Vimpeli näytti osaamistaan Sark­ki­ran­nas­sa

Urheilu 23.7.2019 22:03
Sami Korkala

 

Sarjajohtaja Vimpelin Veto ruuvaili tiistaina Sarkkirannassa yhdeksännen palan Kempeleen Kirin tappioputkeen lyömällä isännät lukemin 0–2 (5–6, 1–9).

Vimpeli otti ohjat heti molempien jaksojen alussa. Avausjaksolla KeKi tuli viimeisessä vuoroparissa juoksun päähän, kun takareittään loukannut Heikki Savikoski kinkkasi 5–6-kavennuksen.

Sen jälkeen etenijäjokeri ei juossut ottelussa.

– Jalkoja on nyt joukkueessa vähän, täytyy varmaan itsekin pitää jalat juoksukunnossa, KeKi:lle kolme juoksua iskenyt lyöjäjokeri Matti Korhonen veisteli.

Viime otteluissa sisäpelinsä kanssa tuskaillut Vimpeli esitti Kempeleessä monipuolista lyöntipeliä.

– Olen todella tyytyväinen. Nyt pelimme näytti siltä, mitä haluamme sisällä pelata, Vimpelin pelinjohtaja Markku Hylkilä summasi.

Ottelun hahmo oli Vimpelin nuori tähti Perttu Ruuska, joka iski 1+6 juoksua.

– Ottelu oli meillä aika hyvin hallinnassa, mutta avausjakson lopussa Kempele osoitti osaavansa pelata sisällä, Hylkilä sanoi.

Perjantaina KeKi kohtaa tärkeässä ottelussa toisen nousijajoukkueen Siilinjärven Pesiksen vieraissa. Tiistaina sivussa ollut Onni Määttä lienee jo pelikunnossa, mutta Savikosken pelaamisesta siinä ottelussa on vaikea sanoa vielä mitään.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (28)

Itseäni ihmetyttänyt nuoren Luhtavaaran olemus, mailan varressa varsinkin lyhyet onnistuu mutta niin flegmaattinen ulkopelissä.Sähäkkyyttä, pirteyttä, ja peli iloa olemukseen niin luulisi homman pelittävän paremmin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Homma ei toimi kentällä mutta ei muutenkaan peli tapahtumassa. Kausi loppupuolella mutt kausikortit ei toimi ja vip lipuilla ei palvelua joista sponssi on maksanu. Sitte järkkäri huutelee kaiken kansan kuullen ettei näillä lipuilla pääse taukokahville. Ihan niinku se kuulus muille ihmisille ja varsiki ku vika on seurassa ei katsojassa tai vip liput sponssanneessa yrityksessä. Järkyttävän typerää käytöstä järkkäriltä eli siis seuralta!!!
Onko tällä todella tuhdilla pääkatsokarjujalla kaikki kunnossa? Vaikuttaa olevan aivan raivona pelistä toiseen ja kielenkäyttö on täysin ala arvosta. Vai onko tämä paksu huutaja juuri tämä manaferi vai mikä se on. Normisti tollaset poistetaan katsomosta. Niin järkyttävää tekstiä tää ongelmainen suoltaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiukille näyttää menevän Kekin taival superissa, pelaajia loukkaantuu, pj. ei tiedä mitä tekisi, tappioita tulee, nyt on viimeinen hetki parantaa suorituksia että sarjassa pysytään ilman karsintoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän tämä homma jo alkaa huolestuttamaan, tappioita, loukkaantumisia, pelaajien zombie olemus ja pj. ei tiedä mitä tekisi, ainakin lehdistötilaisuudessa noin totesi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aito peli-ilo täytyy löytää, osaamista on ja jos ei tarpeeksi niin sitä tullee, pikkasen pitäis pelirohkeutta ja päättäväisyyttä ottaa jokkaisen pelurin kontolle. Ja Saloranta hilijaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No niin olisi, se olis sitten Pattu jota alettaisiin kannustamaan.Hienosti he ovatkin pelanneet tuolla kokoonpanolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi kohta loppuu potkupallo ja jokojoko kausi oulussa. Alkaa hokikausi ja yli 7000 katsojaa hurraa Raksilassa joka pelissä kestomenestyjä Kärpille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se hienoa että jääkiekon liigapelaajat ymmärtää ja arvostaa palloilulajeja pääsarjatasolla, tietenni mahtuu guunoja joilta joskus tikkari viety suusta sekä puuttuu taito pelata että kirjoittaa, käy koppeilemassa joskus tai potkase kärkkäri.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puolen kauden mittainen tappioputki. Kesä osoittanut ettei nykyisellä pelaajamateriaalilla ole menestymismahdollisuuksia Superissa.

