Kotimaa

Ja­ke­luon­gel­mien kanssa painiva Oriola: 95 prosenttia lääkkeistä toimitetaan normaalisti

Kotimaa 2.10.2017 12:46 | Päivitetty 2.10.2017 14:30
STT

Jakeluongelmien kanssa painiva lääketukkuri Oriola kertoi maanantaina, että tällä hetkellä lähes kaikki lääkkeet pystytään toimittamaan normaalisti. Lääkejakelun toimitusvarmuus nousi viime viikon aikana 95 prosenttiin, Oriola kertoi tiedotteessaan.

Oriolan lääketoimitusten ongelmat alkoivat syyskuun alussa, jolloin yhtiö otti käyttöön uuden toiminnanohjausjärjestelmän.

Viime viikolla Apteekkari-lehti kertoi, että yli 70 prosenttia apteekeista kärsi normaalia huonommasta lääkkeiden varastotilanteesta jakeluongelmien vuoksi. Apteekkariliiton kysely oli tehty tiistaina ja keskiviikkona.

Oriolan viestintäjohtaja Tuula Lehto ei maanantaina osannut arvioida, kuinka kauan menee siihen, että jakelu toimii täysin normaalisti.

MAINOS

Kommentoi

Sama meininki kuin Postilla; kun palvelun taso lasketaan tarpeeksi alas, voidaan kehuskella että 95% palvelusta onnistuu "normaalisti".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sitä se tekee, kun otetaan SAP käyttöön ja keskitetään jakelutoiminta yhteenpaikkaan. Venäjällä tuli takkiin lähes 150M€, tässä ei ole vielä hintalappua nähty, johto vaihtoon!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa on vaarallisen voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla ja Etelä- sekä Keski-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta aamusta alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

151 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Juttutupa on kateellisten keskustelukerho. Kotitalousvähennyksen leimaaminen rikkaitten asumistueksi on järjen köyhyyttä... Lue lisää...
Vähäistä on tuo

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image