Kotimaa

Immonen Facebookissa: ”Grönlund voisi muuttaa Ruotsiin”

Olli Immonen (ps.) julkaisi perjantai-iltana rajun julistuksen monikulttuurisuutta vastaan, mikä on herättänyt kohua. KUVA: Jarmo Kontiainen
Kotimaa 25.7.2015 21:34
STT,

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen ei vastannut STT:n yhteydenottoihin mutta julkaisi illalla uuden Facebook-päivityksen, jossa kommentoi Åbo Akademin valtio-opin professori Kimmo Grönlundin STT:lle antamaa haastattelua.

– Grönlundille tiedoksi, että Suomi ei ole kuin Ruotsi, jossa eristetään puolueita kansallismielisyyden vuoksi ja käsketään kansallismielisiä puolueita erottamaan jäseniään eliitin vihervasemmistolaisen maailmankuvan loukkaamisen vuoksi, Immonen kirjoitti.

Hän kehotti Grönlundia muuttamaan Ruotsiin, jos tämä kaipaa rajoitettua sananvapautta ja poliittisesti eri mieltä tämän kanssa olevien vainoamista.

Immonen julkaisi perjantai-iltana rajun julistuksen monikulttuurisuutta vastaan, mikä on herättänyt kohua.

Immonen kommentoi myös, ettei peräänny tuumaakaan kansallismielisen Suomen puolustamisen linjalta.

Immosen päivitys kokonaisuudessaan:

"Ruotsinkielisellä demariprofessori Grönlundilla on mennyt kuppi nurin eilisen päivitykseni jälkeen. Monikulturisti Grönlundin kannattaisi haukata hieman henkeä ennen kuin antaa lausuntoja lehdistölle. Grönlundille tiedoksi, että Suomi ei ole kuin Ruotsi, jossa eristetään puolueita kansallismielisyyden vuoksi ja käsketään kansallismielisiä puolueita erottamaan jäseniään eliitin vihervasemmistolaisen maailmankuvan loukkaamisen vuoksi. Itse en peräänny tuumaakaan kansallismielisen Suomen puolustamisen linjaltani. Jos Grönlund kaipaa rajoitettua sananvapautta ja poliittisesti eri mieltä hänen kanssaan olevien vainoamista, hän voisi muuttaa vaikka Ruotsiin."

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (213)