Olisi korkea aika nähdä joukkueenjohdolta nyt jotain reagointia.

Tähänkö ollaan tyytyväisiä?

Tähdätäänkö nyt enää putoamispeleissä menestymiseen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minkälaista reagointia kommentoija mahtanee odottaa joukkueenjohdolta ? Olisikohan kommentoijalla hyviä kikkoja menestyksen parantamiseksi ? Jos on, niin niitä ei ainakaan kannata pitää salassa vaan kertoa ne meille kaikille. Haluamme , että Kempele palaa voittojen tielle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaisua, flegmaattista on Kekin touhu kentällä ja alkaa pelaajat käymään kuumina tuomareille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oliko pakko Vihtkarin laittaa reitensä loukanneen Savikosken lyömään toka jaksolla? Hirveän näköinen tilanne kun hyvä että pelaaja pääsee kävelemään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarvis vaihtaa !!oisko parempi lassila jokeriksi ja saloranta kakkoskärkeen numeroksi 6?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nooooh noilla esityksillä 500 raja ei mee katsomossa rikki.. saloranta kärkeen, keski-petäjälle potkut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liposta saivat monta hyvää pelaajaa, mitä niille on tapahtunut? Luhtavaara ei tänään onnistunut millään osa alueella. Eihän vaan Sammyn huutelut lyö pelaajia kipsiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luhtavaaran pitäisi antaa kehittyä pari vuotta jossain muualla. Vielä ei nuorukaisen taidot riitä miesten peleihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luhtavaara pelaisi 90-luvulla suomisarjaa. Niin paljon on taso tippunut,heikoimpien joukkueiden osalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (28)

Uutisvirta

9:22
G7-maiden kokous alkaa: Amazon-kriisi ja Trumpin kauppasota saattavat viedä tilan Macronin toivomilta globaaleilta keskusteluilta
9:00
Paula ja Toni Jaakola jakavat yrityksen ja kodin: "Kun vaihdoimme läpsystä, riitoja ei tullut" – Kahdesta bisnekseen liittyvästä asiasta ei kannata lipsua Tilaajille
8:25
Trumpin kauppasota Kiinan kanssa yltyy, samoin talouskiistely kotimaassa – "En vastustaisi, jos hän eroaisi", presidentti sanoi keskuspankin johtajasta
8:13
Fennovoiman paperit viipyvät yhä – STUK on saanut vasta pienen osan Pyhäjoen voimalan rakentamislupaan vaadittavasta aineistosta
8:00
Kun kumppani mukiloi, hoituuko asia puhumalla? – Perheväkivallan sovittelu kuohuttaa uhreja puolustavia järjestöjä Tilaajille
8:00
Sähkönmuruja jauhetaan vaelluskalojen selkänahasta, hallitusohjelman kalamiljoonat voivat harventaa voimalaverkostoa – Miten Jasper Pääkkönen korvaisi menetetyn sähkön? Tilaajille
7:00
Terveiset sadan vuoden takaa – katso kuvia Kiimingissä seisovasta sisällissodan jälkeen valmistuneesta hirsitalosta, joka on yhä täynnä elämää

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Ulkomailta tuodaan turisteja, mutta oman maan poika ei saa töitä

Tasan tarkkaan jokainen työhaluinen saa töitä. Kokenut olen. Ei vaan kelpaa duunit joillekin Ja vas.hallituksen aikana ... Lue lisää...
Tuntematon

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image