Seitsemän tähden liikkeellä seitsemän edus­kun­ta­vaa­lieh­do­kas­ta Pohjois-Suomesta – vaa­li­pii­reis­sä tähdätään täysiin listoihin

Seitsemän tähden liikkeen puheenjohtaja Paavo Väyrynen kertoi suunnitelmistaan eduskuntavaaleihin tammikuun alussa Helsingissä.
Eduskuntavaalit 2019 23.1.2019 12:13 | Päivitetty 23.1.2019 14:42
Mirko Siikaluoma

Paavo Väyrysen Seitsemän tähden liike on asettanut kevään eduskuntavaaleihin seitsemän ehdokasta Pohjois-Suomessa. Puolueen tavoitteena on täydet ehdokaslistat.

Tähtiliikkeen Pohjois-Pohjanmaan yhteyshenkilö nivalalainen Juhani Pitkänen kertoo, että liikkeellä on Oulun vaalipiirissä harkinnassa useampia lisäehdokkaita.

- Tavoite on täydet listat, mutta nimiä kerätään koko ajan eteenpäin. Katsotaan mihin riittää, Pitkänen kommentoi tähtiliikkeen ehdokasasettelua.

Akseli Erkkilä Seitsemän tähden liikkeen Lapin vaalipiiristä kertoo, että töitä uusien ehdokkaiden saamiseksi tehdään jatkuvasti. Lapin vaalipiirin lista tulee Erkkilän mukaan vielä kasvamaan, eikä kaikkia vahvistettuja ehdokkaita ole vielä julkistettu.

– Olen pitänyt tosi tärkeänä sitä, että listasta tulee ennen kaikkea hyvä. Emme halua, että ehdolle asettuu vain yhden asian ehdokkaita, ettei vaikkapa koko lista puhu pelkästä maahanmuutosta, vaan esillä ovat myös puolueen korostamat raha- ja aluepolitiikka, Erkkilä linjaa.

Akseli Erkkilä pitää tärkeänä, että eduskuntavaalilistalle nostetuilla ehdokkailla on erityisosaamisala. Erkkilä on myös itse ehdolla liikkeen listalta eduskuntavaaliehdokkaana.

Seitsemän tähden liikkeen eduskuntavaaliehdokkaina Oulun vaalipiiristä ovat Oulusta verosihteeri Jorma Laatu, laboratoriohoitaja Elsa Olmala ja työmaapäällikkö Timo Siekkinen sekä siikalatvalainen opettaja Veli Miettinen. Lapin vaalipiiristä ehdolla ovat Akseli Erkkilän lisäksi kemijärveläinen koulunkäyntiohjaaja Santtu Hyytinen sekä yrittäjä Jukka Sarre.

Kevään eduskuntavaalit käydään sunnuntaina 14. huhtikuuta. Ehdokashakemusten tulee olla jätettyinä viimeistään maaliskuun viidenteen päivään mennessä.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (22)

Paavo sai presitentin vaalissa Iistä 750 ääntä ja Vanhanen 350 ääntä.On sillä Paavolla vielä kova kannatus!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paljonko muut sai sieelä teillä päin. Sauli sai 1 875 342 ja Paavo 185 305. Toki eduskuntaan riittää omasta vaalipiiristä 4 000 - 8 000 ääntä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo on pelottava mies nyky politikoille,julkisuus häviää paavon ympäriltä ehkä käsky on käynyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehdokashankinta jatkuu, ottakaa yhteyttä ja kertokaa mahdollisista ehdokkaista. Suomi tarvitse vaihtoehdon velkasuomen rakentajille. Seitsemän tähden liikkeellä on selvä käsitys, miten päästään velkataloudesta kestävälle pohjalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väyrynen runttasi pressanvaaleissa yksin koko kepun. Yllättää taas, vaikkei moni siihen usko.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei väykkä yllätä edes itseään enää. Ja meni kuitenkin häviämään ensikertalaiselle tökerösti ja vieläpä naiselle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko varmasti nuo kaikki henkilöt olemassa. Ettei vaan ole joukossa joku Pörje Pörgelssön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten tämä seitsemän iltasadun liike kommentoi siitä, että ovat hyväksyneet feikkiprofiileja ehdokkaikseen ja nolot selitykset kun kiinni jäivät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Paavo saat minultakin kaiken tuen.
Ongelma Suomessa on nyt se että niinsanottu valtamedia joka, nimensä mukaisesti, tekee kaiken saatavissa olevan tiedon nyky vallanpitäjien pyynnön mukaisesti..
Lisäksi tuon tiedon, jopa paikkaansa pitämättömän, levittäjinä on hännystelijöitä joita tälläkin Juttutuvan sivuilla on ja erittäin agressiivisina.