Monikulttuurisuus kannatettavaa jos ja kun myös tulija hyväksyy monikulttuurisuuden ja katsoo uutta maataan (Suomi) monikulttuurisesti ja hyväksyy sekä kunnioittaa maan tapoja, kulttuuria.
Monikulttuurisuus ei liene ole sitä että Suomen lakeja, käytäntöjä, perinteitä aletaan muuttamaan sen vuoksi että kun muualta tullut näin haluaa tai että hänen oppinsa tai uskonto olisi muiden yläpuolella?
Suomeen pitää ottaa ja pitää tulla erilaisia ihmisiä eri kulttuureista, mutta lienee selvää se että maan lain säädäntöä noudatetaan, maan kulttuuria kunnioitetaan, opiskellaan kieli, pyritään kouluttautumaan sekä pyritään saamaan työpaikka. Myös omia oman lähtömaan perinteitä, kulttuuria voi vaalia ellei se/ne ole ristiriidassa lainsäädännön kanssa jne.
Mutta jos Suomi huono paikka asua ja elää, aina voi lähteä pois. Tästä esimerkkinä mm. Isis joukkoihin mukaan rekrytoituneet jotka toivottavasti löytävät paremman ja itselleen sopivamman elämän tätä kautta. Mutta mm. Isikseen liittyvää aatemaailmaa, ajatuksia Suomeen ei tule levittää tai sen levittämistä ei tule sallia.
Maahanmuuttoon liittyen Perussuomalaiset monessa asiassa oikeilla linjoilla. Unohtamatta sitä tosiasiaa että myös moni EU maa nyt herännyt asian tiimoilta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On tärkeää, että kaikenlaisista koulutustaustoista ja yhteiskuntaluokista voi päästä kansanehdustajaksi. Siltikin joskus mietityttää, että hieman pidemmällä koulutuksella ihmisten ymmärrys siitä, missä raja kulkee, olisi selkeämpi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Immosella junttimielipiteet. Jos jokin ei miellytä, niin muuta muualle, on niin kulunutta😊 .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saapi tässä ihimetellä minkä takia persut jakkaa kansan mielipiteet. Me äänestettään nämä toisenasteen vartijankoulutuksen saaneet tollot meitä edustamaan. Perussuomalaisten ryhymästä löytyy fiksuja koulutettuja ihimisiä, jotka tarttuvat oikeisiin ongelmiin. Sitten on näitä kynänikkareita, jotka eivät tule koskaan saamaan muuta kuin keltaisenmedian etusivupaikat... pölijät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Millonkahan tämä laulu kielletään?
Syvä iskumme on, viha voittamaton, meill' armoa ei kotimaata.
Koko onnemme kalpamme kärjessä on, ei rintamme heltyä saata.
Sotahuutomme hurmaten maalle soi, mi katkovi kahleitansa.
Ei ennen uhmamme uupua voi, kuin vapaa on Suomen kansa.
Ei ennen uhmamme uupua voi, kuin vapaa on Suomen kansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En seuraa politiikkaa, mutta kertokaapa yksikin maa, jossa monikulttuurisuus on onnistunut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vai Yhdysvallat. Lukisitpa uutisartikkeleita, tai kuuntelisit ja katselisit telkkaria, niin voisit vastata montako aseetonta värillistä on siellä saanut surmansa poliisien luodeista. Sitäkö se on se onnistunut monikulttuuri. Onneksi näin ei suomessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Arvasinkin, että tällainen vastaus tulee. Miksi sieltä tulee melkein päivittäin uutisia poliisine ampumista tummaihoisista, murhista, rotumellakoista ja muista väkivaltaisuuksista. Ja samoin naapurimaastakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minäpä kerron. Suomi. Kas kun sinäkin ja minäkin ja varmaan tuo immosen pellekin on tänne tullut esi-isien kautta aivan muualta. Kuten venäjältä tai ruotsista tai tanskasta tai norjasta.
Siinäpä sitä ihmettelemistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja keitä täällä silloin asui kun esi-isämme tänne tulivat ja millainen kulttuuri heillä oli?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kerropa minulle yksikin maa, jossa voit kertoa olevan yksi kulttuuri, yksi kieli, vain "alkuperäiskansaa" ja yhtenäiset "maan tavat" kaikilla. Ehkä Pohjois-Korea? Tosin saattaa sielläkin olla jotain muiden kulttuurien vaikutuksia.

Suomi ei ainakaan ole sellainen historiansa aikana ollut. Luterilaisen uskonnon tänne "pakanoiden" keskuuteen toivat ruotsin kautta ties ketkä. Teollisuuden perustivat englantilaiset, ruotsalaiset ja saksalaiset. Ruokakultuuria rikastettiin ensin perunalla, sitten vaikkapa pizzalla ja kebabilla. Puhumattakaan kirjoitetusta suomen kielestä, jonka loi ruotsinkielinen ja Suomen ensimmäisestä omasta rahasta, joka niinikään oli Snellmanin ja muiden ruotsinkielisten mutta toki suomenmielisten aikaansaama. Vai onko ehkä mielestäsi tämä Suomen historia tähän asti jotain muuta kuin monen kultuurin yhteensulautumaa? Mitä "Suomea suomalaisille" oikein Halla-aho ja Immonen kannattajineen oikein ajavatkaan - olisi kiva kuulla, minkä asioiden alkujuuret he hyväksyvät, minkä eivät. Vai onko niin, että kaikki eivät kertakaikkiaan kestä uutta muutosta - jossa on kautta aikojen ollut sekä hyviä että pahoja vaikutuksia.
Monikulttuurisuutta ei voi "lopettaa" - se on. Ja on aina ollut, koska eme ole tällä maapallolla (ehkä emme edes maailmankaikkeudessa) yksi. Monikulttuurisuuden kanssa kannattaisi mieluummin opetella tulemaan rakentavasti toimeen, kuin tapella sitä vastaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa tulisi oikeasti keskustella asioista ääneen ja niiden oikeilla nimillä. Mitä monikulttuurisuus tarkoittaa ja miten sen kanssa tulee edetä ja toimia?. Haluanko että lapseni pääsevät kosketuksiin muunmaalaisten kanssa? Kyllä. Haluanko ulkomaalaisen työkaverin? Kyllä. Haluanko että tyttöni tulee kylillä joukkoraiskatuksi? En. Se että ns. Vihervasemmistolla (anteeksi en muuta tähän hätään keksinyt) on oikeus vetää rasismi-kortti esiin joka keskustelussa, tukahduttaa tärkeän keskustelun totaalisesti. Seurauksena että ainoastaan immoset uskaltaa sanoa jotain. Sittenpä meillä ei olekaan kuin nämä kaksi ääripäätä, muut on hiljaa. Myös tuppuraisten leirillä on vastuu siitä että asioista syntyy keskustelua. Ja niitä keskusteluja ei tule käydä Tytti tuppuraisten ehdoilla eikä immosen ehdoilla, vaan jotakin siitä väliltä.
Jos meinataan että hyvä tulee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maapallo, ihmiskunta olisi kuollut sukupuuttoon aikoja sitten ilman eri kulttuurien ja kansojen sekoittumista. Ja tätä touhua on jatkunut niin kauan kun ihmiskunta on ollut olemassa.

