Kotimaa

HS: Maajoukkueen alp­pi­hiih­to­val­men­ta­ja­na toimineelle syytteet Ranuan kuo­lon­ko­la­ris­ta

Ranuan kuolonkolarista on nostettu syytteet alppihiihtovalmentajana toiminutta kuljettajaa vastaan, kertoo Helsingin Sanomat. Kuvituskuva. KUVA: Jarno Juuti
Kotimaa 18.11.2019 13:34
STT

Ranuan kuolonkolarista on nostettu syytteet alppihiihtovalmentajana toiminutta kuljettajaa vastaan, kertoo Helsingin Sanomat.

Pääsiäismaanantaina 2018 tapahtuneessa kolarissa kuolivat mies ja nainen, jotka olivat samassa autossa. Toista turma-autoa kuljetti alppihiihtovalmentaja ja kyydissä oli kaksi alppiurheilijaa. Kuljettaja toimi turman aikaan yhtenä alppihiihtomaajoukkueen valmentajista. Hänen autonsa oli syytteen mukaan turman sattuessa vastaantulevien kaistalla, HS kertoo.

Kuljettajaa syytetään kahdesta kuolemantuottamuksesta, yhdestä vammantuottamuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kuljettaja itse ja kyydissä olleet alppiurheilijat loukkaantuivat vakavasti. Poliisin mukaan ajokeli onnettomuuspaikalla Pudasjärventiellä oli hyvä.

HS:n mukaan syytetty ei valmenna enää maajoukkueessa, mutta työskentelee yhä lajin parissa.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

125
"Näyttää että tiistaina äänestetään pääministeristä" – Hallitusneuvottelut käynnistyivät odotetusti entisellä hallituspohjalla, Rinne jatkaa ainakin sdp:n puheenjohtajana
106
Sanna Marinista on tulossa uusi pääministeri, Marin voitti äänestyksessä Antti Lindtmanin täpärästi
93
SDP:n yllätysveto: Eronnut Sirpa Paatero palaa kuntaministeriksi – omistajaohjaus siirtyy Tytti Tuppuraiselle, Antti Rinteestä varapuhemies
75
Ulkoministeriön henkilöstön edunvalvoja Verkkouutisille: "Luottamus Haavistoa kohtaan horjunut erittäin pahasti"
71
Leskinen pääsi pisteille heti voittoisassa HIFK-debyytissään – Raksilan yleisön luopiohuutelu ei jäänyt ex-kärpältä huomaamatta: ”Eihän se hyvältä tunnu, mutta ymmärrän yleisön reaktion”
44
Puheenaihe: Pitääkö nuorten lukutaidosta olla huolissaan? – "Jatkossakaan mekaaninen lukutaito ei tietenkään riitä, vaan on ymmärrettävä myös sisältöä"
41
Näkökulma: "Tää on viimeinen taisto?" – Antti Rinne sai puolueiden vastaukset, mutta tämän jälkeen hallitusta tuskin vähään aikaan muodostetaan demareiden johdolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yön kuluessa Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image