Nyt on jo aloitettu kampanja että tukitaan "suita"ja "teipataan silmiä" tarkoitan mm. Twiiteriä ja Facebookia joissa tilejaä on , suomesta tulleista pyynöistä johtuen , suljettu joitakin toistaiseksi.
Totuudenpuhujia jopa uhkaillaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perusteletko sitten sen miksi tässä paavon puolueessa on otettu ehdokkaiksi keksittyjä henkilöitä? Miksi ei olla tarkistettu taustoja?
No, minäpä kerron, koska niitä ehdokkaita ei ole ilman feikkiehdokkaita ja siksi pitää huijata taas tässäkin.
Tämä kertoo vain sen, että paavon aika on auttamatta mennyt, eikä paluuta entiseen ole, vaan nyt alkoi eläke paavolle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eräs aurinkopaneelifirma olisi varmasti kiinnostunut Paavon ovelta-ovelle metodeista ja väsyytystaktiikasta.. miten saadaan nimet paperiin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mene nyt paavo jo pois sekoilemasta, et ole enää edes hauska. Keksit joka päivä uusia lukuja ja sepustuksia, mutta mikään niistä ei pidä paikkaansa. Politikointisi kun on vaan niin out, kukaan, siis kukaan ei mene enää tuohon retkuun olet jo niin monta kertaa takkisi kääntänyt kansalle. Käänsi takkinsa tiedustelulaki asiassa jo niin törkeästi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi olla, että tässä tavoitellaan kummankin alueen osalta kaikkien aikojen pienintä äänisaalista. SKP ja KTP voivat menettää saavuttamansa aseman.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokainen ääni on tärkeä, ne annetut äänet ovat enimmäkseen Keskustalta pois. Siksi Keskustan likaisen työn osasto on jo aloittanut mustamaalauskampanjan iltapäivälehdistön tuella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ne äänet eivät ole Keskustalta pois, sillä nuo äänestäjät jotka jotain Börje Börlgensonia äänestää, eivät äänestäisi muutenkaan ketään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei onnistu Väyryseltä edes pienessä mittakaavassa se mikä onnistui oululaiselta vaikuttajalta Otto Karhilta. Otto karhi oli aikoinaan perustamassa Maalaisliittoa (nykyistä Keskustaa) Oli jopa sen ensimmäinen puheenjohtaja ja Maalaisliiton kansanedustaja vuosina 1907-1913. Sitten hän halusi olla vaikuttaja myös Oulussa. Niinpä hän vaihtoi sutjakkaasti puoluetta Maalaisliitosta sosiaalidemokraatteihin ja pääsi suoraan Oulun kaupunginvaltuuston varapuheenjohtajaksi ja myöhemmin puheenjohtajaksi. Oulun kaupungin valtuustossa hän istui 40 vuotta. Tosin sosiaalidemokraattien valtakunnan politiikkaan Otto Karhi ei koskaan osallistunut. Mutta oli Oulun suurin vaikuttaja aina 1950-luvulle asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väyrysen liikkeellä ehdokkaana Uudellamaalla satuolentoja, Börje jne, ei ole olemassakaan. Voiko kukaan enää mennä Väyrysen retkuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (22)

Uutisvirta

13:31
Syötkö luomua näyttääksesi hienostuneelta, varakkaalta ja epäitsekkäältä – Tutkija: "Ihmiset tuntuivat jotenkin kovaäänisesti tuovan esiin luomun suosimistaan"
13:28
Seitsemän Labourin kansanedustajaa eroaa protestiksi Corbynille – Brexit ja antisemitismisyytökset jakavat puoluetta
13:28
Ranska ei halua ottaa vastaan Syyriassa vangittuja Isis-taistelijoita – Trump uhkaa vapauttaa vangit
13:19
Ensimmäinen EU-vaaliennuste: Vanhoille valtapuolueille tulossa tappio – äärioikeiston kannatus kasvaa
11:59
Seiska: Valtio osallistuu sittenkin Matti Nykäsen hautajaiskuluihin
11:43
Mies sai sakkoja väkivaltaan yllyttäneestä Facebook-kirjoittelusta  – hovi ei koventanut rangaistusta syyttäjän vaatimuksesta huolimatta
11:38
Seefeldin MM-kisojen ohjelma – katso milloin Itävallassa hiihdetään ja hypätään mäkeä
75
Keskustelu filippiiniläishoitajista kiehahti – Ulkoministeri Soini syyttää hoitoalan liittojohtajia herjaamisesta
68
Koillismaan hirvikanta romahti – "Hirviä on ammuttu yksinkertaisesti liian paljon"
38
Remontti laittoi OYSin liikennejärjestelyt uusiksi, jalankulkijat kävelevät autojen keskellä – "Pitääkö jonkun vakavasti loukkaantua ennen kuin tähän havahdutaan?"
27
STY: Suomella mahdollisuus triplata tuulivoimakapasiteettinsa nopeasti – suurin osa suunnitelluista hankkeista on Pohjois-Pohjanmaalla
22
Isännöintialalla epäillään kartellia – kartelliepäily tutkitaan hiljaisuudessa, jottei todistusaineistoa tuhottaisi
17
Ulkoministeri Soini matkustaa Roomaan ja Vatikaaniin – saa mahdollisuuden tervehtiä Paavia
13
Intialainen 19-vuotias Himanshu Vohra tuli Ouluun treenaamaan putkiasennusta keskelle pakkasia – "Intiassa kukaan ei mene kymmentä kilometriä pyörällä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan pohjoisosassa sekä Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa lumisateen vuoksi.

Maan länsiosassa sekä Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

229 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kuinka moni uskaltaa väittää, ettei ole miettinyt tuonpuoleista?

Turha miettiä tuonpuoleista, kun kuolema korjaa niin tietoisuus sammuu. Jotkut luulee että kuolema on vain vitsi ja elät... Lue lisää...
Kuolema on lopulline...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image