Kotimaa

Iltalehti: Väyrysen kan­nat­ta­ja­kort­tien määrä lähtenyt kovaan nousuun - pre­si­dent­tieh­dok­kuus saattaa onnistua

Paavo Väyrynen pyrkii vielä mukaan presidenttikisaan keräämällä kannattajakortteja. KUVA: Mauri Ratilainen
Kotimaa 25.11.2017 20:39
Kaleva

Keminmaalaisen europarlamentaarikon Paavo Väyrysen (kesk.) presidenttiehdokkuus on mahdollista sittenkin toteutua. Iltalehti kertoo, että tällä viikolla menee 15 000 kannattajakortin raja rikki.

Väyrysen tie ehdokkuuteen näytti vielä jokin aika sitten heikolta, kun kannattajakorttien keruu ei sujunut kovin vauhdikkaasti. Ehdokkuuden toteutumiseen vaaditaan 20 000 allekirjoitettua kannattajakorttia.

Kannattajakorttien määrä on saatu nousuun muun muassa erilaisten isojen lehtikampanjoiden avulla. Aikaa vaadittavan kannatuksen keräämiseen on reilut kaksi viikkoa, ja Väyrysen leirissä uskotaan määrän täyttyvän tällä vauhdilla määräaikaan mennessä.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (74)

Milloinkahan järki tavoittaa herra Paavon..ei pelkkä kunnianhimo ja oma halu auta pitää olla myös kansan tuki takana.
Ehkä kansa on väärässä ja pitäis kokonaan vaihtaa...jos kannatusta ei nyt kaikki tietävälle menneisyyden miehelle löydy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ennustettu on monella taholla että Paavo Väyrynen voi olla Suomen seuraava presidentti itsekin uskon siihen
myös Laura Huhtasaari on vahvoilla hänellä on myös taivaallinen armeija tukenaan maalisine rukoilijoineen hänen puolesta presidentiksi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väyrynen nousee todennäköisesti mukaan kisaan. Maaseudun Tulevaisuus lähetti viime viikolla kaikille tilaajille Väyrysen vaalimainoksen ja kaksi kannattajakorttia. Laitoimme emännän kanssa heti molemmat kannattajakortit postiin. Väyrynen toisi pitkällä kokemuksella ja kirkkaalla poliittisella älyllä varustettuna presidenttinä vakautta Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan. Nyt ulkopolitiikan saralla on liian monta sorkkijaa, eikä Niinistö muutoin hyvänä Isänmaan johtajana tähän asiaan järjestystä. Väyrynen ei antaisi sattumaministerin vehkeillä selän takana, ja todennäköisesti Väyrynen ehtisi myös viedä Soten kunnialla maaliin. Turhat vouhotukset EU:n sotajoukoista, Natosta ja yhteisistä sotaharjoituksista Natojoukkojen kanssa pistettäisiin heti romukoppaan. Tärkeimmät ulkosuhteet, eli suhteet Venäjän kanssa sekä kauppa- että turvallisuuspoliittiset elintärkeät asiat Paavo neuvottelisi vakaalle pohjalle Paasikiven- Kekkosen -Koiviston luoman linjan mukaisesti. Maantieteelle kun emme voi mitään. Toivotaan Paavolle menestystä, se on koko kansakunnan yhteinen etu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos Väyrynen onnistuu pääsemään presidenttiehdokkaaksi, niin se tietää äänivyöryä Pekka Haavistolle. Anti-väyrysläisille tämä on ainoa toimiva tapa vastustaa Paavoa. Viime kerrallakin se onnistui.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väyrysen panettelu ja väheksyminen näyttää olevan ykkösjuttu valtamedialle ja somekansalle. Mikä tässä ihmetyttää on keskustapuolueen kannattajien puudelimainen käytös. Asetuttaa aina jonkin epäjumalallisen hahmon taa joka joskus on ollut Paavo itsekin, sitten E.Aho, Sipilä tai joku, kuka milloinkin. Yksi asia on selvää, entisestä tehdään luopio. Tuntuu että keskusta on se mistä selkäänpuukottajia löytyy eniten, niittä kyllä löytyy muualtakin. Onneksi on niitäkin jotka osaavat nähdä koko kokonaisuuden, eikä Paavo Väyrynen ole siinä sen huonopi kuin kukaan muukaan. Valtava kokemus sekä sisä- että ulkopolitiikassa. Osaa juonitella niinkuin muutinkin on siinä erittäin taitava ja sitä jos mitä tässä globaalissa maailmassa tarvitaa jos meinaa pitää Suomen eduista kiinni. Tärkeissä asioissa hän on ollut johdonmukainen ja oikeassa kuten Eu.n valta-ja rahapolitiikassa. Turvallisuupolitiikka on kuitenkin se "juttu" näissä presitentin vaaleissa, kaikki muu onkin menetetty. Riski on suuri ja todellinen jos vaalit menee ilman todellista keskustelua, kansalle pitää antaa edes kuulemisen ja ajattelmisen mahdollisuus, ainakin teoriassa, ilman Paavoa se ei onnistu.

