Carita

Teatria täyttyi Tenkulan muis­te­li­jois­ta

Forever one -bändi esiintyi Miika Tenkulan muistotilaisuudessa Club Teatrialla lauantai-iltana.
Carita 20.4.2009 0:01 | Päivitetty 11.5.2009 14:10
Carita Forsman
Lauantaina Oulussa Club Teatriassa pidetty Sentenced-kitaristin Miika Tenkulan muistotilaisuus keräsi suuren joukon faneja paikalle.

Järjestäjien mukaan tilaisuudessa oli yli 1100 henkilöä.

Teatrian ovet avautuivat kello 20 ja jo silloin oven edessä oli jo noin 30 henkilön jono. Koko illan aikana sisälle virtasi väkeä sisään tasaiseen tahtiin ja iltakymmeneltä paikalla oli jo 600 henkeä. Tunnelma tilaisuudessa oli rauhallinen ja rento.

Paikalle oli saapunut myös muutama fanijoukko ulkomailta, muun muassa Espanjasta, Japanista ja Saksasta. Yleisö kunnioitti Tenkulan muistoa asiallisesti, sen suuremmin tunteilematta.

Martinniemeläinen Eetu Ukkola, 19, kertoi olleensa bändin fani koko ikänsä.

"Tenkulanhan oli nero. Tällaisen tilaisuuden järjestäminen on muulta bändiltä hieno teko. Sentenced on ollut suuresta suosiostaan huolimatta aina aika vaatimaton bändi", Ukkola mietiskeli.

Illan aloitti Mika Ronkaisen ohjaama Buried alive -dvd, jota pystyttiin seuraamaan samanaikaisesti useilta eri skreeneiltä. Sen jälkeen lavalle nousi Lotta Jääskelä bändeineen ja puolen yön paikkeilla aloitti Forever one -coverbändi, jonka solisteina oli useita vierailevia hevilaulajia. Väliaikoina kuultiin Miika Tenkulan mielimusiikkia, joihin yllättäen kuuluivat muun muassa Suede ja Kent.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

HEI IHMISET KERTOKAA MISTÄ NOITA LOTTA JÄÄSKELÄISEN SENTENCED COVEREITA VOISI LÖYTÄÄ! AIVAN MAHTAVA VETO LOTALTA JA BÄNDILTÄ! OLISI MAHTAVA SAADA NUO BIISIT JOSTAIN!?! :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi jösses! Menkää nyt rokkipoliisit EDES TÄMÄN KERRAN muualle mielipiteidenne kanssa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No se yksi laulaja nyt ei osannut sanoja, mutta muuten Forever One esiintyi vallan mallikkaasti ja oli hyvä meininki. Ilta oli hyvin järjestetty ja siitä iso kiitos järjestäjille. Oli mukava olla paikalla kunnioittamassa loistavan muusikon muistoa. Tyhjänpäiväiset valittajat voivat perustaa vaikka tuonne juttutuvan puolelle oman keskustelun, jossa jatkaa itkuvirttään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Forever one oli kyllä todellakin esiintymisellään kaikkea muuta kuin Tenkulaa kunnioittavaa materiaalia. Suorastaan epäkunnioittavaa vainajaa kohtaan on tulla moiseen tilaisuuteen täysin valmistautumatta vain ölisemään jotakin paperilappu kourassa. Onneksi muu iltama oli edes jonkilaisella tasolla hoidettu. Lotta Jääskelän yhtye akustisilla tulkinnoillaan oli miellyttävää ja tilanteeseen erittäin sopivaa musiikkia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksi vierailevista laulajista olisi voinut edes sen verran kunnioittaa hienon biisintekijän muistoa, että olisi edes opetellut sanat ulkoa. Onneton esitys oli, kun urpo luki sanoja paperista ja silti lauloi mitä sattuu. Hienot biisit eivät hänen osaltaan saaneet arvoistaan tulkintaa. Lotta Jääskelä yhtyeineen oli sen sijaan silkkaa mahtavuutta. Kiitos heille!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

19:37
Kaupunginhallitus myönsi merikylpylä Allas Sea Poolille tonttivarauksen Kiikelistä – seuraavaksi neuvotellaan vuokrasopimuksesta
19:00
Täydellinen kuunpimennys herätti keskustelua Kuun vaikutuksesta ihmiseen – unettomuudesta ja kuuhulluudesta puhutaan, mutta tutkittua tietoa on vain vähän Tilaajille
18:34
Asukas säilytti puita hiljan lämmitetyssä leivinuunissa – kytevät puut puskivat omakotitalon täyteen savua
18:01
Utajärven ja Taivalkosken paloasemille saadaan uudet pelastusveneet tällä viikolla – vanhat myydään huutokaupassa
17:13
Veikkaus aloittaa yt-neuvottelut – vähennystarve noin 400 henkilöä
16:56
Ennuste: Suomelle 2,15 mitalia Tokion olympiakisoista
16:41
Pohjois-Pohjanmaan liiton maakuntahallitus aloitti ilmastostrategian päivitystyön
175
Työttömyys maksaa yhteiskunnalle vuosittain useita miljardeja euroja – Ministeri Lindström: "Suomella ei ole varaa näin suureen kuluerään"
28
Oulun yliopistossa on kehitetty ennätysluja ekobetoni – valmistetaan kuivista raaka-aineista ja vedestä
28
Pohjois-Suomeen annettu talven ensimmäinen pakkasvaroitus: pakkanen voi kiristyä yli 30 asteeseen – katso miten kiehuva vesi kiteytyy kylmässä
27
Pakkasjakso jatkuu Oulussa ensi viikolla – alkuviikosta kylmyys hellittää hiukan
25
Oulu10:stä remontoidaan tukikohta palvelu-uudistukselle, joka toimii yhden luukun periaatteella – ajattelutapa palvelukonseptissa uusiksi
22
Intercityjunan mystisestä pamauksesta jäi jäljet junan pohjaan
22
Sinisten Maria Lohela loikkaa Harkimon liikkeeseen, mutta ei aio olla ehdolla kevään vaaleissa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pakkasvaroitus: Maan pohjoisosassa sekä Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa esiintyy lähivuorokauden aikana kireää pakkasta.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

168 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kuka on juoppo

Omasta vankasta juopon kokemuksestani sanon, että juoppo on henkilö joka löytää syyn alkoholin hankkimiseen ja juomiseen... Lue lisää...
juoppo evp.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image