Kotimaa

IS: PS:n puo­lusih­tee­ril­tä esimerkki vas­tak­kai­na­set­te­lus­ta - "Onko tarina tosi vai ei, se on toinen juttu"

Perussuomalaisten puhenjohtaja Timo Soini ja puolusihteeri Riikka Slunga-Poutsalo. Arkistokuva. KUVA: Com.pic/Mauri Ratilainen
Kotimaa 2.8.2015 17:32
Kaleva

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo tuomitsee selväsanaisesti Jyväskylän lauantaisen väkivallan Ilta-Sanomissa.

- Kaikenlainen väkivallanteko, on se sitten äärivasemmalta tai äärioikealta, se on täysin tuomittavaa ja idioottimaista käyttäytymistä", Slunga-Poutsalo sanoo.

Puolusihteerin mukaan perussuomalaisilla ei ole minkäänlaista yhteyttä Jyväskylässä väkivaltaan tarttuneeseen Suomen vastarintaliikkeeseen.

Myös puoleen puheenjohtaja Timo Soini on sunnuntaina tuominnut väkivallan.

Slunga-Poutsalo sanoo Ilta-Sanomille, että perussuomalaiset pyrkivät vähentämään vastakkainasettelua parlamentaarisin keinoin, ettei eriarvoisuus lisääntyisi kenenkään välillä.

Hän kertoo esimerkin, miten suomalaiset voivat kokea vääryyttä, joka lisää vastakkainasettelua.

- Henkilö kertoi minulle, että Kosovosta tullut nuori mies olisi halunnut päästä töihin. Hänet ohjattiin Kelaan ja siellä hänelle todettiin, että ei sinun tarvitse täällä töitä tehdä, vaan anna tilinumero ja yhteiskunta tukee.

Slunga-Poutsalon jatkototeamus asiaan kuului näin:

- Onko tarina tosi tai ei, se on toinen juttu. Näin nämä asiat koetaan. Se aiheuttaa vastakkainasettelua.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (62)

