Toppari Mathias Lindström TamU:n riveihin

Urheilu 9.1.2006 13:46 | Päivitetty 9.1.2006 13:48
STT

Jalkapalloliigassa syksyllä pronssia voittanut Tampere United on solminut kaksivuotiset pelaajasopimukset puolustaja Mathias Lindströmin ja keskikenttäpelaaja Juska Savolaisen, 22, kanssa. Molemmat edustivat viime kaudella jalkapalloliigassa vantaalaista Allianssia.

Jo aiemmin tamperelaisseura on hankkinut riveihinsä Allianssissa pelanneen hyökkääjän Risto Ojasen. Viime heinäkuussa vantaalaisseurasta siirtyi Tampereelle kärkipelaaja Ville Lehtinen.

Toppari Lindström on pelannut jalkapalloliigassa viisi kautta. Niistä neljä hän on edustanut turkulaista FC Interiä. Viime elokuun viimeisenä päivänä Lindström siirtyi lainasopimuksella loppukaudeksi Norjan pääsarjaan Fredrikstads BK:n riveihin.

- Mathias on fyysisesti vahva pelaaja ja hyvä mies miestä vastaan -tilanteissa. Hän tuo lisää pelaavuutta meidän topparipeliin. Samalla varaudumme topparien sukupolvenvaihdokseen, Tampere Unitedin päävalmentaja Ari Hjelm kertoi.

Tampere Unitedilla on tällä hetkellä 21 pelaajasopimusta, jotka kattavat pelikauden 2006. Lisäksi joukkueen harjoitusryhmässä on neljä pelaajaa näytillä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image