Kotimaa

IS: Imatran kol­mois­sur­mas­ta epäilty puhui vihdoin poliisille

Imatran kolmoissurmasta epäilty mies vangittiin epäiltynä kolmesta murhasta. KUVA: Lauri Heino
Kotimaa 15.12.2016 19:28 | Päivitetty 15.12.2016 20:00
STT

Imatran kolmoissurmasta epäilty 23-vuotias mies puhui vihdoin poliisin kuulusteluissa tällä viikolla, kertoo Ilta-Sanomat. Poliisi kertoo, että mies on suostunut kertomaan tapahtumista oman näkemyksensä, mutta poliisi ei kerro kuulustelujen sisällöstä tässä vaiheessa. MTV:lle poliisi kertoi, että epäillyn omatkin kertomukset tukevat sitä, mitä aiemmin teon mahdollisista syistä tiedotettiin.

Miehen epäillään ampuneen joulukuun alussa kaupunginvaltuuston puheenjohtajan ja kaksi toimittajaa Imatralla. Poliisi on aiemmin kertonut, että teon taustalla on mahdollisesti mielenterveyteen ja syrjäytymiseen liittyviä syitä.

Mies tuomittiin vuonna 2013 tapon yrityksestä. Tuolloin hänet todettiin mielentilatutkimuksessa syyntakeiseksi eli täydessä ymmärryksessä toimineeksi.

Linkki juttuun

Linkki juttuun

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Siis nyt olis kyllä kiire korjata Suomen oikeuskäytäntöjä,se täytyis kyllä nyt kaikkien päättäjien tajuta.Rikollisien hyysäämisestä on tullut ikään kuin hyve ja sen vaarallisuutta ei kakki tajua. Tämä yhteiskunta tarvis arvoreformin,kun kerta näemme että yksilö ja nautintokeskeinen elämä johtaa lisääntyviin mielenterveysongelmiin. Tarttis löytyä joku rohkea päättäjätasolta niin muutos turvallisempaan suuntaan yhteiskunnassa olis ehkä mahdollista! Onko kukaan samoilla linjoilla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä mielenterveysongelmat on ihan eri asia kuin rikollisuus. Kun tuttavapiiriisi sattuu vakavista mielenterveysongelmista kärsivä, osaat sen jälkeen erottaa mikä on rikollista ja mikä mielenterveysongelmaa. Rikollista on muunmuassa se että mielenterveyspotilaat jätetään oman onnensa nojaan mutta alkoholisteille ja pakolaisille järjestetään jos ja vaikka mitä kriisi apua ja sopeuttamisvalmennusta. Onko tuo kumma jos ihminen jolla on vaikeaa, alkaa sekoilla. Useimmat mielenterveysongemapotentiaalit nähdään jo varhaisnuoruudessa koulussa. Opettajat turhautuvat kun mitään eivät voi asioille tehdä. Ketään ei kiinnosta, siinä olet oikeassa että nautintokeskeinen elämä on vienyt metsään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millainen auto pitäisi laittaa ettet olisi kateellinen?

Laita sellanen auto jonka haluat ja johon sinulla on varaa ilman rahoitusta. Rekisteritiedon perusteella näkee kuitenkin... Lue lisää...
käteisostaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image