Tampereen Pyrintö voitti Venlojen viestin

Urheilu 14.6.2003 21:20 | Päivitetty 14.6.2003 21:45
STT
Tampereen Pyrintö voitti suunnistuksen Venlojen viestin Jukolan perinteisessä suunnistuskilpailussa Sulkavalla tänään. Pyrinnön voittoaika neljän osuuden viestissä oli 2.33.16. Toinen oli voittajalle kolme minuuttia ja kahdeksan sekuntia hävinnyt Turun Suunnistajat ja kolmas OK 77 pääkaupunkiseudulta (-6.01).

Tampereen Pyrinnön voitto-joukkueessa suunnistivat Satu Vesalainen, Heidi Haapasalo, Maria Rantala ja ankkurina Liisa Anttila. Venlojen viesti juostiin 26. kerran.

Miesten seitsemän osuuden mittainen Jukolan viesti alkaa tänään kello 22.30. Jukolan viesti kilpaillaan järjestyksessä 55. kerran.

Tampereen Pyrintö on valmistautunut kauden viesteihin huolellisesti uusien valmentajien Mikko Eskolan ja Kari Arposen johdolla.

Luonnollisesti jokainen joukkueen jäsen haluaisi tulla ensimmäisenä maaliin, mutta vain yhdelle se kunnia suodaan. Pyrinnössä on keskusteltu vakavasti siitä, että kaikki osuudet ovat tärkeitä, ja sen ovat iskostaneet mieleensä myös urheilijat.

Mihin voitto perustui?

"Uskallettiin tehdä, mitä osataan ja millä voitetaan", aloittaja, 26-vuotias ammattikorkeakoulussa Tampereella opiskeleva Satu Vesalainen vastasi.

Toisen osuuden suunnistanut 32-vuotias ortopediaan erikoistuva lääkäri Heidi Haapasalo sanoi suunnistuksen olleen viime aikoina hieman hakusessa, joten hän eteni rauhallisesti.

Turussa historiaa opiskeleva 23-vuotias Maria Rantala oli miettinyt sanojensa mukaan monesti lenkeillä, mitä olisi tulla kärjessä Venlojen viestissä vaihtoon.

Myös Liisa Anttila, 28-vuotias Tampereen yliopiston kauppatieteitten ja kielten opiskelija, oli viime aikojen lenkeillään juossut käsi pystyssä, tuuletellen.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

22.11.
Kärppien voittoputki venyi jo yhdeksään – Lukko hallitsi peliä, mutta Kärpät onnistui maalinteossa
22.11.
Kärpät otti vierasvoiton Lukosta - katso ottelukooste
22.11.
Kuvagalleria: Lumo toi iloa ja valoa marraskuiseen pimeyteen, tältä valofestivaalin teokset näyttävät
22.11.
Kaksi suomalaista mäkihypyn maailmancupin kauden avauskilpailuun – Eetu Nousiainen ja Andreas Alamommo selvittivät tiensä karsinnasta kilpailuun
22.11.
Junttilan tehoilta takasi Kärpille yhdeksännen perättäisen voiton – Rybarille kauden kolmas nollapeli
22.11.
Kalevan entinen päätoimittaja Markku Mantila palaa Vaasaan Ilkka-Pohjalaisen päätoimittajaksi – "En olisi muuten tullutkaan näihin hommiin, jos en luottaisi tulevaan"
22.11.
Kärpät tekee 0-2 maalin Lukkoa vastaan

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

202 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Kaikissa tilanteissa, nyt ja tulevaisuudessa, AY-liike rakentaa Suomea paremmaksi ja toimii suomalaisten yhteiseksi hyvä... Lue lisää...
Yhdessä enemmän

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.11.

Fingerpori

23.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image