Val di Fiemmessä hiihdetään helteessä - suomalaisia ei nähdä shortseissa

Urheilu 2.3.2013 13:21
STT,

Suomalaishiihtäjät eivät lähde leikkaamaan hiihtoasuistaan lahkeita tai hihoja, vaikka sunnuntaisesta 50 kilometrin kisasta on odotettavissa helteinen koitos Val di Fiemmen porottavan auringon alla.

- Kyllä tämä on talviurheilua. Pitkät kalsarit voi sentään jättää pois hiihtoasun alta, Sami Jauhojärvi naurahti.

Nestetankkauksen onnistuminen on kuitenkin avainasia kisan onnistumisessa. Lämpötila voi kohota auringossa pitkälti yli 20 asteen.

- On juotava niin paljon kuin vain nestettä imeytyy. Noin litra tuntia kohti, Matti Heikkinen laskeskeli.

Heikkinen ennakoi viestin jälkeen haluavansa hiihtää 50 kilometriä kerrankin kunnialla loppuun.

- Se tarkoittaa, ettei tule totaalista sippausta. Jos sähköt menevät poikki, sitä on hirveä katsoa ja hirveä hiihtää, Heikkinen tuumasi.

Hänen kokemuksensa viisikymppisistä on ohut, etenkin kansainvälisillä laduilla. Juuri siksi matka on Heikkiselle niin kiehtova. Hänen ja Jauhojärven lisäksi perinteisellä starttaavat suomalaisista Lari Lehtonen ja Tero Similä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Me suomalaiset olemme vilukissoja ,aikoinaan menin Seattleen ja siellä oli tammikuussa +5 astetta lämmintä ,niin tummat pojat käveli kadulla shortseissa ,sukat ja lenkkarit jalassa , ajattelin että eikö noita palele ja sanoin kaverilleni ,jotta Suomessa on tällä kelillä jo toppavaatteet päällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieman laatua näihinkin juttuihin, johan sitä täälläkin näytti auringossa +15 astetta auringossa tällä viikolla. STT <3

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

16.2.
CNN: Yli tuhat USA:n oikeusministeriön ex-työntekijää vaatii ministerin eroa – Barrin epäillään taipuneen Trumpin painostukseen
16.2.
Uusien elämysten iltapäivä – Lentopalloseura Etta sai Iissä uusia ystäviä: "Tällaiset pelit ovat lajille älyttömän tärkeitä" Tilaajille
16.2.
Son Tottenhamin sankari – Arsenal juhli murskavoittoa
16.2.
Hallitus aikoo muuttaa potilasdirektiivin toimeenpanoa sote-uudistuksen yhteydessä
16.2.
Miten hallita aikaa niin, että rentoutumisellekin jää tilaa? Oululaisopiskelija: "Tärkeintä jaksamiselle on ehtiä möllöttää välillä kotona"
16.2.
Iin uudessa liikuntahallissa lähes 500 katsojaa, Ettan peliesitys ei riittänyt
16.2.
Lentopallohuumaa Iissä – nimikirjoitukset menivät kuin kuumille kiville, vaikka Ettan esitys pelikentällä jäi pahasti vajaaksi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.&#10;Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Lapissa lumisateen vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s.&#10;Maan etelä- ja itäosassa sekä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.&#10;Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.&#10;Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

158 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi asuntojen arvo laskee koko suomessa?

kysykääpä itseltänne että missäpäin oulua haluaisitte asua, jos olisi varaa. Siellä eivät hinnat laske. Kaikki eivät näe... Lue lisää...
Sijaintisijainsijain...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image