Carita

Omat siivet uudelle perheelle

Tero-Petri Suovanen on tässä kuvassa mielellään siivet selässä. Hänellä on usein tapana soolokeikalla esittää myös jotain performanssia. ”Minulla oli lainassa tyttäreni siivet, mutta sitten hän ei enää halunnut lainata niitä, joten jouduin hankkimaan itselleni ihan omat”, kertoo Suovanen. Kuvassa myös rumpali Mika ”Moilu” Moilanen (vas.), Jakke Aho, basso ja taustalaulu sekä Mikke Helenius, kosketinsoittaja (oik.).
Carita 29.1.2011 0:00
Carita Forsman
Tero-Petri ei taida kertoa suurelle yleisölle mitään, ainakaan vielä. Monille kuitenkin popyhtye Limonadi Elohopea on tuttu. Yksi mies näitä yhdistää, sama biisintekijä ja keulahahmo Tero-Petri Suovanen.

Jos ylläolevaa kuvaa katsoo tarkkaan, äärimmäisenä vasemmalla on muusikko, jonka monet oululaiset tunnistavat. Nykyään mies on ollut jo useita vuosia turkulaistunut, mutta hänen maaginen rummunsoittotyylinsä on syöpynyt mieliin muun muassa oululaisista The Lunatics -yhtyeestä, Russian Lovesta tai Rundi inkkarit -kokoonpanosta. Mika "Moilu-Viide" Moilanen nähdään Tero-Petrin riveissä tänään 45 Specialin lavalla Oulussa.

"Olin joskus katsomassa sellaista bändiä kuin Oiva ja siinä näin Moilasen soittamassa ensimmäistä kertaa. Sitten törmäsimme myöhemmin toisiimme, eikä meillä kummallakaan ollut mitään totaalisen sitovaa bändiä olemassa. Tulimme juttuun ja meillä on paljon yhteistä. Siitä lähti homma käyntiin", kertoo Suovanen.

Lue lisää Tero-Petri Suovasen suhteesta Ouluun lauantain Kalevasta!

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Aikuset miehet ampuu sorsia niin kuin suuremmatkin sankarit

Joo, se on huvittavaa kun aikunen ukko tulee polleana jonkun sorsan rääpäleen kanssa. Aivan kuin olisi ollut jokin suuri... Lue lisää...
Tirsk

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image