Kotimaa

Emma Karin puvulla oli Linnan juhlissa erityinen tarina: "Kyseessä on pienten lasten äiti, joka selviytyi voittajana aika vaikeasta tilanteesta"

Emma Karin Linnan juhlissa käyttämään pukuun liittyy erityinen tarina.
Kotimaa 6.12.2018 23:28
Markku Uhari

Vihreiden kansanedustajan Emma Karin Linnan juhlissa käyttämään pukuun liittyy erityinen tarina.

– Tämä on osa muotisuunnittelija Anne-Mari Pahkalan ja Naisten linjan kampanjaa, jossa yritetään herättää keskustelua ja muuttaa suomalaista vaikenemisen sekä häpeän kulttuuria, joka liittyy naisiin kohdistuvaan väkivaltaan, Kari kertoi Linnassa.

Karin mukaan hänen pukunsa kertoo selviytyjänaisen tarinaa.

– Tässä on pyydetty naisia kertomaan omia tarinoitaan. Itse asiassa yllättävän moni nainen puhui asioista, joista he eivät ole koskaan aikaisemmin puhuneet. Tämä puku perustuu yhteen näistä tarinoista.

– Kyseessä on pienten lasten äiti, joka selviytyi voittajana aika vaikeasta tilanteesta. Sen jälkeen hän totesi haluavansa tehdä töitä muiden naisten ja kaikkien pienten tyttöjen eteen. Ettei kukaan nainen joutuisi siihen tilanteeseen, johon hän oli joutunut, Kari sanoo.

Hän sanoo samaistuneensa tarinaan, koska kyse oli pienten lasten äidistä.

– Sen vuoksi halusin kantaa hänen tarinaansa kertovaa pukua tänään.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kun väärennettyjä nimiä on, ei n vääriä passeja,on keksittyjä nimiä,on taiteilija nimiä, on nimien sekoituksia,on lyhenteitä on muumaalaisia nimiä on kuolleista otettuja henkilöllisyyksiä joka on yksi rikollisuuden muoto jolla peitetään entisiä rikoksia jne. Niin tämä Kari nimi tarkoittaa meressä olevaa kiveä joka on pinnan alla mihin laivat ja veneet usein törmää . Niin tämä nimi on poikien etunimi . Niinkuin Seppo myös. Laittomat yleensä ottavat nimiä eivätkä erota etu ja sukunimiä tai pelkkiä sanoja joka ei ole nimi ihmiselle esim.esine tai teonsana. Onkohan jollakin kaksoisolento tai kuolleen nimi tai väärennetty passi tänään täällä keskellämme. On maita joissa on yleistä ajella muiden ajokirteilla,matkustaa muiden passilla,väärentää passeja. Ehkä poliisi saa oman joukon ja tilat ihan näille väärennöksille valtion rahoista pikaisesti. Alkaa olla saman nimisiä kloonejakin jo liikaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jep. Itsenäisyyspäivä on nykyään pelkistetty naisten pukunäytökseksi. Veronmaksajille luulisi saavan samaan hintaan arvioinnit myös miesten asuista ja kampauksista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hän on kyllä linnanjuhlien ehdottamasti kaunein 2018. Hänestä tulee ensi keväänä uusi pääminsteri Suomeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image