Taina Itkoselle Pro Urheilu -tun­nus­tus­pal­kin­to

Taina Itkoselle myönnettiin keskiviikkona Pro Urheilu -tunnustuspalkinto.
Urheilu 16.12.2009 14:00 | Päivitetty 16.12.2009 14:32
Kaleva
Ranuan Peuraa ja Lapin Veikkoja edustanut hiihtäjä Taina Itkonen (os. Impiö) on niiden yhdentoista entisen huippu-urheilijan joukossa, jotka ovat saaneet tänä vuonna valtion myöntämän Pro Urheilu -tunnustuspalkinnon.

Arvoltaan 20 000 euron arvoisia tunnustuspalkintoja on myönnetty vuodesta 2000 saakka. Kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan Wallin jakoi tunnustukset keskiviikkona iltapäivällä.

Itkosen hiihtäjäuran kohokohta osui vuoden 1978 Lahden MM-hiihtoihin, joissa hän pohjusti hyvällä aloitusosuuden hiihdollaan Suomen naisten joukkueelle viestimestaruuden. Voimistelunopettajana Sodankylässä toimiva Itkonen oli tunnustuspalkinnosta hämmästynyt.

Lue lisää torstain Kalevasta!

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Olis kai se valinta huonomminkin mennä. Olit kova ja kovia jouduit kokemaan. Onnea myös jatkossa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnea, Taina, palkinnonj johdosta. Todellakin ansaitset sen. Mukavia hiihtokilometrejä sinulle edelleen. T. entinen ranualainen, hiihtokaverisi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnittelut Taina Itkoselle Pro Urheilu-mitallin saannin johdosta. Kerrankin palkitaan henkilö, joka ei pidä itsestään meteliä, ei ole juoru- yms. lehtien seurapiiripalstoilla. Hän, jos kuka tekee arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun ja liiikunnan parissa. Ruohonjuuritason työtä ei useimmiten huomioida eikä arvosteta, mutta tämähän se on kaiken A ja O. Olihan se huippuhienoa ja jännää seurata v. 1978 tyttöjen viestihiihtoa lahden MM-kisoissa.Ilo oli kyllä enemmän kuin ylimmillään,kun voitto tuli. Vielä kerran ONNEA ja KAIKKEA HYVÄÄ Tainalle elämässä. Olet ansainnut tunnustuspalkinnon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

70
Oulun keskusta täyttyi ihmeellisistä vanhoista autoista kaikenlaista rojua katoillaan – hollantilainen porukka seikkailee Tanskan, Suomen, Ruotsin ja Norjan halki halpisautoilla
58
Sinun vuoro kysyä Kalevan vaalikoneessa – ehdokkaat Oulun vaalipiirin alueelta vastaavat
45
Kolmesataa hollantilaista halpisautoa hurautti Oulun kautta Ruotsiin – Tarkastiko poliisi enintään 500 euroa maksaneiden ajopelien kuntoa?
42
Työttömyys maksaa yhteiskunnalle vuosittain useita miljardeja euroja – Ministeri Lindström: "Suomella ei ole varaa näin suureen kuluerään"
26
Kaupunginhallitus myönsi merikylpylä Allas Sea Poolille tonttivarauksen Kiikelistä – seuraavaksi neuvotellaan vuokrasopimuksesta
20
Tyrnävä kokeilee palkattomia vapaita
15
Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen tehtävämäärissä huomattava kasvu – Riskienhallintapäällikkö: "Mitä ihmiset puuhastelevat lähtiessään töistä kotiin?"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

233 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kansan elintason romahduksen lähtölaukaus

No jos se 80-luku oli niin kultaista aikaa, niin mietitäänpä hetki mitä nyt pitäisi sitten tehdä? Miten se työttömyys ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image