Kotimaa

Jälleen yksi lähtijä Nordeasta – Pe­rus­suo­ma­lai­set siirtää tilinsä pois pankista

Nordeasta on lähtenyt useita poliittisia toimijoita.
Kotimaa 16.4.2016 11:49 | Päivitetty 16.4.2016 11:57
STT, Kaleva

Perussuomalaiset siirtää loputkin tilinsä pois Nordeasta Panama-kohun takia. Puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo sanoi STT:lle, että tilit siirtyvät kotimaiseen pankkiin.

Slunga-Poutsalon mukaan asiasta on puhuttu jo aikaisemmin, mutta nyt oli oikea hetki. Asiasta päätti perussuomalaisten puoluekokous eilen.

Jo aiemmin SDP, vasemmistoliitto ja Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ovat ilmoittaneet, että siirtävät tilinsä pois Nordeasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (46)

Ei auta mitään Kepu kokoomus ja Persut on pettäneet kansan kaikissa vaali lupauksissa mikään ei ole pitänyt paikkaansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on sitä perussuomalaisten populismia parhaimmillaan,matkitaan toisia puolueita ja yritetään saada äänestäjät luottamaan puolueeseen joka on pettänyt kaikki vaalilupaukset.Sama on tuo soinin ulostulo taksi lupa asiassa,luuleeko ne tosissaan ettei äänestäjät huomaa tuota sumutusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo Arhinmäki puolueineen toistelee jatkuvasti samaa mantraa, että halltus leikkaa kaikken köyhimmiltä eivätkä suurituloiset osallistu talkoisiin. Silti meillä on progressiivinen verotus, jossa tulojen kasvaessa kasvaa myös veroprosentti, omaisuutta verotetaan myös ankarasti. Tämäkö ei ole osallistumista, vaikka vasemmisto aina vetoaa siihen, että verotuloista sitä rahaa kerätään? Yhteiskunnan köyhimmäthän ovat aina niitä, jotka käyttävät sosiaalietuuksia, siis julkisia rahoja yhteisestä kassasta. Sitä eivät käytä niin sanotut "rikkaa", koska he elävät työn teolla ja hyvällä palkalla/eläkkeellä. Vasemmistopuolueet ja vihreät fantasioivat jostain rikkaiden pankista, josta voitaisiin väkisellä käydä aina tiukan paikan tullen ottamassa rahaa jaettavaksi niille, joilla ei sitä ole ja jotka eivät myöskään aio tehdä asian eteen mitään. Tälle löytyy virallinen termikin, kommunismi, mutta se jää tietysti aina mainitsematta...

Jos Paavo porukoineen ei ole populisti, niin sitten ei ole kyllä myöskään yksikään perussuomalainen. Itse pankkiasiaan totetan vain, että hyvä niin, kaikki puolueet pois Nordeasta ja tilit kotimaisiin pankkeihin. Minkä ihmeen takia he edes alun perinkään tukevat ruotsalaista pankkia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta on ollut aina outoa suomalaiset, jotka haluavat rahansa tanskalaisten tai ruotsalaisten haltuun.

On tässä maassa suomalaisiakin pankkeja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

tämä nytt on kyllä sataa ay liikkeille että laarit on täynnä ei kukaan ajattele jos nordea sulkee kaikki konttorit suomessa niin tulee 50000 työtöntä kerta heitolla työministerille oikealotto potti .toivottavasti ei kaikki ole näin ajattelemattomia

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No Nordean väki kuulunee akavaan ja proliittoon. antti tuskin enää kummassakaan, joten mitä sitten

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No minusta ei tarvitse joka puoleen kantaa asiaan kertoa erikseen. Politiikoilta tuossa ei ole mistään muusta kyse kuin äänien kalastelusta.

