! Kaiken lisäksi Nordea ei ole tehnyt mitään laitonta. Peruspoliitikko toimintaa joka "tuomitaan", mutta mitään ei tehdä että toiminta kielettäisiin....saattais mennä rahat sivu suun

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi joku on ollut nordean asiakkaana? Tätä en voi ymmärtää koska puhtaasti kotimaisiakin vaihtoehtoja on ollut tarjolla.
ja vieläpä kaikin tavoin asiansa osaavia luotettavia rahalaitoksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Moni meistä asiakkaista on sysätty tahtomattamme entisen Kopin-Meritan-Nordean syliin. Eipä annettu vaihtoehtoja vanhoille STS.n, Sypin, postipanki ja aluesäätöpankkien asuntovelallisille kun 90-luvulla tehtiin pankkien omaisuuden uusijako. Olitko jo syntynyt vai etkö muista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri näin kävi. Kirjeellä ilmoitettiin uuden pankin nimi ja annettiin konttorin osoite missä asioida. Siinä ei sen tarkemmin kyselty haluatko olla sen pankin asiakas. Piti olla kieli keskellä suuta ettei olemassaolevia lainoja irtisanottu. Omalta kohdalta homma pysyi kasassa vaan sen takia, että työpaikka säilyi läpi 90-luvun. Monelle taasen kävi köpelösti ja heistä muutama ei selvinnyt koskaan pankin niskalenkistä..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (46)

Uutisvirta

15:52
Uuden Hotelli Iso-Syötteen rakennustyöt ovat alkaneet – huonesiiven saneeraus valmistuu ensi talvisesongiksi, uutuuksina sviitti, näköalaravintola ja lounge
15:17
Meri-Lapissa urkittu ruokakaupoissa pankkikorttien tunnuslukuja ja nostettu rahaa anastetuilla korteilla, uhreina ikäihmisiä
15:03
Ulkoministeriö otti yhteyttä Irakin viranomaisiin – Irak kertoi karkottaneensa Isis-perheiden lapsia maasta
15:00
Oulun juhlaviikkojen makrokonsertteihin pääsee vain arvalla – lippuarvonta käynnissä somessa
14:15
Kuusamolaismiehen epäillään pahoinpidelleen avopuolisoaan – nainen löytyi myöhemmin kuolleena toisesta asunnosta
13:48
Trumpin Twitter-ryöpytyksen kohteeksi joutuneet naiset: Älkää nielkö syöttiä
13:23
Yritykset kysyvät Ilmatieteen laitokselta neuvoja ilmastonmuutoksen torjuntaan – naiset ja miehet suhtautuvat uhkaan eri tavoin
35
MTV: Kalle Palander muuttaa takaisin synnyinkaupunkiinsa Tornioon – syynä lasten koulunkäynti
31
Toripolliisi-patsas oli töhritty meikkaamalla sen kasvot – "Nuoret tytöt yrittivät puhdistaa patsasta"
27
IS: Liikennelääketieteen professori pitää uutta pistekohtaista nopeusvalvontaa älyttömänä – "Homma on lähtenyt täysin lapasesta"
18
Hirvenpyyntilupia myönnetty Oulun toimialueelle tänä vuonna huomattavasti viimevuotista vähemmän – pyynti alkaa syyskuussa
17
Suomalainen autojen yhteiskäyttöpalvelu aikoo globaaliksi – "Sama jakamis- ja kiertotalouden mullistus tapahtuu liikkumisessa nyt kuin Airbnb:ssä 10 vuotta sitten"
15
Qstock aiheuttaa poikkeuksia liikennejärjestelyihin festivaaliviikon alusta alkaen
14
Poliisi valvoi liikennettä Käsivarren Lapissa: ylinopeuksia, useita ajokieltoja ja 11 000 euron ylikuormamaksu

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Tornio ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton vastustus hiipuu

223 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mansikka maalle töihin?

Kyllä se on ongelmana, että osa suomalaisista eivät halua tehdä töitä, jos siinä ei ole jotain "hohtoa" tai ei muutoinka... Lue lisää...
Ryö palkitsee

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image