Kotimaa

Ei valituslupaa korkeimmalta oikeudelta Rajakylän palk­ka­mur­has­ta tuomituille

Mansouri ja Erikkilä tuomittiin elinkautisiin vankeusrangaistuksiin Oulun käräjäoikeudessa huhtikuussa 2013. KUVA: Leinonen Jukka
Kotimaa 25.8.2015 17:35
Kaleva

Korkein oikeus on päättänyt olla myöntämättä valituslupaa niin sanotun Rajakylän palkkamurha -tapauksen tuomituille. Elinkautisiin Rovaniemen hovioikeudessa 2. huhtikuuta tuomittujen Ramin Mansourin ja Stepan Juhani Erikkilän tuomiot jäävät siis pysyviksi.

Mansouri ja Erikkilä valittivat aiemmin Rovaniemen hovioikeuteen Oulun käräjäoikeudessa vuoden 2013 huhtikuussa saamistaan tuomioista. Erikkilä tuomittiin käräjäoikeudessa elinkautiseen vankeusrangaistukseen murhasta, kun taas Mansouri tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen yllytyksestä murhaan.

Vuonna 1979 syntynyt oululaismies kuoli, kun Erikkilä hyökkäsi hänen kimppuunsa takaapäin ja löi häntä vihannesveitsellä useita kertoja. Iskut osuivat muun muassa kaulaan, leukaan ja selkään.

Henkirikos tapahtui kerrostalon rappukäytävässä Rajakylässä helmikuussa 2013.

Surmattu mies oli Mansourin entisen vaimon miesystävä. Käräjäoikeuden käsittelyssä kävi ilmi, että Mansouri oli uhannut entistä naisystäväänsä ja hänen uutta puolisoa tappamisella useita kertoja.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Pisteet korkeimmalle oikeudelle. Tosin tuomio olisi saanut olla suurempi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Erikkilä tuomittiin käräjäoikeudessa elinkautiseen vankeusrangaistukseen murhasta, kun taas Mansouri tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen yllytyksestä murhaan."
-Ei tuosta kyllä liiemmin suurempia tuomioita voida antaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valituslupaa haettiin vaikka oltiin täysin tietoisia siitä, ettei kyseinen oikeustapaus juridisen sisältönsä puolesta täyttäisi korkeimman oikeuden asettamia formaaleja kriteereitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

57
Yrittäjien Mikael Pentikäinen on huolissaan tulevista verolinjauksista: "Vaalikampanjoinnissa monien puolueiden kädet olivat syvällä yrittäjien taskuissa"
47
Kellojen siirtelyn loppuminen vaatii vielä monta päätöstä – Suomessa ratkaisu kesä- tai talviajasta on vastavalitulla eduskunnalla
37
Miten Oulun Kaupunginojaa pitäisi kehittää? – kaupunkilaisilta kysytään toiveita ja historiatietoa
22
Kirkkovaltuusto hyväksyi suunnitelmat Ylivieskan uudesta kirkosta – Kirkkohallituksen yliarkkitehdilta kehut hyvästä työstä ja kohtuullisuudesta
11
Kerro meille: Millaisia muistoja sinulla on Iin Rysäklubista?
9
Kärpät kaatui Hämeenlinnassa sysimustaan minuuttiin toisessa erässä – Manner HPK:n salamamaaleista: ”Ei siinä mielestäni mitään isompia virheitä tapahtunut”
9
Annika Saarikko ei lähde ehdolle keskustan puheenjohtajaksi – "Halusin kertoa ratkaisustani nopeasti, jotta muut voivat rauhassa valmistautua syyskuuhun"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus päättyy tänään klo 12 Ahvenanmaan maakunnassa. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Varsinais-Suomen ja Uudenmaan maakunnissa. Ruohikkopalojen vaara on suuri Ahvenanmaan, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kommunismi on luonnollinen tapa toimia

225 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi eläkekatto on Suomessa tientynlainen tabu?

Kun on valmis tekemään paljon töitä ja jaksaa pyrkiä elämässä eteenpäin, niin jossain vaiheessa todennäköisesti päätyy k... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

24.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image