Enemmänkin tässä pitäisi ruveta tutkimaan noita rehtejä poliitikkoja jotka kehuvat että verojen maksaminen on etuoikeus, mutta silti käyttävät aggressiivista verosuunnittelua, ettei vaan tule yliannostusta etuoikeuksista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikea on sellaisen siirtää rahojaan pois jolla on sijoituksia pankin rahastoissa ja osakkeissa. Helpompaa niiden joilla on vain nollakorkoinen käyttötili. He taas eivät ole kovin hyviä asiakkaita millekään pankille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisiko joku kertoa, milloin nämä Panamajutut ovat tapahtuneet ? Taisivat tapahtua aikana, jolloin asia oli laillista.Ei taida Nordea tänä päivänä auttaa veroparatiisiasioissa. Tekopyhää toimintaa Perussuomalaisilta ja samoin Vasemmistolta !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri tällä viikolla saatiin tietää että Nordean kuprut tapahtuivat myös myöhemmin kuin mitä pankki itse on myöntänyt. Eli ihan valheellista ja tietoista toimintaa josta kuuluukin joutua vastuuseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse asiassa, mihin tällä touhulla oikein pyritään, koska käytännössä juurikaan mikään ei muutu mihinkään suuntaan? Näillä näennäiskannanotoilla ei ole parantavaa vaikutusta rahamaailman rotanpesiin, sillä raha on tehty liikkumaan eikä sillä ole moraalia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totta! Kaiken lisäksi Nordea ei ole tehnyt mitään laitonta. Peruspoliitikko toimintaa joka "tuomitaan", mutta mitään ei tehdä että toiminta kielettäisiin....saattais mennä rahat sivu suun

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi joku on ollut nordean asiakkaana? Tätä en voi ymmärtää koska puhtaasti kotimaisiakin vaihtoehtoja on ollut tarjolla.
ja vieläpä kaikin tavoin asiansa osaavia luotettavia rahalaitoksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Moni meistä asiakkaista on sysätty tahtomattamme entisen Kopin-Meritan-Nordean syliin. Eipä annettu vaihtoehtoja vanhoille STS.n, Sypin, postipanki ja aluesäätöpankkien asuntovelallisille kun 90-luvulla tehtiin pankkien omaisuuden uusijako. Olitko jo syntynyt vai etkö muista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri näin kävi. Kirjeellä ilmoitettiin uuden pankin nimi ja annettiin konttorin osoite missä asioida. Siinä ei sen tarkemmin kyselty haluatko olla sen pankin asiakas. Piti olla kieli keskellä suuta ettei olemassaolevia lainoja irtisanottu. Omalta kohdalta homma pysyi kasassa vaan sen takia, että työpaikka säilyi läpi 90-luvun. Monelle taasen kävi köpelösti ja heistä muutama ei selvinnyt koskaan pankin niskalenkistä..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (46)

Uutisvirta

6:05
Kysyimme: Miksi kaikille koululaisille ei aina riitä istuinta ja turvavyötä Oulun joukkoliikenteessä?
6:00
Kuurojen viikolla juhlitaan verkkobileissä – esitykset tulkataan Suomeksi
6:00
On liian monia taloyhtiöitä, missä yhtiön hallitus on luovuttanut ”valtansa” ja päätöksenteon isännöintitoimistolle ja hoitavalle isännöitsijälle Lukijalta
6:00
Yhdellä äänellä hävinnyt Markku Wilenius jatkaa Sitran hallituksessa – Hänestä tulee yksi kilpakumppaninsa Jyrki Kataisen esimiehistä
6:00
Kädet kuljettavat palasia elämästä, kun Maria Takamaa viittoo oululaisyhtyeen musiikkivideon – "Musiikki ja runollisuus välittyvät rytmityksen, viittomavalintojen ja esitystavan kautta" Tilaajille
22.9.
Henkilöauto syttyi tuleen Intiössä – lämmitystolppa kärsi vahinkoja
22.9.
Tanssinopettaja Aurora Ylisellä on täsmälääke syksyn pimeyteen – Bollywood-tunneilla hymy nousee tanssijan huulille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi koko maassa tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hallitus osti sotalaivoja 1300 miljoonalla!

122 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Älkää laittako vieraita nukkumaan lattialle

Pitäisi sanomatta ymmärtää, että varaa itselleen hotellista huoneen kun tulee yökuntiin vieraalle paikkakunnalle. Lue lisää...
Ymmärrä ensi kerrall...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

23.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image