Kotimaa

Armi Kuuselan kampaaja: "Kuin Marilyn Monroe olisi käynyt asiakkaana"

Armi Kuusela saapui Muhoksen alakoululle tyylillä. KUVA: Jarmo Kontiainen
Kotimaa 23.8.2014 19:27
Janne-Pekka Manninen

Oululaisen kampaamo Salon Virhon omistaja Liisa Virho-Kilponen sai perjantaina kuuluisan asiakkaan, kun vuoden 1952 Miss Universum istuutui hänen tuoliinsa.

"Olihan se aivan ainutlaatuinen tilanne ja mieletön kokemus", Virho-Kilponen sanoo. "Kuin Marilyn Monroe tai Elizabeth Taylor olisi astunut ovesta sisään."

Virho-Kilponen oli saanut kunniatehtävän tehdä kampauksen Armi Kuuselalle lauantain juhlatilaisuutta varten. Virho-Kilposen tytär Tiina puolestaan sai tehdä Kuuselan meikin.

"Hän saapui kahden aikaan iltapäivällä täysin ilman mitään diivan elkeitä", Virho-Kilponen sanoo.

Virho-Kilponen tuntenut Kuuselan mutkan kautta hyvin pitkään, sillä Kuuselan sisarentytär on Virho-Kilposen hyvä ystävätär.

Perjantainen kohtaaminen oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun naiset tapasivat.

"Jutut menivät niin tuttavalliseksi ja ihanaksi ja meillä oli oikein mukava tuokio. Kyllähän Armi herätti meidän työntekijöissä ja muissa asiakkaissa ihastusta ja ansaittua huomiota."

Salon Virhon työntekijät pääsivätkin Kuuselan kanssa yhteiskuvaan, johon tämä suostui muitta mutkitta.

"Hän on todella ihana ihminen, yhtä kaunis sielultaan kuin ulkoisestikin", Virho-Kilponen sanoo.

Kuuselallekin visiitti oli ilmeisesti hyvin mieluisa: "Sovittiin jo, että hän käy toisenkin kerran", Virho-Kilponen sanoo.

Armi Kuusela tapasi kansalaisia kotikuntansa Muhoksen alakoululla lauantaina.

Lähetä kuvia Muhokselta numeroon 13222 tai lukijakuvien verkkolomakkeen kautta. Kuvista kootaan kuvagalleria.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Nimim. vale-Armi Kuusela: entäpä tuuli ja puku ja kansa. Yhteen vai erikseen? :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun alueen tuuli puku kansalle tiedoksi: opetelkaa kirjoittamaan oikeen. ITSEKIN kirjoitetaan yhdellä ännällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täälläpä taasen oululaisuus kukoistaa , "kateus ja ilkeys"!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmeellistä kuinka negatiiviseen sävyyn kommentoijat jaksaa kirjoittaa.
Minusta Armi on edelleen hyvin kaunis ja itsestään huoltapitävä ihminen! Olisin halunnut itsekkkin nähdä hänet ,mutta se ei tälläkertaa onnistunut. Hän on paljon elämää nähnyt ja kokenut,johon mahtuu iloa ja surua,joten turha napina ja arvostelu pois hänen vierailun suhteen. Minusta hän on se kaikkien aikojen Miss Universum! Luonnollisen kaunis aikanaan ja edelleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olikohan tässä ripaus ns. turhamaisuutta? No, sitähän me - ihmiset - tarvitsemme :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja ajatella,ulkonäköönsä hänellä ei ole osaa eikä arpaa. Syntymässään lahjaksi saanut. Itse voi vaikuttaa vain siihen,onko lihava vai laiha, huoliteltu vai epäsiisti. Sisäinen kauneus on meidän jokaisen itse rakennettava ja jos sitä on,se on kaikissa ihailtavaa. Myös Armissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä on vaitiolovelvollisuus? Toivottavasti Armi kiertää kaukaa seuraavan kerran tuollaisen hölösuu paikan, sama muillekkin asiakkaille. Inhottavaa toimintaa,,,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Missä on vaitiolovelvollisuus", kysyy Einari. Vastaan: lääkärillä ja eräillä virkamiehillä. Kampaajalla sellaista ei ole. Totta ihmeessä kampaajan kannattaa mainita, jos kuka tahansa julkkis on käynyt asiakkaana, ei se myynnille ole ainakaan haitaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

miksi joku ihminen nostetaan toisten yläpuolelle, hänhän on tavallinen kuolevainen kuten me muutkin, ei sen kummempi eikä huonompi, kaikki ihmiset ovat samanarvoisia, tekivätpä mitä työtä tahansa, asuivatpa missä tahansa, olivatpa missejä tai ei... miksi toimittaja ylistää yhtä ihmistä ylitse muiden, voisitko vastata!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei toimittaja hehkuta vaan se kampaaja. Outoa kiinnostusta kun vanha nainen saapuu kampaajalle...mikä vaikuttava kokemus tuo on. Ei mitään Armia vastaan mutta koko vierailu tuntuu karanneen lapasesta, vielä kun saadaan Arminkatu ja patsas ja museo ja instituutti ja postimerkki...niin noista on hyvä jatkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Höpöä asiakkaan sielusta puhuminen, vain raha ja mainos kiinnostaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millainen auto pitäisi laittaa ettet olisi kateellinen?

Laita sellanen auto jonka haluat ja johon sinulla on varaa ilman rahoitusta. Rekisteritiedon perusteella näkee kuitenkin... Lue lisää...
käteisostaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image