Kotimaa

Anna Kontulan tapauksesta ei tulossa esitutkintaa

Kotimaa 17.7.2013 13:22 | Päivitetty 17.7.2013 13:58
STT,

Poliisi ei ole aloittamassa esitutkintaa vasemmistoliiton kansanedustajan Anna Kontulan toimista. Kontula kertoi tiistaina SuomiAreenassa, että hän on piilotellut paperittomia turvapaikanhakijoita viranomaisilta.

Turvapaikanhakijoita uhkasi maastakarkoitus.

Pirkanmaan poliisista kerrotaan, että tämänhetkisillä tiedoilla ei ole syytä epäillä, että rikoksen kynnys olisi ylittynyt. Poliisissa on harkittu tapausta julkisuudessa olleiden tietojen pohjalta.

"Harkinta on nyt tehty ja ellei mitään uutta asiassa ilmene, katson, että se riittää", rikosylikomisario Ilkka Laasanen sanoo.

Kontula on perustellut toimintaansa sillä, että hän on halunnut antaa apua sitä tarvitseville.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Ei politikon rikollista toimintaa tutkita lainkaan, kun on lailla suojattuja rikollisia eduskunnassa.Taisi Päivi Räsänen olla mukana piilottamassa kun ei ole kommentoimassa pakolaisten piilottamista kansanedustajan Anna Kontulan kotona.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi en ole koskaan äänestänyt naista.
Heidän toimintansa perustuu tunteisiin, ei järkeen
eikä tosiasioihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Anna. Rohkeita ihmisiä ei ole koskaan liikaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heh, onpa lyhyen ajan sisään saatu uskomaton kokoelma "en tiennyt" , "uskon", "luulen", "olen muuten vain lain yläpuolla" -kommentteja sellaisilta ihmisiltä, jotka pitävät itseään tarpeeksi kyvykkäinä hoitamaan muiden asioita, vaikka eivät kykene edes ottamaan vastuuta omista tekemisistään tai kykene ymmärtämään nykyisten sääntöjen merkitystä ja hahmottamaan pöhöttyneen minänsä paikkaa maailmassa. Sitähän emme tule koskaan tietämään, että onko kyseessä vain tyhmyys vai röyhkeys vai surullinen yhdistelmä molempia. Alkaisi noiden yli-ihmisten tolskaaminen jo riittämään, elättäkööt itse itsensä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

rikollisia riittää argadian mäelle .kumma kun suomen lait ei koske näitä ollenkaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olokooppa kommunisti tai porvari kunhan on vain vähän ylemmässä virassa suomenlaki ei koske heitä saavat mellastaa miten vain,entä tavallinen tallaaja heti tuomiolle ollaanko me suomessa ????? aina vaan tulee lisää uusia vääryyksiä esille (rahvaista ) ja me tyydytään vain tähän ??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen poukuttajan kanssa täysin samaa mieltä, nyt olisi aika erota jostain ammattiliitosta, mutta kun en enää voi. Uskomatonta, että Kontula istuu perustuslakivaliokunnassa ja rikkoo tietentahtoen lakia. Räsänen ei ole edes tehnyt mitään rikosta, mutta häntä ollaan vaatimassa "tilille". Johannes Koskinenkin pyöritteli lausumiaan asian suhteen, vaikka hyvin tietää siihen olevan yhden ja selkeän vastauksen; Kontula pitää erottaa valiokunnasta, mutta eipä sitä vasemmanlaidan kulkijat toisiaan noki. Tämä Kontula sopisi muutenkin hoitamaan asioita jonnekin pimeimpään Afrikkaan, koska siellä ei laki ole noudattamista varten, mutta ei näytä olevan täälläkään. Suomessa on menossa villit tulevaisuuden visiot, kun Hautala teettää työt pimeällä työvoimalla, toinen piilottelee verorahoilla elätettäviä ja sitä rataa. Onpahan tullut nyt meille taviksillekin oppia elämään, kun tähän asti on tyhmyyksissään noudatettu viisaiden säätämiä lakeja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

tämä kontula on se kumma kun näitä 200kpl +liikemiehet päälle ei koske suomen lait .700,000€horoskooppeja tilataan säätiöitten ym rahat on omia muka ym lautakasan viilaajaa.osakkeita ostellaan sisäpiiritiedoilla lahjontaa kakkuja matkoja huviloita ym lahjoitellaan ja nyt jo passittomia mitä lie sairauksiakin tuovat mukana hyysää kansan valitsema edustaja

