Kotimaa

Elekt­ro­bi­til­le tulossa lomautuksia myös Ouluun

Kotimaa 30.4.2014 13:40
Pasi Klemettilä

Oululainen Elektrobit on aloittanut yhteistoimintaneuvottelut enintään 90 henkilön tilapäisestä lomauttamisesta. Neuvottelut koskevat Elektrobitin Wireless-liiketoiminta-alueen Suomen yhtiöiden henkilöstöä.

Syynä on tuotekehityspalveluiden tilauskannan heikentyminen lähikuukausien ajaksi. Langattoman tietoliikenteen verkkolaitteiden tuotekehityspalveluiden kysyntä on vähentynyt ja joidenkin projektien aloitus on lykkääntynyt. Lomautuksilla tavoitellaan noin 0,8 miljoonan euron kustannussäästöjä.

Lomautusten on suunniteltu ajoittuvan pääsääntöisesti vuoden 2014 kolmannelle neljännekselle. Wireless-liiketoimintasegmentissä työskentelee tällä hetkellä lähes 500 henkilöä. Oulussa oli vuoden lopussa 363 työntekijää, Kajaanissa 89 ja Tampereella 42.

Wireless-liiketoiminta-alueen johtajan Hannu Huttusen mukaan on työntekijämäärien perusteella aika todennäköistä, että lomautuksia tulee myös Ouluun.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

potkuja kehiin vaan!! joutas tuo koko wireless puuhastelu lopettaa kun siitä ei ole kuin kuluja omistajille. Nyt johtajille tarveisiä että aika heittää pyyhe kehään ja keskittyä pelkkään softaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lomautusuutisista Urpilainen ja Katainen pitävät kun Kataisen hallitus on vain luonut TYÖTTÖMIÄ koko hallituskauden. Nyt kun on vaalit tulossa niin entistä enemmän politikot syytävät rahaa kaikkialle muualle kuin Suomen työttömyyden elvyttämiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Et sitten edes lukenut aloitusta tai et järkytykseltäsi ymmärtänyt sitä. Lainaus: "...pitää osata olla menemättä lankaan... Lue lisää...
Sifferi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image