Tuotantotiimi teki oharit – AC Oulun ottelu jäi näyttämättä Elisa Viihde Sportissa

Lauantain ottelun kiinnostusta lisäsi se, että kyseessä oli AC Oulun Markus Heikkisen jäähyväisottelu. KUVA: Pekka Peura
Urheilu 27.10.2018 19:37
Eija Mikkonen

Moni jalkapallon seuraaja pettyi lauantaina, kun jalkapallon Ykköstä näyttävä Elisa Viihde Sport ei näyttänyt AC Oulu–JJK-ottelua tavalliseen tapaan suorana lähetyksenä.

Elisa Viihde Sport kertoi Twitterissä tuotantoyhtiön tehneen oharit.

Elisa Viihteen urheilu- ja maksu-tv-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö kertoo, ettei tuotantotiimi ollut tullut lainkaan paikalle. Syytä tiimin poisjääntiin Lepistö ei lauantaina vielä tiennyt.

 – Jokin ongelma siellä on ollut. Tuotantotiimi oli kyllä aikoja sitten varattu, enkä tiedä mitä on tapahtunut. Täytyy maanantaina istua tiimin kanssa alas ja selvittää mistä tämä johtui. Tarvittaessa pitää myös tarkistaa prosessit, ettei tällaista pääsisi tapahtumaan jatkossa.

Tuotantoyhtiö sai järjestettyä paikalle pikahälytyksellä toisen tuotantotiimin, mutta suoraa lähetystä ei ehditty saada järjestymään.

– Toivo on, että saataisiin ottelu tallenteena nähtäville jälkilähetyksenä, Lepistö sanoo.

Lepistö ei pysty vielä arvioimaan milloin jälkilähetys mahdollisesti tulee asiakkaiden katsottavaksi. Lauantaina sitä ei kuitenkaan saada vielä tehtyä.

Itse ottelu päättyi AC Oulun 3–0-voittoon. Ottelussa Markus Heikkinen jätti jäähyväiset pelikentille.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Suuri häpeä. Suomalaisen jalkapallon todellisen legendan viimeinen virallinen matsi jäi monella näkemättä. Nettikeskusteluissa on ilmennyt monen Makon uraa seuranneen halunneen nähdä pelin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä näin Makon viimeisen pelin Livenä. Ihan vain sen vuoksi kun menin katsomaan matsin livenä paikan päälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

6:22
Yön uutiskooste – Savon Sanomat: Siilinjärvi vaatii Attendolta selvitystä kuuden vanhuksen kuolemasta
6:00
Vanhuksen väkivaltaisuuteen vastataan osaamisella – taitava hoitaja osaa lukea muistisairaan käytöstä ja ennakoida tilanteita Lukijalta
6:00
Yrittäjyys on Suomen moottori Kaupallinen yhteistyö
6:00
Pikavippien mainonta muuttunut entistä aggressiivisemmaksi – ministeri Häkkänen: "Täysin harhaanjohtavaa ja houkuttelee velkakierteeseen"
6:00
Saako kala maksaa enemmän kuin liha? – "Kotimaisen kalan kulutuksen kasvua jarruttaa etenkin kalan saatavuus" Tilaajille
19.2.
Ministeriöiden työryhmä haluaa yhdistää kuntatyöntekijöiden ja yksityisillä työskentelevien eläkkeet yhteen järjestelmään
19.2.
Oulussa laaditaan teemayleiskaava kulttuuriympäristöille
13
Analyysi: Politiikasta vetäytyvä Anne Berner on yhden kauden tuulettaja – keskustaryhmästä lähtee jälleen yksi edustaja pois vapaaehtoisesti
3
Raahen Laivan kultakaivoksella alkamassa yt-neuvottelut, neuvottelujen piirissä alle 50 henkilöä
3
Kiimingin Jokirannan koulukaava etenee, lukion ja kirjaston rakennukset osoitetaan suojeltaviksi
3
Pikavippien mainonta muuttunut entistä aggressiivisemmaksi – ministeri Häkkänen: "Täysin harhaanjohtavaa ja houkuttelee velkakierteeseen"
3
Ministeriöiden työryhmä haluaa yhdistää kuntatyöntekijöiden ja yksityisillä työskentelevien eläkkeet yhteen järjestelmään
2
Oulussa laaditaan teemayleiskaava kulttuuriympäristöille
1
Remontti laittoi OYSin liikennejärjestelyt uusiksi, jalankulkijat kävelevät autojen keskellä – "Pitääkö jonkun vakavasti loukkaantua ennen kuin tähän havahdutaan?"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa sekä Pudasjärven, Kuusamon ja Taivalkosken kuntia pohjoisen ja luoteen välinen tuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono maan länsiosassa sekä Kymenlaakson maakunnassa tienpintojen jäätymisen vuoksi. Ajokeli on huono aluksi Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi. Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image