Varsalupaus Graceful Swamp häikäisi Vermossa

Urheilu 7.3.2018 21:52
STT

Tamperelaisen Erkki-Pekka Mäkisen suojatti Graceful Swamp esitteli vauhtivarojaan Vermon keskiviikkoraveissa, kun löi ikätoverinsa vakuuttavasti.

Valmentaja Erkki-Pekka Mäkinen joutui ajokieltonsa takia seuraamaan Graceful Swampin kilpailun sivusta. Varsan vauhdikkaasta menosta sai nauttia toinen vihreänuttu, sillä Ari "Aku" Moilanen hyppäsi kuskinpenkille.

Ari Moilanen ajoi Graceful Swampilla päättäväisesti startista eteenpäin ja eteni keulaan kovassa 11,0-avauksessa. Reippaasta alkumatkasta huolimatta Graceful Swamp lopetti päätöspuolikkaan parastaan antamatta 11,5-kyytiä ja voitti näytöstyyliin.

- Fiksun oloinen hevonen rauhoittui keulapaikalle hyvin. Se tuntui ikäisiään vanhemmalta. Hevonen tuli ihan vaivattomasti korviaan pyöritelleen maaliin, Ari Moilanen hehkutti.

Graceful Swamp nappasi Kolmivuotistähti -lähdön 4000 euron ykköspalkinnon ennätystuloksellaan 16,0a / 2100 metriä.

Konkari palasi voittajaksi

Kolme vuotta sitten Suur-Hollola-ajon voittanut Express Duo näytti osaamistaan Vermossa. Pekka Korven suojatti taivalsi osan matkasta keulahevosen kupeella, mutta runttasi haastavasta juoksupaikasta huolimatta ylivoimavoittoon.

Kahdeksanvuotiaaksi varttunut Express Duo ei ollut voittanut sitten viime vuoden heinäkuun, mutta Pekka Korpi uskoi, ettei Vermon onnistuminen jää ainoaksi.

- Express Duo on lahjakas silloin kun sillä on kaikki kohdallaan. Sen pitäisi nousta vielä sille tasolle, missä on ollut, Korpi maalaili.

Nappireissulla yllätysvoittoon

Ravit päättäneessä lähdössä usealla osallistujalla oli epäonnea juoksunkulun kanssa. Odottamattomien tapahtumien seurauksena yllättäjähevoset Le Tissier ja Speak Of The Devil väänsivät voitosta, joka päättyi jälkimmäisen eduksi alle prosentti veikattuna.

Vermon Toto65-kierroksen muut voittajahevoset olivat Jilian Lax, Valiant Dream ja Mistelle.

Täysosumalla voitti 1202,90 euroa. Viidellä oikein sai 6,80 e.

MAINOS

Kommentoi

Raviurheilukansa seuraa erittäin suurella mielenkiinnolla nyt 3-vuotiaaksi varttuneen oriin, jonka Mäkinen osti syksyllä 2016 Ypäjän varsahuutokaupasta 2 250 euron hinnalla, tulevia kisasuorituksia. Ari Moilanen ajanee valjakolla myös piakkoin koittavassa Biofarm-cupin karsinnassa.

Karsintalähtöjä juostaan lämminverisillä 3-vuotiailla kuudella eri paikkakunnalla eri ajankohtina maalis-huhtikuun aikana (Tampere-Turku-Helsinki-Kuopio-Oulu-Lahti). Loppukilpailu käydään Kuopion Sorsasalossa 19.5.2018.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

76
Kenelle antaisit kunnian uusista työpaikoista? Sipilän hallituksen ansio on suurempi kuin nolla mutta pienempi kuin 120 000
58
Puheenaihe: Siedetäänkö huonoa käytöstä työpaikoilla liikaa?
52
STT: Airiston Helmi on ollut Puolustusvoimissa huolen aiheena – HS:n sotilaslähteen mukaan yritys on myös ollut vuosia Supon tarkkailussa
28
Uniapnean diagnooseissa jyrkkä kasvu – hoidossa käytettävää ylipainehengityslaitetta on joutunut OYSissa jonottamaan yli puoli vuotta
19
Naamioitunut mies ryösti Kastellin apteekin, poliisi pyytää havaintoja
18
Lukijan kuva: Nuoli törröttää sorsan kyljessä Lintulammella – poliisille tehty ilmoitus
17
Sirkkoja voi nyt ostaa oululaisesta REKO-lähiruokaryhmästä, kysymällä kotisirkkoja saa suoraan tilalta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

miksihän sipilä ja keskustapuolue on hyökännyt palkansaajia vastaan koko hallituskauden ajan??

Tämä hallitus on itsenäisyytemme ajan oikeistolaisin hallitus. Meillä ei ole ollut koskaan lähellekään samanlaista halli... Lue lisää...
Aito Helmiina

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image