Carita

Omat siivet uudelle perheelle

Tero-Petri Suovanen on tässä kuvassa mielellään siivet selässä. Hänellä on usein tapana soolokeikalla esittää myös jotain performanssia. ”Minulla oli lainassa tyttäreni siivet, mutta sitten hän ei enää halunnut lainata niitä, joten jouduin hankkimaan itselleni ihan omat”, kertoo Suovanen. Kuvassa myös rumpali Mika ”Moilu” Moilanen (vas.), Jakke Aho, basso ja taustalaulu sekä Mikke Helenius, kosketinsoittaja (oik.).
Carita 29.1.2011 0:00
Carita Forsman
Tero-Petri ei taida kertoa suurelle yleisölle mitään, ainakaan vielä. Monille kuitenkin popyhtye Limonadi Elohopea on tuttu. Yksi mies näitä yhdistää, sama biisintekijä ja keulahahmo Tero-Petri Suovanen.

Jos ylläolevaa kuvaa katsoo tarkkaan, äärimmäisenä vasemmalla on muusikko, jonka monet oululaiset tunnistavat. Nykyään mies on ollut jo useita vuosia turkulaistunut, mutta hänen maaginen rummunsoittotyylinsä on syöpynyt mieliin muun muassa oululaisista The Lunatics -yhtyeestä, Russian Lovesta tai Rundi inkkarit -kokoonpanosta. Mika "Moilu-Viide" Moilanen nähdään Tero-Petrin riveissä tänään 45 Specialin lavalla Oulussa.

"Olin joskus katsomassa sellaista bändiä kuin Oiva ja siinä näin Moilasen soittamassa ensimmäistä kertaa. Sitten törmäsimme myöhemmin toisiimme, eikä meillä kummallakaan ollut mitään totaalisen sitovaa bändiä olemassa. Tulimme juttuun ja meillä on paljon yhteistä. Siitä lähti homma käyntiin", kertoo Suovanen.

Lue lisää Tero-Petri Suovasen suhteesta Ouluun lauantain Kalevasta!

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

79
Tuore tutkimus: Oulussa on 11 huono-osaista kaupunginosaa – eniten kuudesta suurimmasta kaupungista
56
Suomalaiset ajavat vähemmän arvokkailla autoilla kuin norjalaiset ja ruotsalaiset – veromuutoksilla vähän vaikutusta autokantaan
46
Oulu ei tarvitse pilvenpiirtäjiä, mutta ei siitä tuppukylääkään saa tehdä Lukijalta
33
SAK:n kysely: Aktiivimalli rankaisee etenkin yli 55-vuotiaita, vaikeinta Pohjois-Suomessa - "Kyse pelkästä työttömyysturvan leikkauksesta ennestään pienistä tuloista"
22
Suomi kykenee yllättäen lyhentämään velkaansa ensimmäistä kertaa vuosikymmeneen, kertoo HS –  taustalla kertaerä, jota ilman velka kasvaisi yhä
18
YK:n siirtolaissopimusta vastustava mielenosoitus keräsi tuhansia Brysselin kaduille
11
Strategia johdatti Oulun liikuntakisan finaaliin – Oulu aikoo profiloitua terveysliikunnan kärkikaupunkina

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun Koillismaata lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Sinivalkoinen kenraalimme

Arvostettu entinen puolustusvoimain komentaja kenraali Gustav Hägglund ei kannata Suomen liittymistä Natoon. Lue lisää...
Rohkeasti Natoon lii...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.12.

Fingerpori

17.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image