Ville Vakkuri Lipon valmennuksen avuksi

Ville Vakkuri
Urheilu 13.10.2017 12:00
Kaleva

Entinen Oulun Pyrinnön pikajuoksutähti Ville Vakkuri aloittaa Lipon Superpesis-joukkueen fysiikkavalmentajana.

– Lipolla on nuori ja intohimoinen porukka, joka haluaa kehittyä ja on valmis tekemään paljon töitä sen eteen, Vakkuri kertoo.

Vakkuri on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon Rovaniemellä muutama vuosi sitten. Valmentajan urallaan hän on valmentanut nuoria yleisurheilijoita sekä jääkiekko- ja pesäpallojunioreita.

– Vaikka jätkät ovat treenanneet hyvin ja monipuolisesti jo vuosia, pyrin tuomaan harjoitteluun uusia vivahteita, jotka vahvistavat pesäpallossa vaadittavia ominaisuuksia.

Ville Vakkuri on yksi Suomen kaikkien aikojen lahjakkaimpia pikajuoksijoita. Hän juoksi 100 metrin Suomen ennätyksen 10,35 vasta 18-vuotiaana vuonna 2000. Vuotta myöhemmin hän jäi kiinni kielletyistä aineista ja sai kahden vuoden kilpailukiellon.

Vakkuri tunnusti dopingin ja kertoi aloittaneensa kiellettyjen aineiden käytön alaikäisenä hänen valmentajansa ehdotuksesta.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (26)

Minäkin olen AC Oulun kannattaja henkeen ja vereen!! Palloliitto vei AC Oulun lisenssin vaikka 350 000 euroa saatiin tosin vajaan viikon myöhässä ja olisi päästy lähes kuiville, ei huomioitu ja rahat jäi saamatta, se siitä. Täällähän on kyse oululaisesta entisestä pikajuoksijasta, ei Liposta!! Kannatan Oululaista urheilua erityisesti AC, Kärpät, Lippo, OLS, Etta, jne. niiden menestys on päivittäin seurannassa! Vakkuri tuo oman osaamisensa nuoren Lippo joukkueen kehittämiseen menestykseen ensi kesän Superpesiksessä. Toivottavasti Lippo haastaa kova joukkueet ja pisteet tulee Lipolle, yhtään peliä ei silti vielä ole pelattu! Ps. Ihmettelen negatiivistä kirjoittelua Liposta ja Vakkurista, joka ei ole rehellistä, eikä hyvien tapojen mukaista, kyseessähän on täysin yksityishenkilö ja pelkästään urheiluseura.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kenenkään ei tartte tehdä lippopesistä naurunalaiseksi. Lippopesis tekee se aivan itse ja on siinä vieläpä erittäin meritoitunut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kyllä melkosia nämä Lipon kannattajat. Kempeleen tippumista tuuletellaan ja seuran omat asiat ovat samaan aikaan täysin retuperällä. Talous on heikossa jamassa ja moni hyvä pelaaja lähtee alempaan sarjaan. Ei ainakaan kovin nosta seuran arvostusta, kun joka toinen viesti keskittyy Kempeleelle naureskeluun. Tuntuu välillä, että onko nämä kirjoittelijat jonkun toisen seuran kannattajia, jotka haluavat tehdä Liposta ja sen kannattajista naurun alaisia, jotta seura menisi konkurssiin? Jos joku mahdollinen sponsori erehtyy lukemaan näitä kommentteja, niin tuskinpa haluaa oman firmansa nimeä yhdistettävän Lippoon. Jos on seuran johdolla hämmentäviä kommenteja, niin on kyllä kannattajillakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lippo ei mene konkurssiin se on varmaa! Lipon kannattajia on turhaa moittia. Moni pelaaja jäi silti Lippoon ensi kaudeksi. Pelaajat tekee omat ratkaisut Antti Korhonen pääsi Sotkamoon, onneksi olkoon! Matti Korhonen pääsi numeropelaajaksi lähialueen divari joukkueeseen, vaihtoehtona jokeripaidan sijaan Lipossa. Spekuloidaan nyt sen verran, kun provosoidaan. AC, Kärpät ja Lippo ym. kannattajana en toivonut Kempeleen tippuvan ykköseen, se on heidän oma juttunsa! Jokaisella on oikeus silti mielipiteeseensä, mutta minä kova olen AC Oulun kannattaja ja toivon AC:n koko ajan liigaan, nyt jo nopeaa nousua, koska divari ei jaksa henkilökohtaisesti kiinnostaa enää, kävin vain muutamassa pelissä tänä kesänä. Kävin aikoinaan katsomassa kaikki AC Oulun liigapelit omalla maksamallani kausikortilla. Pesäpallossa divarin ja Superpesiksen ero on yhtä suuri, joten Lipon Superpesis paikka on arvokas! Ensi kesänä laitan tavoitteeksi käydä AC Oulun divaripeleissä enemmän kuin tänä kesänä, ostan Lipon miesten kausikortin ja käyn naisten peleissä paljon!! Hyvää mieltä kaikille urheilun ystäville ja kentällä tavataan taas ensi kesänä!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä katselin taas Lipon kultamitalipelejä ja tuli muistot kentiltä mieleen, jolloin mies ja naisjoukkueet voitti Kultaa monta kertaa, jopa perättäisinä vuosina. Lipolla oli Superissa ylivoimainen joukkue ja yleisöä aina kaikista joukkueista eniten. Naisillakin oli jopa 3500 katsojaa kerran ja miehillä yli 7000 parhaimmillaan. Uusi tuleminen on edessä nuorella joukkueella, pelinjohto on parasta Suomessa ja Ville Vakkuri erittäin fiksu mies antaa tietonsa valmennuksessa. Oulussa on positiivinen meininki muutenkin ja täältä löytyy kannattajia!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Säälittävää valitusta! Katselin tuossa juuri Kärppien Kultamitali pelejä. Kärppillä on nyt nuori tulevaisuuden joukkue.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä ihmiset on sairaita, katkeria ja ilkeitä.Ei ihme, että suomalaiset on niin masentunutta kansaa, kun täälläkin suurin osa kommenteista on aivan järjettömän alhaisella tasolla.Lipolta aivan oikeita toimia myös tämä Vakkurin pestaaminen.Mies osaa hommansa ja varmasti paljon hyötyä fysiikkavalmennuksessa.Joitakin taitaa pelottaa, että Lippo joku päivä nousee suosta.Hienoa, että pojat yrittää nyt tosissaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No rauhottukkeepa hyvät ihimiset. Ville on kuitenkin ainoa tyyppi, jolle dopingrike on anteeksiannettavissa. Selkärankainen tunnustus ja samantein venkoilematta. Ei ollut talkkarin syytä tms, jne, ym...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivotaan Villelle menestystä. Oma ura katkesi liian aikaisin osin valmentajan takia. Tunnustus oli rehti. Ei norjalaisketkuilua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä, miehellä todella hlökohtaista kokemusta urheilusta huipulla ja tietotaitoa. Hyvä Lippo!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keväällä pelataan vain ykköspesistä Kempeleessä ja oulussa naiset sm tasolla. Rahat loppu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pienestä se maalaiselle ilo syntyy. Tuleeko kiksit kun OPS tippuu kakkoseen.? Varmasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ikävää on nimettöminä kirjoittavat joiden toiminta ihan mitä sattuu tulemaan. Lippo itse tietää parhaiten omat asiansa ja avoimesti on kaiken julkisuudessa kertonut! Pesäpallo liitto on kertonut Lipon ja muidenkin seurojen tilanteesta. Ville Vakkuri on erittäin hyvä ammattitaitoinen valmentaja! Kyllä on ilkeitä kirjoittajia ja kateellisia. Kempeleen Kiri pelaa divarissa ja se on erittäin arvokas asia, josta niin paljon nautin ja tuhannet muut Oulussa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ville on yksi harvoista urheilijoista jotka ovat toimineet käryämisen jälkeen niinkuin pitääkin. Tuomio on kärsitty ja asia kuuluu olla anteeksi annettu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (26)

