Tampereen Pyrintö voitti Venlojen viestin

Urheilu 14.6.2003 21:20 | Päivitetty 14.6.2003 21:45
STT
Tampereen Pyrintö voitti suunnistuksen Venlojen viestin Jukolan perinteisessä suunnistuskilpailussa Sulkavalla tänään. Pyrinnön voittoaika neljän osuuden viestissä oli 2.33.16. Toinen oli voittajalle kolme minuuttia ja kahdeksan sekuntia hävinnyt Turun Suunnistajat ja kolmas OK 77 pääkaupunkiseudulta (-6.01).

Tampereen Pyrinnön voitto-joukkueessa suunnistivat Satu Vesalainen, Heidi Haapasalo, Maria Rantala ja ankkurina Liisa Anttila. Venlojen viesti juostiin 26. kerran.

Miesten seitsemän osuuden mittainen Jukolan viesti alkaa tänään kello 22.30. Jukolan viesti kilpaillaan järjestyksessä 55. kerran.

Tampereen Pyrintö on valmistautunut kauden viesteihin huolellisesti uusien valmentajien Mikko Eskolan ja Kari Arposen johdolla.

Luonnollisesti jokainen joukkueen jäsen haluaisi tulla ensimmäisenä maaliin, mutta vain yhdelle se kunnia suodaan. Pyrinnössä on keskusteltu vakavasti siitä, että kaikki osuudet ovat tärkeitä, ja sen ovat iskostaneet mieleensä myös urheilijat.

Mihin voitto perustui?

"Uskallettiin tehdä, mitä osataan ja millä voitetaan", aloittaja, 26-vuotias ammattikorkeakoulussa Tampereella opiskeleva Satu Vesalainen vastasi.

Toisen osuuden suunnistanut 32-vuotias ortopediaan erikoistuva lääkäri Heidi Haapasalo sanoi suunnistuksen olleen viime aikoina hieman hakusessa, joten hän eteni rauhallisesti.

Turussa historiaa opiskeleva 23-vuotias Maria Rantala oli miettinyt sanojensa mukaan monesti lenkeillä, mitä olisi tulla kärjessä Venlojen viestissä vaihtoon.

Myös Liisa Anttila, 28-vuotias Tampereen yliopiston kauppatieteitten ja kielten opiskelija, oli viime aikojen lenkeillään juossut käsi pystyssä, tuuletellen.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

22:09
Laskeminen vaarantaisi muut Isokurussa liikkuvat Pyhätunturilla – Metsähallitus perustelee turvallisuudella rajoituksia, jotka kieltävät liikkumisen Isokurun rinteillä Tilaajille
21:04
Seurasimme lumensyöjäjunan ensimmäistä testiä Suomessa – Monsteri saapui Venäjältä Kainuun korpeen ja pani raiteet kuntoon, katso video
21:00
Suomi kokeili kaikkea, mutta hävisi koripalloilun EM-karsinta-avauksen Serbialle
20:54
Suomi hakee EU:lta tukea viidelle ratahankkeelle – päätökset luvassa ensi kesänä
20:47
Mirja Vehkaperä hyppää innoissaan liikkuvaan junaan Oulun kaupungihallituksen puheenjohtajaksi – "Oulun päätöksentekoon pitää saada entinen Oulu-henki takaisin" Tilaajille
20:46
Keskustan kunnallisjärjestö esittää yksimielisesti Mirja Vehkaperää Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi
20:19
Tällainen on venäläinen lumensyöjä – katso video monsteriveturista
45
Nyt se on tutkittu – moni pitää vihreään kuluttamiseen kannustamista vastenmielisenä tuputtamisena
40
Karjasilta on kaikesta huolimatta vielä yksi maamme yhtenäisemmistä jälleenrakennusalueista – joitain käsittämättömiä kötöstyksiä löytyy Lukijalta
29
Lehto Group aloittaa yt-neuvottelut, yhtiön koko vuoden tulos reilusti tappiolla – neuvottelujen piirissä 400 ihmistä, yli sadan työt vaakalaudalla
28
Kärpät säilytti sarjataulukon piikkipaikkansa nihkeähköllä voitolla sarjajumbosta – Sportin Dufva: ”Paras tänään näkemäni maalintekijä oli Hannu Hilli Oulun Värisilmästä”
28
Oulun joukkoliikenteen lippuja voi pian ostaa automaateista seitsemästä eri paikasta – Lentokentälle tulossa kaivattu yhden bussimatkan ostomahdollisuus
26
Keskustan puheenjohtaja Kulmuni Mikko Kärnän seksiviesteistä: "Kaikille sattuu välillä myös tyhmyyksiä"
25
Uudet liikennemerkit tulevat Suomen teille – keltainen viiva vaihtuu valkoiseen

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamusta alkaen Etelä-Lapissa lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan itäosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

176 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

600 000 EUROA AUTOIHIN

On kuulemma opposition kestävät. Eivät pääse kyytiin. Lue lisää...
Kyllä kestää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image