Kotimaa

Iltalehti: Kan­san­edus­ta­ja Suna Kymäläinen saanut uusia vel­ko­mus­tuo­mioi­ta, jätti pikavipit maksamatta

Kansanedustaja Suna Kymäläinen (sd.). KUVA: Kimmo Brandt / Com.pic / Eduskunta
Kotimaa 19.6.2019 8:08
STT

Kansanedustaja Suna Kymäläinen (sd.) on saanut uusia velkomustuomioita, kertoo Iltalehti.

Eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtajaksi valittu Kymäläinen sai lehden mukaan kesäkuun alussa kaksi yksipuolista velkomustuomiota, joilla hänet määrättiin maksamaan yhteensä reilut 8  600 euroa virolaiselle pikavippiyhtiölle.

Summa koostuu kahdesta viime vuoden joulukuussa otetusta pikavipistä, joita ei kehotuksista huolimatta maksettu pois. Kymäläinen ei halunnut kommentoida lehdelle asiaa.

Iltalehti uutisoi myös viime kuussa Kymäläisen maksamatta jääneistä saatavista. Kymäläinen kertoi tuolloin pyrkineensä järjestelemään vireillä olevia velkoja niin, että säästyy ongelmilta jatkossa. Kymäläinen sanoi turvautuneensa pikavippeihin perheensä rahahuolien takia.

Ulosottoviraston Iltalehdelle tiistaina toimittaman rekisteriotteen mukaan Kymäläisellä on tällä hetkellä ulosotossa yhteensä yli 21  500 euroa.

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kertoi toukokuussa keskustelleensa Kymäläisen kanssa tämän rahasotkuista. Rinne sanoi uskovansa, että Kymäläinen on selvittänyt asiat.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (55)

Suna edustanee niitä äänestäjiä joilla on myöskin velkoja hoitamatta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin kovien arvojen porvarihallituksen aikana on kohdeltu naisia. Nyt kun Antti ja tytöt tekevät vihreän ja feministisen hallitusohjelman, uskaltaa nainenkin ottaa taas velkaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tunnu äänestäjistä hyvältä, että puolueille kelpaa kuka tahansa, jonka uskotaan tuovan ääniä. Näitä "tähtiä" on joka puolueessa. Usein valituksi tuleminen on suurempi katastrofi puolueelle, kuin ulos jäänti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maallemme on ilmiselvä turvallisuusriski kansanedustaja joka on taloudellisesti kirstettävissä esim. velkojensa vuoksi - kuten tässä.
Ellei ko edustajaa voi siirtää pois eduskunnasta niin valtiokonttorin / eduskunnan on ostettava hänen velat ja perittävä palkasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No eihän tuo määrä vielä iso ole. Luulis nuilla tuloilla äkkiä tuon selvittävän. On aikamoista laiskuutta ja pöljyyttä jos kansanedustaja ei osaa tuollaista parinkymmenen tuhannen velkaa hoitaa ja siitä sopia. IHMETTELEN!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Kaikki ne aikoo kunnan hommeleita hoiteleen, vaikka pyörä on ulkona yöt", lauleli Simo Salminen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Edellisen kerran, kun tämä asia oli esillä Kymäläinen sanoi Iltalehdelle ”järjestelevänsä” velkomusasiaa. Kuitenkin juuri tuli lisää yksipuolisia velkomustuomioita. Miksi Kymäläinen puhuu "muunneltua totuutta"? Vieläkö Rinne uskoo, että Kymäläinen selvittää asiansa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä kokeneet ja luotetut poliitikot, kansalta vaaleissa vahvan mandaatin saaneet Pääministeri Rinne ja ministeri Kaikkonen edellä, sitä untuvikko edustaja perässä. Yksi demariuntuvikko lienee vielä sairaslomalla, otti aloitus senaattorina koville...On Suomi kuralla on. Eduskunta ja hallitus alkavat jo muistuttaa Putinin duumaa ja ministeriötä ja yleensä Venäjän virkakuntaa. Oikeuskansleri ja Eduskunnan oikeusasiamies, joiden pitäisi virkansa puolesta valvoa hallituksen jäsenten ja virkamiesten tekemisiä, ovat ihan hiljaa molemmat. Pisteenä iin päälle tänään tulee päätös Poliisiylijohtajan ja hänen läheisten alaisten virkarikosepäilyistä. Voi taivahan Jumala, on armotonta menoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Päättävässä asemassa ja lakeja laatimassa sekä raha-asiat sotkussa: vaarallinen yhdistelmä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jostain kumman syystä vallan vahtikoirana toimiva media tuo vassareiden, vihreiden ja demarien "tekemiset" julkisuuteen vasta vaalien jälkeen. Josko nämä netissä seikkailevat "tutkivat journalistit" osoittaisivat edellä mainittujen kohdalla yhtä voimallista paneutumista työhönsä kuin mitä toteuttavat perussuomalaisten ehdokkaiden kohdalla. Monikin näistä vasta vaalien jälkeen henkilökohtaisista sotkuistaan julkisuudessa olleista demareista olisi nykyisellä tiedolla mitä ilmeisimmin jäänyt ilman kansanedustajan valtakirjaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuomiot tulleet kesäkuun alussa. Ja milloin ne vaalit pidettiinkään?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta maksuhäiriöitä on ollut jo viime vuoden puolella, kenties paljon ennen sitäkin. Velkojien lista näkyi kuitenkin olevan aika mittava.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmisillä joilla on ongelmia kassavirtansa kanssa ei ole muuta mahdollisuutta selvitä veloistaan ja saada tasaista tulovirtaa kuin pyrkimällä kansanedustajaksi.