Uutisvirta

14:06
Pelasta putelit kosteudelta ja lämmöltä – pöpöjen kyllästämä ripsiväri voi saada aikaan silmätulehduksen
14:00
Polkupyörällä ajanut mies kuoli törmäyksessä traktorin kanssa Pudasjärvellä
13:16
Herola kolmastoista mäkiosuuden jälkeen - rullahiihto-osuudelle jäi kirittävää lähes kaksi minuuttia
13:03
Pääministeri Sipilä: Sotu-uudistus tärkein ensi vaalikaudella – lähetti piikin kokoomukselle ja demareille
12:23
Ruotsidemokraatit lupaa tukensa porvariallianssin puhemiesehdokkaalle
12:22
KRP:n tutkinta: Helikopteri, lentokone ja veneet saaristossa, törkeästä rahanpesusta epäilynä "pääosin ulkomaalaisia henkilöitä"
11:41
Keskusta purkaa suuttumustaan hallituskumppani kokoomukseen Soini-jupakassa – Sipilän mukaan keskustasta on luotu iljettäviä mielikuvia
79
Sisäministeri vaatii uutta tulkintaa YK:n pakolaissopimuksesta – Haluaa estää rajan yli tapahtuvan hallitsemattoman maahantulon ja turvapaikanhaun
49
Vima hakeutuu konkurssiin – uusien vuokralaisten puuttuminen kiinteistöstä söi asiakasvirtoja
27
Ylitöillä korvataan tuhansia työntekijöitä teollisuudessa – "Äijät menevät loppuun, kun joka viikonloppu ruuvaavat"
25
Soinin luottamus säilyi, mutta jälkilöylyt jatkuvat – keskustalla keitti yli kokoomuksen "kestämätön toiminta"
19
Kärppien ilta venyi voittomaalikisaan Mikkelissä, Pyörälällä kolmen maalin peli – katso kooste ottelusta
14
Pohjois-Pohjanmaalla varaudutaan voimistuvaan tuuleen ja sen aiheuttamiin vahinkoihin – palomestari kehottaa tarkastamaan veneiden kiinnitykset
13
Kommentti: Kansalaisuuden saa vain, jos suostuu paiskaamaan kättä virkamiehen kanssa – kättelemisestä tuli Tanskassa poliittinen kiistakysymys

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa lounaistuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa paikoin 20 m/s. Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla ja Etelä- ja Keski-Lapissa etelätuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

171 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Dilemma on sama kuin tilanteessa jossa köyhä saa ruuan ilmaiseksi ja muut maksavat siitä 10 euroa. Hyvän taloudellisen t... Lue lisää...
Holy s

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image