Kotimaa

Habbo Hotel Kultakala täyttää kuluttaja-asiamiehen vaatimukset

Kotimaa 6.5.2004 17:19
Kaleva
Nuorten suosimaa Habbo Hotel Kultakalaa ylläpitävä Sulake Labs ja kuluttaja-asiamies ovat päättäneet neuvottelut, jotka liittyvät muun muassa mainonnan tunnistettavuuteen ja hintojen ilmoittamiseen Habbo Hotel Kultakalassa.

Vuoden kestäneiden neuvotteluiden aikana Habbo Hotel Kultakalaa on kehitetty jatkuvasti vastaamaan paremmin kuluttaja-asiamiehen vaatimuksia.

Viimeisimmät muutokset Habbo Hotel Kultakalaan ovat viikoittaisen ostorajoituksen alentaminen 10 eurosta 7 euroon, pienten lasten rajaaminen pois palvelusta sekä vanhempien suostumuksen pyytäminen rekisteröitymisen yhteydessä. Samalla huoltaja saa sähköpostitse tiedon lapsensa rekisteröitymisestä sekä perustiedot palvelusta, sen maksullista osioista, maksutavoista ja henkilötietojen käsittelystä.

Viikottainen 7 euron ostorajoitus on ollut voimassa huhtikuun alusta alkaen, loput sääntömuutokset astuvat voimaan Habbo Hotel Kultakalassa ensi viikolla.

Habbo Hotel on väkivallaton, yli 12-vuotiaille nuorille suunnattu pelimaailma internetissä. Habbo Hotellissa nuoret voivat tavata uusia ja vanhoja kavereita, jutella, luoda itselleen oman huoneen ja pelata pelejä, joita itse pelaajat kehittelevät jatkuvasti.

Habbo Hotel Kultakala on suomalainen versio pelimaailmasta. Habbo Hotelilla on myös omat pelimaailmat Isossa-Britanniassa, Japanissa, Sveitsissä, Espanjassa, Italiassa, Ruotsissa, Hollanissa ja Saksassa.

Jo kolmessa eri Habbo Hotelissa on avoinna virtuaalinen infobussi, jossa nuoret voivat jutella asiantuntijoiden kanssa muun muassa päihteistä ja muista nuoria askarruttavista asioista. Suositun infobussin lisäksi Habbo Hotelleissa järjestetään erilaisia kampanjoita, joilla pyritään edistämään muun muassa internetin turvallista, koulutuksellista ja viihteellistä käyttöä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image