Kotimaa

"Husu" Hussein kertoo saaneensa huomautuksen taksifirmalta – "Jatkossa edellytän itseltäni parempaa käytöstä ja harkintakykyä"

Kuvassa toimittaja Abdirahim " Husu " Hussein. Pakolaiset. Mahanmuuttaja. Oleskelulupa. Sodat. Helsinki 07. Lokakuu 2013. COM.PIC / MAURI RATILAINEN KUVA: Mauri Ratilainen
Kotimaa 18.11.2019 16:02
Heikki Uusitalo

Helsingin kaupunginvaltuutettu Abdirahim "Husu" Hussein (sd.) ei puhunut totta kertoessaan marraskuun alussa, että hän jätti rasistisen asiakkaan yöllä taksin kyydistä.

Taksinkuljettajana työskentelevä kaupunginvaltuutettu Hussein myönsikin myöhemmin, ettei hän jättänyt rasistista kieltä käyttänyttä asiakasta kyydistä bussipysäkille Tuusulanväylällä. Hän myös pyysi tekoaan anteeksi.

Hussein sai tapauksen vuoksi valtuustoryhmältään rangaistuksen, ja hänet erotettiin yli puoleksi vuodeksi ryhmästä.

Nyt Hussein kertoo Twitterissä, että hän on saanut huomautuksen taksifirmalta.

– Taksi Helsingin laatutoimikunnan selvitys on valmistunut ja olen saanut toimikunnalta huomautuksen asiakaspalveluasenteeseen ja käytökseen liittyen. Suhtaudun huomautukseen vakavasti. Jatkossa edellytän itseltäni parempaa käytöstä ja harkintakykyä. Asia on osaltani käsitelty, Hussein kirjoittaa.

Poliisilla on tutkittavana Husseiniin kohdistuneita epäiltyjä rasistisia tekoja, joita tutkitaan muun muassa vainoamisena. Tekojen epäillään jatkuneen pitkään.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

125
"Näyttää että tiistaina äänestetään pääministeristä" – Hallitusneuvottelut käynnistyivät odotetusti entisellä hallituspohjalla, Rinne jatkaa ainakin sdp:n puheenjohtajana
106
Sanna Marinista on tulossa uusi pääministeri, Marin voitti äänestyksessä Antti Lindtmanin täpärästi
93
SDP:n yllätysveto: Eronnut Sirpa Paatero palaa kuntaministeriksi – omistajaohjaus siirtyy Tytti Tuppuraiselle, Antti Rinteestä varapuhemies
75
Ulkoministeriön henkilöstön edunvalvoja Verkkouutisille: "Luottamus Haavistoa kohtaan horjunut erittäin pahasti"
71
Leskinen pääsi pisteille heti voittoisassa HIFK-debyytissään – Raksilan yleisön luopiohuutelu ei jäänyt ex-kärpältä huomaamatta: ”Eihän se hyvältä tunnu, mutta ymmärrän yleisön reaktion”
44
Puheenaihe: Pitääkö nuorten lukutaidosta olla huolissaan? – "Jatkossakaan mekaaninen lukutaito ei tietenkään riitä, vaan on ymmärrettävä myös sisältöä"
41
Näkökulma: "Tää on viimeinen taisto?" – Antti Rinne sai puolueiden vastaukset, mutta tämän jälkeen hallitusta tuskin vähään aikaan muodostetaan demareiden johdolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yön kuluessa Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image