Suomen miehille kolmoisvoitto frisbeegolfin EM-kisoissa Oulussa

Suomen miehet veivät kolmoisvoiton. Kultaa vei keskellä seisova Leo Piiroinen, hopeaa oululainen Juho Parviainen (vas.) ja pronssia Teemu Nissinen. KUVA: Tiina Wallin
Urheilu 27.8.2016 18:31
Matti Ahola

Frisbeegolfin EM-kisat Oulussa päättyivät suomalaisjuhliin. Miehissä Suomi vei kolmoisvoiton Leo Piirosen johdolla. Oululainen Juho Parviainen oli pitkään kiinni voitossa, mutta hän hävisi mestaruuden jatkoväylällä.

– Se oli pienestä kiinni. Viidennellätoista väylällä yhteen heittoon sattui ikävä pomppu ja monella väylällä jäi pitkiä putteja, jotka eivät uponneet, Parviainen kertoi.

Naisissa mestaruuden vei vasta 16-vuotias Eveliina Salonen. Oululainen Jenni Eskelinen esitteli huiman loppukirin päätöspäivänä, mutta unelma kullasta vaihtui pronssipettymykseen kahdella viimeisellä väylällä.

– Oli kunnia päästä pelaamaan kotiradalla ja edustaa Suomea, Eskelinen sanoi.

Katso kuvia kisojen päätöspäivältä

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (50)

Marginaalilaji valtasi puiston. Hiirosessa on kenttä, olisivat siellä. Otetaan myös eukonkannon mm-kisat ja suljetaan koko oulu samalla!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja sitten vielä ihmetellään sitä miksi Suomi ei pärjää olympialaisissa. Harrastetaan kaiken maailman humpuukilajeja kuten frisbeegolf, jääkiekko ja salibandy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Johan tuossa otsikossa sanottiin osanottajia olleen aika monesta maasta! Toiseksi lienet kysynyt "...muista maista KUIN Suomesta...?" Lue ja kirjoita tarkasi, mitä tarkoitat!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lue ja kirjoita "tarkasi", mitä tarkoitat!?-Niin että mitä?Ps.Humpuukilajeissa ne lapseksi jääneet aikuiset miehet pärjää mutta ei leikkikentän ulkopuolella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos järjestäjille hienosta tapahtumasta. Ensimmäistä kertaa paikan päällä olleelle vaikuttava kokemus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Elätkö pimennossa ? 200 kilpailijaa 21 maasta. Oli tuolla vieläkin noita ulkomaan eläviä heittelemässä, kun lenkillä kävin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yleensäkin harrastukset on turhaa, eritoten ne joita ei itse harrasta. Myös monet työtehtävät ovat turhaa. Tämän kommentin kirjoittaminen täysin turhaan kommenttiisi oli myös turhaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan. Ouluun (ja Suomeen) pitää saada näitä turhakkeita, kun ns. oikeissa gameseissa ei menestytä. Meri-Toppilaan voitaiisin talvella järjestää Universumikilpailut, jossa laskettaisiin pyllymäkeä Salen muovikassilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Frispiigolfrataa voisi hyödyntää myös muissa lajeissa. vaikkapa saapasgolffissa.
Saataisiin radat laajempaan käyttöön

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisi kyllä siirtää toppilasta johonkin muualle, täällä nyt asuu muitakin kuin noita heittäjiä, suurin osa tulee autoilla kuitenkin, pääsisivät muuallekin. Onhan oulussa tilaa. Väliin on mennyt frisbeet hiuksia hipoen ohi ja koirakin on saanut kiirehtiä pakoon kun liian lähelle tulee. Aiemmin mahduttiin kaikki tuonne puistoalueelle, nyt mennyt huonommaksi, heittäjistä osa ei ota huomioon muita liikkujia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sen kun lähdet heittelemään. Saapas on vähemmän herkkä tuulen vaikutukselle, joten etenkin tuulisina päivinä - jolloin radalla on paremmin tilaa - se onnistuu varmasti rauhassa. Veikkaan nääs, että kierros ottaa jonkun verran kauemmin aikaa, joten frisbeen heittelijöiden sekaan lähtiessä pitää antaa muiden ohitella koko ajan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensin taito, sitten vasta räjähtävä voima, jos silloinkaan. Niin sen koin.
Hieno laji ja kisat. En ihmettele lainkaan laajaa suosiota.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (50)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image