Niin se persu puoluesihteerikin kertoo kuulopuhita tuntemattomalta henkilöltä. Loistavaa, lisää persujen luottamusta. Kuvassa muuten näyttää olevan rakastunut pari, henkilö kertoi minulle, että oli nähnyt parin yhdessä laivaristeilyllä, menivät henkilön mukaan saan hyttiin yhteisen aterian jälkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nähtäväksi jää, kuinka pian Perussuomalaisten natsisiipi savustaa Soinin puolueesta pellolle tai pois kotimaan kuvioista. Seuraavien EU-vaalien aikaan se viimeistään nähdään, Timppa lähtee Brysseliin. Demokratian alasajaminen alkaa ajallaan sen jälkeen kun Persut ovat irrottaneet Suomen EU:sta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko PS-puuolue ongelmien aiheuttaja, vai niiden ratkaisija? Vaalikauden, tai parin jälkeen sillä tuskin lienee merkitystä, koska silloin kun Soinin ministerikausi päättyy (joko vaalikauden lopussa, tai ennenaikaisesti), niin hän on ansainnut myös ministerieläkkeen muiden eläkkeiden lisäksi ja varmaankin tekee "pekkavennamot" ja hyppää naureskelemaan entiselle puolueelleen. Siihen se suuruus tussahtaa, aivan kuin aikoinaan SMP:lläkin. Valitettavasti nämä vankat uusnatsikytkökset estivät sen, ettei puolueesta tullut ongelmien ratkaisijaa, johon sillä eittämättä olisi ollut, jopa joltisiakin mahdollisuuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Propaganda jatkuu, milloinhan "vapaat ja riippumattomat" mediat löytävät jotain oikeasti tärkeitä aiheita?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eli oliko niin, että natsit OK ja väkivalta ei? Sitä rataahan tuo Soini ja puoluesihteeri tuntuvat viestivän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entäs vasemmistoanarkistit ja jokavuotinen hulinointi ja paikkojen hajottaminen linnanjuhlien aikaan? Onko se OK, ja entäs vasemmistoliiton tuki kyseiselle touhulle?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas on älyvälkkyä porukkaa arvostelemassa puoluesihteerin esimerkkiä. Hänhän vain sanoo, että tämmöisiä tarinoita liikkuu. Voisivat itseään suvaitsevaisiksi luulevat, olevan kerrankin arvostelematta muita. En yhtään ihmettele, jos perussuomalaisten kannatus vaan nousee kun ns. vastapuoli kaataa omilla kommenteillaan vain lisää vettä myllyyn.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No just. Maahanmuuttajat muuten perustaa suomalaisia useammin oman yrityksen tai suostuu moniin huonosti palkattuihin ja raskaisiin töihin, jotka kantasuomalaiselle työttömälle ei useinkaan kelpaa (kuten metroasemien ja laivahyttien siivous jne).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yllättävän värikästä moralisointia siitä, kun skinit ottaa yhteen ja pieksee toistamiseen saman ex-aktiivin..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hallituksesta pudonneet ja heidän erilaiset sidosryhmät ovat aktiivisoituneet morkkaamaan etenkin sinne noussutta perussuomalaista puoluetta. Vaikuttaa ottavan koville uusi tilanne kun eduskunnan lomakausikin on käytetty mörköjen etsimiseen ja turhan vastakkaisasettelun ilmapiirin luomiseen, viis siitä vaikkei touhu hyödytä tippaakaan talousahdingossa kamppailevia kansalaisiamme. Onneksi maalla on nyt edellisiä vastuullisempi ja toimintakykyisempi hallitus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katsokaa persut peiliin ja kyskykää itseltänne minkälaisia ihmisiä oikeastaan suojelette ja ymmärrätte. Aina tuntuu vika olevan jossain muualla: vääränlaisia professoreita, vääränlaista mediaa, vääränlaisia suomalaisia. Vain persut ovat oikeanlaisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tyypillistä persua jälleen. Ensin sanoudutaan irti kaikesta rasismista ja seuraavassa lauseessa vihjaillaan että ulkomaalaisten ei tarvitse tehdä täällä töitä. Ja jos joku on tässä Kela jutussa tehnyt virheen Kelalla niin se ei ole se kosovolainen vaan suomalainen Kelan virkailija. Sinne pitää osoittaa syyttävä sormi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos tuon jutun lukee ilman rasismilaseja, niin tuossahan nimen omaan ei syytetä nuorta kosovolaismiestä mistään, todetaan vain että hän olisi halunnut töitä. Ei kai se ole mikään virhe?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Edelleenkään Soini ei ole tuominnut Immosen fasistisia lausuntoja ja tämän äärioikeistolaisen porukan tekemisiä Jyväskylässä. Ympäripyöreää sanojen asettelua. Jos kannanottoa ei tule, Soini kannattaa toimintaa - näin tulkitsen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskomatonta kielenkäyttöä.Omat hilluu ko hullut niin eiköhän syyllinen siihenkin löydy jostakin maahanmuuttajasta tai vihervasurista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehkäpä tulisi kysyä mistä tämä käyttäytyminen johtuu, ja sitten tarjota looginen ja hyvin perusteltu vastaus oireiluun. Päivittelijöitä piisaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totta on että ei Suomessa kenenkään ole pakko töitä tehdä jos ei halua. Olipa sitten Kosovosta, Somaliasta tai vaikka Suomesta. Ja kyllä, niitä on ihan suomalaisia enemmisto jotka ovat tämän huomanneet ja elelevät yhteiskunnan maksaminen tukien varassa. Ei se tietysti leveää elämää ole mutta toimeen tulee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (62)

Uutisvirta

6:22
Yön uutiskooste – Savon Sanomat: Siilinjärvi vaatii Attendolta selvitystä kuuden vanhuksen kuolemasta
6:00
Vanhuksen väkivaltaisuuteen vastataan osaamisella – taitava hoitaja osaa lukea muistisairaan käytöstä ja ennakoida tilanteita Lukijalta
6:00
Yrittäjyys on Suomen moottori Kaupallinen yhteistyö
6:00
Pikavippien mainonta muuttunut entistä aggressiivisemmaksi – ministeri Häkkänen: "Täysin harhaanjohtavaa ja houkuttelee velkakierteeseen"
6:00
Saako kala maksaa enemmän kuin liha? – "Kotimaisen kalan kulutuksen kasvua jarruttaa etenkin kalan saatavuus" Tilaajille
19.2.
Ministeriöiden työryhmä haluaa yhdistää kuntatyöntekijöiden ja yksityisillä työskentelevien eläkkeet yhteen järjestelmään
19.2.
Oulussa laaditaan teemayleiskaava kulttuuriympäristöille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa sekä Pudasjärven, Kuusamon ja Taivalkosken kuntia pohjoisen ja luoteen välinen tuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono maan länsiosassa sekä Kymenlaakson maakunnassa tienpintojen jäätymisen vuoksi. Ajokeli on huono aluksi Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi. Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image