Siksi ehdokkaina on aina niin paljon ex-laulajia, ex-urheilijoita, ex-missejä ja muita seiskan kannesta tuttuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Julkaisuluettelo on tiedepiireissäkin kiistämätön ansio päästä hoitamaan toisten raha-asioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kansanedustajien pitäisi olla esimerkillisiä ja nuhteettomia. jos valitusi tulon jälkeen ilmennee rötöksiä, niin tilalle seuraavaksi eniten ääniä saanut. Rinteellä on onmat mokat Leviltä ", sitä pienet perässä mitä isot edellä"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (55)

Uutisvirta

14:58
Rehnin madonluvut poikivat heti rajun ehdotuksen keskustan riveistä: Massiivinen 50 miljardin euron velkaelvytyspaketti – Kärnä valmis harkitsemaan valtion omaisuuden myyntejä uudestaan
14:41
Työryhmä: Biojätteen erilliskeräys pakolliseksi jokaiselle taajamatalolle, pakkauskeräys vähintään viiden asunnon kiinteistöille
14:25
Rajakylän uudessa hyvinvointipisteessä hurja vilske torstaina avajaisissa
14:12
Arvio: Ad Astra vie Brad Pittin päänsisäiselle tutkimusmatkalle avaruuteen – "Elokuva tuntuu hieman paisutellulta ja omasta tärkeydestään lumoutuneelta" Tilaajille
13:51
Merivoimien uusien alusten rakentaminen Suomessa varmistui – neljä korvettia valmistuvat Rauman telakalla ja tuovat tuhansia työpaikkoja
13:49
Terentjeff: "Otamme alueelle saapuneet uudet toimijat avosylin vastaan" – Oululaiselle Kuurulle moduulisviittejä Isolle-Syötteelle
13:30
Suomen Lidl saa uuden toimitusjohtajan, kun vanha päätti jättää tehtävänsä: "Oikea hetki vaihtaa kapulaa"
78
Sekasyöjälle on tarjolla helppoja keinoja vähentää lihan osuutta ruokavaliossaan – katso tästä kotitalousopettajan vinkit
51
Caruna nostaa sähkönsiirtomaksuja lähes neljä prosenttia, Omakotiliitto pöyristyi: ”Eikö verkkoyhtiöille mikään riitä?"
37
Akavan esitys: Osan työttömyyskorvauksesta saisi vasta päästyään töihin – "Työn hakemisen ja vastaanottamisen pitää olla kannattavampaa kuin nykyisin"
35
Korkeiden talojen ja pienten asuntojen rakentaminen johtaa siihen, että Oulun väestörakenne muuttuu yksipuoliseksi Lukijalta
33
Harvalukuiselle yleisölle virkamiesmäinen esitys – Kärppien nihkeän voiton pääarkkitehti Heshka selitteli vaikeaa alkua: ”Jokainen joukkue tulee pelaamaan tänne aina täysillä”
33
Psykologit: Sipilän hallituksen hidasautolait pitäisi perua kokonaan – perusteluina nuorten kuljettajien aivojen kehittymättömyys
26
Toimittaja Sanna Ukkola irtisanoutui Yleltä, ilmoitti päätöksestään Twitterissä – Taustalla asioita, joita "ei toistaiseksi voi kertoa"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image