Suomen MM-len­to­pal­loi­li­joi­den terveyshuolet ovat ohi

Urheilu 15.9.2018 2:30 | Päivitetty 15.9.2018 15:08
STT

Suomen lentopallomaajoukkue palaa miesten MM-kisoissa kokoonpanossaan normaaliin päiväjärjestykseen. Liberoksi kahdessa ensimmäisessä ottelussa merkitty Samuli Kaislasalo palaa hakkuriksi.

Viime toukokuussa ensimmäisen maaottelunsa pelannut 205-senttinen Kaislasalo on potenut Varnassa lievää flunssaa. Lämpö on laskenut, joten hän on pelikunnossa.

Suomen terveystilanne on nyt hyvä. Kaislasalon tavoin flunssan vaivaama passarikonkari Mikko Esko on terve, ja jalkavammojen takia sivussa olleet keskitorjujat Tommi Siirilä ja Markus Kaurto saivat tärkeää pelituntumaa Bulgaria- ja Kuuba-otteluissa.

Suomen joukkue kävi iltapäivällä ennen D-alkulohkon Puola-ottelua kevyessä 50 minuutin harjoituksessa. Ohjelmassa oli lähinnä venyttelyä, pallottelua ja pienpeliä.

Joskus pelipäivänä harjoitukset voivat jäädä joukkueelta tyystin väliin.

- Tilanne elää. Osa pelaajista teki nyt verryttelyä, osa lajiharjoitteita, osa ei mitään, Suomen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo kertoi.

Suomella on hotelliltaan Mustanmeren kultahietikoilta Varnan MM-areenalle noin 15 minuutin bussimatka.

Pelaajakierrätys viisasta

Vajaa viikko sitten 19 vuotta täyttänyt libero Niklas Breilin nosteli treeneissä aloituksia niin uutterasti, että hänelle voi ennakoida peliminuutteja myös Puolaa vastaan.

Suomi kohtaa heti Puolan jälkeen seuraavana päivänä Puerto Ricon, joten pelaajien kierrättäminen on viisasta.

- Meillä on neljä ottelua viidessä päivässä, joten kaikkia pelaajia tarvitaan, päävalmentaja Sammelvuo sanoi.

MM-turnauksen Puola-Suomi-ottelu alkaa kello 20.30.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa jäätävän vesisateen, lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia jäätävän vesisateen, lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat aamuyöstä alkaen erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

255 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vaalit kuin karnevaalit – jakojuhlat ennen paastoa

Kerroppas Y miksi meidän 32vuotias tytär ei kitise eläkkeistä? Voisikohan se johtua kasvatuksesta, hänelle opetetuista a... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image