Kotimaa

Tilaajille

Hol­lan­ti­lais­kir­jai­li­ja: Työn­te­ki­jä­ko­ke­mus korostuu ja osa yrityksistä pitää työntekijöitä asiakkaita tärkeämpinä – "Jos yritykset haluavat menestyä, ne eivät voi toimia kuin di­no­sau­ruk­set"

Hollantilainen kirjailija Jurgen Appelo sanoo, että nykyiset voimakkaan muutoksen ajat suosivat start up -yrityksiä. KUVA: Teija Soini
Kotimaa 10.1.2019 19:00 | Päivitetty 10.1.2019 19:08
Daniel Wallenius

Hollantilainen yrittäjä, puhuja ja kirjailija Jurgen Appelo vieraili perjantaina Oulussa puhumassa Tulevaisuuden tuotekehitys -seminaarissa. Appelo keskittyi seminaaripuheessaan tuotteiden kehitysprosessista, mutta on aiemmin kirjoittanut useita kirjoja johtamisesta, josta kysyimme häneltä kuusi kysymystä.

Johtajuudesta on kirjoitettu lukuisia oppaita ja pidetty luentoja, mutta huonoja johtajia on yhä. Miksi johtaminen on niin vaikeaa?

– Luulen, että se on vaikeaa, koska se vaatii ihmistä muuttamaan käytöstään, eikä tämä ole helppoa. Kaikki tekevät uudenvuodenlupauksia, mutta katso, miten niille käy alkuvuodesta. Tapa, jolla organisaatioita johdetaan nykyisin, oli järkevä ja hyvää johtamista ennen, kun ympäristö oli vakaampi ja ennustettavampi. Nykyinen, muuttuva ympäristö suosii start-upeja ja suuriakin yrityksiä pitää johtaa kuin ne olisivat isoja startupien yhteisöjä. 

Tilaajille

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on paikoin huono Kainuun maakunnassa, Etelä-Lapissa sekä Koillismaalla lumisateen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi illasta alkaen Pohjois-Karjalan maakunnassa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

PEKKA HAAVISTO

377 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kyseenalainen onnellisuustutkimus

Kyllä tutkimus perustuu mitattavissa oleviin, ja myös vertailukelpoisiin tietoihin eikä mielipiteisiin. Tämä oli jo sei... Lue lisää...
Heippa vaan rehellis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image