Kotimaa

Biaudet hämmästyi vä­hem­mis­tö­val­tuu­te­tun viran lak­kau­tuseh­do­tuk­ses­ta

Immosen kommenttia Biaudet ei ottanut henkilökohtaisesti, vaan hän aikoo kutsua miehen kylään toimistoonsa.Com.pic./Pekka Sipola
Kotimaa 14.10.2011 21:46 | Päivitetty 14.10.2011 21:50
Minna Akimo
Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet hämmästyi kansanedustaja Olli Immosen (ps.) ehdotuksesta lakkauttaa vähemmistövaltuutetun virka kokonaan. "Tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulen, ettei meitä tarvittaisi", Biaudet sanoo.

Oululainen kansanedustaja Olli Immonen (ps.) kertoi perjantaina Kalevalle, että hän aikoo tehdä lakialoitteen vähemmistövaltuutetun viran lakkauttamiseksi.

Biaudet uskoo ennemminkin siihen, että vähemmistövaltuutetun työkenttä monipuolistuu. "Nyt valmistellaan lakia, joka laajentaisi vähemmistövaltuutetun toimintakenttää. Jatkossa me voisimme puuttua myös sellaiseen syrjintään, joka johtuu esimerkiksi iästä tai vammasta."

Vähemmistövaltuutettu sanoo, etteivät ongelmat poistu sillä, ettei niistä puhuta. "Itse olen ajatellut niin, että maahanmuuttokriittisten politiikkojen suurin anti on ollut se, että ongelmista on vihdoin alettu keskustella."

Immosen kommenttia Biaudet ei ottanut henkilökohtaisesti, vaan hän aikoo kutsua miehen kylään toimistoonsa.

"Ehkä minun pitää kutsua Immonen tutustumaan työhöni paremmin. Perussuomalaisten kansanedustajien avustajat kävivät jo aiemmin tutustumassa toimintaamme, ja he pitivät työtämme tärkeänä", Biaudet toteaa.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Uutisvirta

8:10
Oululaisen Steel Ring -tallin Lotta Loikkanen hävisi ammattinyrkkeilyn MM-titteliottelun tuomariäänillä Karlsruhessa – manageri Markku Pirinen pettyi rajusti: ”Tuli todistetuksi, että Saksa on paska maa”
8:09
Vanhat kuvat: Tunnelmia pikkujouluista Oulussa vuosituhannen vaihteessa ja 2000-luvun alussa - juhlateltta ja baarikiertue
8:00
Luontoon kumppanin kanssa ja pari drinkkiä – oletko miettinyt, miten sinä kohtaisit yllättävän maailmanlopun? Tilaajille
8:00
Hyvä paha ydinvoima – EU:ssa sen rooli on yhä ristiriitainen, ja parlamentissa vastustus voi jopa kasvaa
8:00
Puheenaihe: Herättääkö tiernaesitys rasistisia mielikuvia? "Esitysten ei tulisi loukata mitään ihmisryhmää"
7:00
Päivän leffapoiminnat: Krooninen kipu vie tilan muulta elämältä – pienten eleiden draamaelokuva Cake etenee tuttuja polkuja
7:00
Tv-poiminta: "Kaikkihan haluavat luksusta" – Blondit lähtevät Dubaihin helpon elämän perässä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image