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä alakaa jo hipoa naurettavuuden rajoja tämä kansaned/ministereiden suhtautuminen lakiin. No, saahan tav kansalainen mallia kun on ennakkotapauksia, ei voi heitäkään enää tuomita ko rikoksista.
Kuinka kauan kansan pinna kestää näitä toilailuja?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvää esimerkkiä nämä kansanedustajat näyttävät - jonninjoutavia lakeja säätävät, joita ei kenenkään tarvitse noudattaa. Suomessahan säästettäisiin kovasti, jos oikeuslaitos ja poliisit lomautettaisiin eikä juristeillekaan tarvitsisi maksaa mitään. Täysi anarkia vain vallalle ja jokainen huolehtikoon vain itsestään... Taitaisi pian nousta kova huuto lakien noudattamisen puolesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Milloinkas se "kansanedustajien" rikollinen toiminta päätyisi tuomioon asti .. Ei milloinkaan. Tavallinen kansalainen olisi jo tiilenpäitä lukemassa. Mutta toiset ovat vähän tasa-arvoisempia oikeuden edessä kuin toiset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä??! MIksei nyt kerätä addresseja ja vaadita eroa kuten Räsäselle vaikkei hän ole edes rikkonut lakia?!? Kansanedustajat säätävät lakeja eduskunnassa niin siellä Konna Antula kuitenkin rikkoo niitä täyttä päätä?! Ei miitään rajaa häpeämättömyydellä. EIkä poliisi edes tutki asiaa. Harmi kun en voi erota edes SAK:sta kun en kuulu siihen, se olisi yhtä järkevä protesti kuin kirkosta eroaminen Räsäsen möläytysten vuoksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vasta Räsänen vetaisi alta lain ja nyt tässä toinen toimii laittomasti. Mikä oikeus kansanedustajilla on ottaa laki omiin käsiin. Tavallinen kansa varmasti saisi rangaistuksen. Paperittomat tuliljat voivat olla mitä porukkaa hyvänsä, joten kyllä se on parempi, että nämä maahanmuuttoasiat hoitavat niihin tarkemmin tutustuneet asiantuntevat henkilöt. Heillä ei ole puolueeton näkemys asiaan ja osaavat tutkia taustat. Kontula ja Räsänen pitäisi erottaa luottamustoimistaan huonon käyttäytymisensä johdosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä Suomen laki koske kansanedustajia, ministereistä puhumattakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

21.11.
Henkilöauto suistui tieltä Siikalatvalla, kuljettaja vietiin tarkastukseen
21.11.
Fluorivoiteet kielletään maastohiihdossa ja Suomessa kehitetään korvaavia tuotteita
21.11.
Moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti Kajaanissa, pakeni poliisia hurjaa ylinopeutta ja törmäsi lopulta autoon
21.11.
Oululainen Veronica Helanen taisteli tiensä ylioppilaaksi – maksansiirrot pakottivat nuoren lukiolaisen lopettamaan koulun hetkeksi kokonaan
21.11.
Vanhan kou­lu­ra­ken­nuk­sen asunnossa syttyi tulipalo Tervolassa, viisi henkilöä vietiin tarkastukseen
21.11.
Laservalojen ja höyrykoneiden Slushissa värikyltit vievät yrittäjät ja sijoittajat yhteen – Huippukalliista lipuista huolimatta tapahtuma tekee kävijäennätyksen
21.11.
Oulun amatöörinyrkkeilyn ykkösiskijä Aydin Behruz loukkasi kätensä työtapaturmassa, Tammer-turnaus jää väliin: "Henkisesti tämä on kovempi pala kuin itse vamma"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

197 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Ay-liitot paras työntekijän turva,ajaa varmasti Posti kiistan niin,että ei tule työntekijöiden palkkoihin leikkauksia.AY... Lue lisää...
Tämä aloitus roskako...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.11.

Fingerpori

22.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image