Kotimaa

Helsingin juutalainen seurakunta toivoo parempaa po­lii­si­suo­je­lua

Kotimaa 14.1.2015 16:50 | Päivitetty 14.1.2015 21:25
STT

Helsingin juutalainen seurakunta toivoo poliisilta parempaa suojelua kohonneen terroriuhan takia. Seurakunnan puheenjohtaja kirjoittaa avoimessa kirjeessä pääministeri Alexander Stubbille (kok.), että yritykset saada lisäturvaa Pariisin kosher-kaupan piirityksen aikana kilpistyivät poliisin resurssipulaan.

Seurakunta on käyttänyt turvajärjestelmiinsä viime vuosina satojatuhansia euroja ja on resurssiensa rajoilla, kirjoittaa puheenjohtaja Yaron Nadbornik.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Israel on tiedottanut, että jos Ruotsin ulkoministeri haluaa vierailla israelissa, hän voi tehdä sen ainoastaan yksityishenkilönä eikä hänelle tarjota normaalia diplomaattien poliisisuojelua. Tätä taustaa vasten tuo vaatimus suojelusta Helsingissä on aiheetonta verovarojen tuhlausta. Kyllä täältä saa muuttaa, jos ei viihdy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millainen auto pitäisi laittaa ettet olisi kateellinen?

Laita sellanen auto jonka haluat ja johon sinulla on varaa ilman rahoitusta. Rekisteritiedon perusteella näkee kuitenkin... Lue lisää...
käteisostaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image