Luottamuksen apila sai reunat Ladan ovista

¿Hyvin on kestänyt apila matkassa, jopa apilan reunat, jotka ovat valmistettu vanhan Ladan ovien reunoista. Taitaa olla se vahvin osa, puoluejohtaja Juha Sipilä hauskuutti vaalikansaa.
Eduskuntavaalit 2019 2.2.2019 11:59
Anita Simola

Insinööri on insinööri. Tämä tuli todistetuksi, kun keskustan pääministeri Juha Sipilä (kesk.) esitteli Helsingissä puolueen vaalikampanjan avajaistilaisuudessa valmiiksi saatua luottamuksen apilaa.

Apilan rakentaminen alkoi kesäkuussa Joensuussa puoluekokouksessa. Sitä on kuljetettu pitkin vuotta ympäri Suomea.

– Hyvin on kestänyt apila matkassa, jopa apilan reunat, jotka ovat valmistettu vanhan Ladan ovien reunoista. Taitaa olla se vahvin osa, Sipilä hauskuutti vaalikansaa.

Apilasta löytyy kuulemma muitakin hauskoja osia. Pääministeri lupasi paljastaa ne myöhemmin vaaliristeilyllä.

Apila täydentyi lauantaina, kun Sipilä asetti siihen viimeisen palan keskelle. Siinä keskiössä on puolueen vaalislogan, eli Suomen arvoisia tekoja.

Niitä Sipilä kertoi kenttäväelle pitkän listan. Puolue haluaa lisää poliiseja, opettajia ja takuueläkkeisiin sata euroa lisää.

Perhevapaauudistus on tehtävä lapsen etu edellä. Siihen on satsattava rahaa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

On se mukava insinöörismiehen autotallissaan pellinpalasia ruuvailla toisiinsa vaalien jäjkeen ,kun minnekkään ei ole kiirettä... on aikaa "pitää huolta"...viimeinkin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehkä Sipilän pitäis jatkossa keskittyä enempi käsityöharrastuksiin kuin politikointiin, rahaa hänellä on viettää leppoisaa elämää ilman huolta ja murhetta. Sipilä on johtanut hallitusta ja maata kuin yritystä johdetaan, hänestä ne leikkaukset on tehty yrityksen=Suomen parhaaksi, mutt hän on unohtanut ettei kyse ole mistään firmasta, jonka pitää tuottaa voittoa keinolla millä hyvänsä, tuntematta sääliä niitä kohtaan joihin säästöleikkaukset osuvat vaan hänen ja hallituksen tekemät päätökset ovat osuneet heikommassa asemassa oleviin ihmisiin. Tulevan hallituksen pitäis lisätä tukia niille yhdistyksille, jotka jakavat ruoka-apua vähävaraisille, nykyinen hallitus on vähentänyt tukea reippaasti kyseisiltä tahoilta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikea meininki, että työllisiä lisää ! Demareiden ja Vasemmiston tuulesta temmatuilla puheilla tulee työttömiä lisää puoli miljoonaa !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskustan vaalilupaukset pitävät yhtä hyvin kuin Ladan ovet tuulta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisiko joku sanoa Juhalle että nuo apilat ja muut käkkärät ovat lapsellisia ja aiheuttavat kuulijoissa lähinnä syvää myötähäpeää. Konsultit ja muut tyhjänpuhumisella rahastavat suosivat tuollaisia.

Sipilän hallitus on kyllä tehnyt viimeiset neljä vuotta kaikkensa että luottamus valtiovaltaan saadaan nakerrettua olemattomiin. Juhan käsitys tasa-arvosta on niin kieroutunut että tuollaiset puheet eivät uppoa. Ne ovat vain puheita ja Juhan kohdalla ei voi olettaa että ne muuttuisi koskaan teoiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Talous ei tule kasvamaan enää samaa vauhtia kuin viime vuosina, koska maailmantalouskasvukin on hidastunut. Nuo lupaukset on täysin laskettu roimasti kasvavan talouden mukaan, ja jos näin ei käy niin varmasti vedetään matto alta kuten viime vaalien jälkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuossa apilassa taitaa olla jotain samaa kuin siinä kuuluisassa kakkarassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi poliiseja lisää? Olisiko parempi parantaa turvallisuutta. Poliisia tarvitaan usein siinä vaiheessa, kun jotain on jo tapahtunut. Sama kuin vaatisi lisää keuhkolääkereitä, kun tupakointi lisääntyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kepun politiikka on aina ollutkin kuin nuo Ladan ovet.Nehän piti varsinkin pakkasella sitoa narulla kiinni,kun oven löi kiinni,niin toinen aina aukesi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

50
Suomen Yrittäjien kysely: Enemmistö lisäisi paikallista sopimista työpaikalla –  "Matala työllisyysaste on suurin köyhyyden syy ja hyvinvoinnin uhka"
44
Analyysi: Politiikasta vetäytyvä Anne Berner on yhden kauden tuulettaja – keskustaryhmästä lähtee jälleen yksi edustaja pois vapaaehtoisesti
30
Pikavippien mainonta muuttunut entistä aggressiivisemmaksi – ministeri Häkkänen: "Täysin harhaanjohtavaa ja houkuttelee velkakierteeseen"
27
Metsästyskortilla äänestämään? – Kysyimme, voisiko äänestysikärajan laskea osan kohdalla 16 vuoteen
7
Kiimingin Jokirannan koulukaava etenee, lukion ja kirjaston rakennukset osoitetaan suojeltaviksi
6
Oulussa laaditaan teemayleiskaava kulttuuriympäristöille
5
Kamera olalle ja ääntä kohti – Heino Kuhan lintukoto on talvinen Hietasaari auringon noususta laskuun

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa sekä Pudasjärven, Kuusamon ja Taivalkosken kuntia pohjoisen ja luoteen välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono maan länsiosassa sekä Kymenlaakson maakunnassa tienpintojen jäätymisen vuoksi. Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image