Se mitä te pidätte monikulttuurisuutena on näköjään kahden ****** uskonnon edustajien keskenäisiä mittelöitä siitä, kenen mielikuvituskaveri on oikeassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parempi vaihtoehto Eurooppaan muuttajille olisi: rakenettava vastaanotto-koulutuskeskus Afrikan alueelle. Perusopetukset-koulutukset eri ammatteihin. Ja turvamiehet takaamaan ettei sotijat pääse yllättämään. Kaiken halvimmaksi edellämainittu systeemi tulisi heille ja meille täällä Euroopassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan selvät Breivikin kiilusilmät. En nähnyt tätä ilmiselvää yhdennäköisyyttä ennen kuin osoitit sen minulle. Olen elänyt verhot silmillä ja syvällinen havaintosi on vienyt maton jalkojen alta. Ja totta se on: ihmiset, joilla on samoja piirteitä ulkonäössä kuin Breivikillä täytyy olla kuin Breivik - kaikin puolin! Paha juttu niille, jotka näyttää Immoselta, joka näyttää taas Breivikiltä. Jos näyttää Immoselta niin on samoja piirteitä kuin Breivikissäkin!

Esimerkiksi Charlie Chaplin näytti ihan Hitleriltä viiksineen. Ja samaa puutahan ne oli. Historia on meitä varoittanut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oliko Chaplin oikeasti Hitler? Historian kirjassa ei mainittu asiasta mitään. Luulen myös että perikadon mies näyttelijä oli Chaplin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei rahtuakaan samannäköisyyttä, jos tarkoitit norjalaista tappaja Anders Breivikiä. Samaa näköä korkeintaan se että nenä on molemmilla samallapuolen päätä. Turha lietsoa tuollaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämän kaverin oikea paikka olisi juuri myymälän ovella vartioimassa asiakkaita. Vaikka sielläkin se rupeaisi luokittelemaan asiakkaita jyviin ja akanoihin. Ei taitaisi kauppias sitäkään ymmärtää. Mutta itsehän on tiensä valinnut. Ulos eduskunnasta ainakin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (213)

Uutisvirta

23.10.
Virallista tai ei, Annunen on ennätysmies – "Ehkä ihan hyvä, että se maali tuli, niin asiaa ei tarvitse enää miettiä" Tilaajille
23.10.
Kärpät löysi vihdoin tehoja myös ykkösketjun takaa – Liigan vatulointi Annusen ennätysuutisoinnissa ihmetytti Manneria: ”Henkilökohtainen ennätys on nyt Justuksen, se on fakta”
23.10.
Huippuhetket: Kärpät-Pelicans
23.10.
Kärpät otti kotivoiton Raksilassa vaiherikkaan pelin jälkeen – katso kuvia ottelusta
23.10.
KuPSin mestariluotsi Jani Honkavaara valitsi potkuherkän SJK:n seuraavaksi osoitteekseen
23.10.
Kainuun ely-keskus: Nuasjärven ekologinen tila on hyvä, eikä happikato uhkaa järveä – "Laaja seuranta-aineisto ei tue Helsingin yliopiston tutkijoiden käsitystä"
23.10.
Julius Junttila iskee ottelun voittomaalin

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivästä alkaen Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen ja lumisten teiden vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sähköautot valtaavat vähitellen liikenteen

109 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

En käy töissä!

Ja sinun käytöskö on aikuismaista? Hoh hoijaa. Myötähäpeä. Lue lisää...
Heikki89

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

24.10.

Fingerpori

24.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image