Kuivasjärven Aura pinkoi 19-vuotiaiden aitaviestin mestariksi – riemua lisäsi seuran kak­kos­jouk­ku­een kuudes sija

Voittajajoukkueen vauhtia. Ronja Koskela lähettää Ella Nisulan Kuivasjärven Auran kolmannelle osuudelle. KUVA: Heidi Lehikoinen
Yleisurheilu 8.9.2019 20:39
Heidi Lehikoinen

Kuivasjärven Aura pinkoi myös 19-vuotiaiden aitaviestin mestariksi.

 

Kun Kuivasjärven Aura juoksi 19-vuotiaiden naisten aitaviestin voittajaksi, mestaruusilo Ylivieskan urheilukentällä tarttui sivullisiinkin. Riemua lisäsi, että mestaruuden lisäksi seuran kakkosjoukkuekin onnistui ja oli samassa kilpailussa kuudes. Mestareiksi ajalla juoksivat Sonja Stång, Ronja Koskela, Ella Nisula ja Aino Vuorjoki. Heistä lauantaina pikaviestissä kultaa juhlivat Stång, Nisula ja Vuorjoki.

– En kyllä odottanut tästä tämmöistä, Vuorjoki huokaisi hämmästyneen oloisena.

Ankkurina molemmissa viesteissä pinkonut Vuorjoki on 13-vuotiaana jo kaksinkertainen SM-kultamitalisti 19-vuotiaissa. Hän kuvaa Kuivasjärven Auraa seurana iloiseksi ja energiseksi, ja samoja sanoja käyttäisi varmasti moni seuraa Ylivieskassa seurannut.

– Odotan aina hirveästi kisareissuja. Siellä on aina niin hyvä meininki.

Menestys viesteissä antaa lisää intoa myös henkilökohtaisille matkoille.

– Tekisi mieli lähteä vielä kisaamaan, kun kulkee niin hyvin. Kausi oli nyt tässä. Pikku tauko ja treenaamaan, Vuorjoki sanoi hymyillen.

Kalevan kisoissa 800 metrillä kahdeksanneksi juosseelle Ronja Koskelalle aitaviesti oli ”aivan sikahauska kokemus”. Lyhyitä aitoja hän juoksee vain SM-viesteissä, mutta aidattu ratakierros kuuluu ohjelmaan.

– Me olemme tosi yhteisöllinen seura. Kaikki tsemppaavat ja tukevat toisiaan. Se fiilis tarttuu kisaankin mukaan, Koskela sanoi.

Limingan Niittomiehet oli 15-vuotiaiden poikien 4x800 metrillä viides joukkueella Aarre Paukkeri, Aapo Mäkiniemi, Iisakki Siira ja Paavo Niemelä. Oulun Pyrintö selvisi 17-vuotiaiden naisten 4x300 metrillä finaaliin, jossa se oli kahdeksas. Miesten 4x1500 metrillä Limingan Niittomiehet oli kymmenes.

Jyväskylän Kenttäurheilijat voitti naisten 4x400 metriä, joka oli JKU:n ja HIFK:n kaksintaistelu. Aino Pulkkinen ratkaisi voiton ankkuriosuudella, jonka hän juoksi 54,2:een. Hän nousi osuuden alussa HIFK:n Viivi Lehikoisen kantaan ja puristi lopussa ohi. Miesten vastaavalla matkalla kultaiset mitalit pujotettiin Sibbo-Vargarnan viestimiehistön kaulaan.

MAINOS

Kommentoi

Niinpä kuivaksi tuli kuin kuivasjärvi.Ei enempää kirjaillut Kaleva urheilusta.Ylivieskassa Koko Suomea koskevan viestijuoksujen olisi kiinnostavan Ylivieskasten lehden tilanneiden ihmettelyä.Mutta Oulu onkin pieni ympyrä näköjään .Ei täytä alueen palvelua ollenkaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnittelut Auralaisille, oli mukava katsoa paikanpäällä kuinka hyvä on yhteishenki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

21:55
Limingan Niittomiehiltä rohkaiseva esitys salibandyn Divarissa sarjakärkeä vastaan, vaikka jatkoajalla tulikin kirpaiseva tappio
21:41
Mikko Niemelä, 29, on noussut luottorooliin loukkaantumisten kurittamassa Kärppä-puolustuksessa – kellottaa uusia ennätyksiä ja tarjoilee namupasseja
21:12
Stadion Snowcross keräsi 160 kuljettajaa ja ärhäköitä kelkkoja Raksilaan
21:07
Ronaldon käsittämätön maaliputki jatkuu aina vain – vain kaksi pelaajaa pystynyt samaan aiemmin, kaikkien aikojen ennätys enää yhden ottelun päässä
20:44
Henkilöauto suistui katolleen ojaan Kiimingintiellä – kukaan ei loukkaantunut
20:35
Puistonpenkit peittyvät veteen Helsingissä – MTV paikalla helsinkiläispariskunnan kodissa, jota tulvavesi lähenee
20:26
Voimakas tuuli on kaatanut puita ja katkonut sähköjä – vesi on noussut teille useissa paikoissa
187
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
74
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
69
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
57
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
30
Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria – Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun"
30
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"
25
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

252 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mikset ole osakkeen omistaja?

Olenhan minä salkunomistaja ja osingoilla on mukava elellä. Lue lisää...
wiisas neitsyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image