Carita

Teatria täyttyi Tenkulan muis­te­li­jois­ta

Forever one -bändi esiintyi Miika Tenkulan muistotilaisuudessa Club Teatrialla lauantai-iltana.
Carita 20.4.2009 0:01 | Päivitetty 11.5.2009 14:10
Carita Forsman
Lauantaina Oulussa Club Teatriassa pidetty Sentenced-kitaristin Miika Tenkulan muistotilaisuus keräsi suuren joukon faneja paikalle.

Järjestäjien mukaan tilaisuudessa oli yli 1100 henkilöä.

Teatrian ovet avautuivat kello 20 ja jo silloin oven edessä oli jo noin 30 henkilön jono. Koko illan aikana sisälle virtasi väkeä sisään tasaiseen tahtiin ja iltakymmeneltä paikalla oli jo 600 henkeä. Tunnelma tilaisuudessa oli rauhallinen ja rento.

Paikalle oli saapunut myös muutama fanijoukko ulkomailta, muun muassa Espanjasta, Japanista ja Saksasta. Yleisö kunnioitti Tenkulan muistoa asiallisesti, sen suuremmin tunteilematta.

Martinniemeläinen Eetu Ukkola, 19, kertoi olleensa bändin fani koko ikänsä.

"Tenkulanhan oli nero. Tällaisen tilaisuuden järjestäminen on muulta bändiltä hieno teko. Sentenced on ollut suuresta suosiostaan huolimatta aina aika vaatimaton bändi", Ukkola mietiskeli.

Illan aloitti Mika Ronkaisen ohjaama Buried alive -dvd, jota pystyttiin seuraamaan samanaikaisesti useilta eri skreeneiltä. Sen jälkeen lavalle nousi Lotta Jääskelä bändeineen ja puolen yön paikkeilla aloitti Forever one -coverbändi, jonka solisteina oli useita vierailevia hevilaulajia. Väliaikoina kuultiin Miika Tenkulan mielimusiikkia, joihin yllättäen kuuluivat muun muassa Suede ja Kent.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

HEI IHMISET KERTOKAA MISTÄ NOITA LOTTA JÄÄSKELÄISEN SENTENCED COVEREITA VOISI LÖYTÄÄ! AIVAN MAHTAVA VETO LOTALTA JA BÄNDILTÄ! OLISI MAHTAVA SAADA NUO BIISIT JOSTAIN!?! :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi jösses! Menkää nyt rokkipoliisit EDES TÄMÄN KERRAN muualle mielipiteidenne kanssa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No se yksi laulaja nyt ei osannut sanoja, mutta muuten Forever One esiintyi vallan mallikkaasti ja oli hyvä meininki. Ilta oli hyvin järjestetty ja siitä iso kiitos järjestäjille. Oli mukava olla paikalla kunnioittamassa loistavan muusikon muistoa. Tyhjänpäiväiset valittajat voivat perustaa vaikka tuonne juttutuvan puolelle oman keskustelun, jossa jatkaa itkuvirttään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Forever one oli kyllä todellakin esiintymisellään kaikkea muuta kuin Tenkulaa kunnioittavaa materiaalia. Suorastaan epäkunnioittavaa vainajaa kohtaan on tulla moiseen tilaisuuteen täysin valmistautumatta vain ölisemään jotakin paperilappu kourassa. Onneksi muu iltama oli edes jonkilaisella tasolla hoidettu. Lotta Jääskelän yhtye akustisilla tulkinnoillaan oli miellyttävää ja tilanteeseen erittäin sopivaa musiikkia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksi vierailevista laulajista olisi voinut edes sen verran kunnioittaa hienon biisintekijän muistoa, että olisi edes opetellut sanat ulkoa. Onneton esitys oli, kun urpo luki sanoja paperista ja silti lauloi mitä sattuu. Hienot biisit eivät hänen osaltaan saaneet arvoistaan tulkintaa. Lotta Jääskelä yhtyeineen oli sen sijaan silkkaa mahtavuutta. Kiitos heille!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

119
Kysyimme: Miksi Oulun linja-autoasemalla ei ole tauluja, joista näkisi autojen lähtö- ja tuloajat?
99
Muiden uskontojen läsnäolo voi olla hyväksi Suomen kristityille, sanoo Oulun hiippakunnan seuraava piispa
55
Tuiranpuiston kehittämiskaavailut kuumensivat tunteita – Asukkaat haluavat puiston pysyvän puistomaisena ja täysin ennallaan
30
Uusista sellutehtaista on puhuttu jo kolme vuotta, päätöksiä yli 5 miljardin hankkeista ei ole vieläkään
30
Median lokaaminen riitti - yli 200 sanomalehteä liittyi Trumpin hyökkäyksiä vastustavaan kampanjaan
27
Vapautuksen asepalveluksesta saa joissain maakunnissa toisia helpommin – yleisin syy on mielenterveys- tai käytöshäiriö
24
Loppukesä tuo maatalouskoneet teille, autoilijan tila voi huveta yllättäen – näillä neljällä vinkillä ohitat traktorin turvallisesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta huomenna, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

16.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image