Tulostin kannattajakortin ja panen sen postiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo presidentiksi ja presidentille lisää valtaa sisä- ja ulkopolitiikkaan .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väyrysellä olisi ollut taas mahdollisuus osoittaa valtiomiesarvokkuutta ja luopua tavoittelemasta ehdokkuutta. Agendahan hänellä on lähes sama kuin PS Huhtasaarella, joten mitään uutta vaihtoehtoa hän ei vaaleihin tuo. Ei seepra raidoistaan pääse mutta löytyisivätko vihreämmät niityt jo toisaalta kuin politiikan pelikentiltä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilkeyksillään Keskustapuolueen vastustajat pukkaavat Paavo Väyrystä eteenpäin. Tällä tavalla Väyrynen kerää epätodellista kannatusta kepun vastustajien avulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olokoon vaikka ei pääsisikään presidentiksi .Parasta on päästä presidentin vaalien keskustelujaksi .Sen takia nousee lippuhuomenna perheeltäni.Kakkoseksi mahdollisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Paavo V on ehdottomasti ehdokkuutensa ansainnut. Ehkei tule valituksi, mutta tuo vaalikeskusteluun uusia näkökulmia ja värikkyyttä. Paavon vähättely on pahasta, naureskelu typerää, sitä harrastavat ne, joista ei itsestään mihinkään ole, ei edes lyhyen matkan poliittiseen spurttiin kahden kannattajan turvin, saatikka sitten Paavon vuosikymmeniä jatkuneeseen maratoniin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Paavo, siis Väyrysen Paavo, vastaa yksin näitä kahta muuta Paavoa niin ulkopolitiikan kuin muunkin politiikan hallitsemisessa.
Kannattajakortit vaan liikkeelle niin saadaan Vanhasen Matinkin toive täytettyä eli tehdään presidentinvaaleista oikeat vaalit.
Ja todelliset vaalitaistelut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo takaisin keskustan johtoon, ainut joka voi pelastaa puolueen Sipilän ja ”kansanvillitsijä” Vanhasen jäljiltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joutuuko tässä sittenkin taas äänestämään Pekkaa ettei Paavo pääsisi jatkoon...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo mukaan, niin heräisi eloon tämäkin skaba. Pian vaalit ja mistään ei kuulu mitään..missäs muut ehdokkaat!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hommaa esim. Maaseudun tulevaisuus 22.11. Sen välissä on Paavon korttikeräys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kansa harkitsi ja punnitsi tarkkaan, onko Nato Suomelle paras, vaiko rauhantahtoinen ulkopolitiikka ilman ärsytystä rajojaan puolustavan Venäjän suuntaan, ja silloin ainoa todellinen valinta on Paavo Väyrynen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta jos kyse ei olisikaan rajojen puolustamisesta, vaan rajojen "tarkistamisesta"...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (74)

Uutisvirta

141
Oulussa Suomen isoista kaupungeista eniten pyörävarkauksia – "Kannattaa miettiä onko tarvetta tehdä arkisia asioita kalliimmilla maastopyörillä", rikosylikomisario kehottaa
67
Qstockin liikennejärjestelyt huolettavat Pikisaaren asukkaita – aiemmin autoiluun saaressa vaadittiin festivaalin aikana ajolupa, nyt järjestelystä ollaan luovuttu
66
Kansanedustajan työ on ylittänyt Jenni Pitkon odotukset – "Meillä on loistava hallitusohjelma"
54
Pakollisella ruotsilla on pitkä historia ylioppilaskokeissa – Henriksson: "Kouluja käydään, että opitaan jotain. Silloin kaikki ei voi olla vapaaehtoista"
46
Marjabisnes pyörisi kuumana, mutta mustikoita ja lakkoja ei saada metsästä pois riittävästi – Thaipoimijoita tuli Suomeen jälleen liian vähän
34
Sähköverkkoyhtiö Elenia nostaa sähkön siirtohintaa – perusteena sähkönjakelun uudistaminen
33
Mitä ideaa tukisit 35 000 eurolla? – Oululaisia kutsutaan äänestämään kaupungin kehittämisideoista

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Koominen sijoitusneuvoja

Sulla saattaa olla liian kiire? Hetikaikkimullenyt hosujille tulee varmasti vaikeuksia, koska menestyksellinen day treid... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image